Přejít na obsah

Cejsi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Cejsi

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj všem, včera jsem si koupil do Fábie I nové přední repro JBL CS760C a prodejce mi k tomu dal nějaké plastové podložky. Ovšem když už jsem chtěl repro přidělat k podložce, zjistil jsem, že je podložka moc nízká. Repro na ní nedoléhá a opírá se už o stahovačku za plechem. Jakým způsobem se toto řeší, aby to bylo co nejmíň prasácké? Viz. foto:
  2. Tak se mi to povedlo, ani nevím jak :-) Zkoušel jsem tvůj postup, ten nefungoval, dále jsem tak nějak mačkal ze zoufalosti a při staženém okně jsem několikrát promačkal tlačítko dolů a od té doby to začalo jít..
  3. udelej zakladni nastaveni obou krajnich poloh( bud ovladacim vypinacem okna nebo klickem ve dverich ridice ) Tak jsem to zkusil, nevím, zda jsem to správně pochopil. Ale zkoušel jsem okno zasunout uplně dolu, uplně nahoru(klasicky pomocí tlačítka), potom jsem to chtěl zkusit tak, že když odemykám auto klíčem, že ho podržím v poloze odemykání a měly by se obě přední okna sesunout dolů ne? A naopak když jsou otevřené a zamykám, tak by se měly vysunout, ale to nefunguje. Jsem blbej nebo je něco špatně?
  4. Tak jsem to o víkendu udělal, nakonec jsem musel stejně odstřihat konektory z nového svazku, jelikož FL svazek byl jiný, konektory ze dveří, který jsem potřeboval, byly ovšem stejné. Takže nyní funguje všechno, kromě funkce stahování okna u řidiče (Auto Up a Auto Down), u spolujezdce jde. Jinak vše funguje, centrál, upozornění na rozsvícená světla, červený světýlko ve dveřích.. Nevíte, čím by mohlo být, že nejde to komfortní stahování okna jen u řidiče? Díky
  5. Přepojit to nějak bude muset jít, také pájku moc nemusim, jen tedy doufam, že ten svazek bude totožný, pokud by se jednalo o svazek na FL, to bych to pak musel odštípat a napájet pouze ty svorkovnice na starý svazek, co jdou ze dveří.. no uvidím, dám vědět, jak to dopadlo :-)
  6. Opticky vypadají v pohodě, podle štítku byl svazek vyroben v roce 2004 (možná, že je už na facelift - i svorkovnice, kterou má kolega i já nahoře na fotce bílou, je na tomto svazku modrá), snad to nebude vadit.. Dnes to ještě rozmyslím no.. Po sundání tapce uvidím, jak je tam kabeláž vedena a jak náročné by ji bylo komplet "přecvakat"
  7. Včera jsou koupil celou kabeláž dveří řidiče za 250,-Kč na vrakovišti v Bolce, přemýšlím, zda odstřihnout jen tuto svorkovnici s kabely a napájet na stávající kabely, nebo přehodit raději celý svazek..
  8. Mám ten samý problém s kabeláží centrálu na Fabii Comfort rv.2000, jde mi central jen tím způsobem, že odemknu klíčkem, tím se mi odemknou jen řidičovo dveře a zbytek musím tlačítkem centrálu... Někdy ani to nejde a central vypadne uplně, mám taky polámané kabely u tohoto konektoru..
  9. Zdar chlapi, mám problém s Fabií I 1,9SDi,vyměnil jsem na přední nápravě snad komplet věci( tlumiče, pružiny, uložení, silentbloky v ramenou, čepy, čepy řízení a stab. tyčky i kotouče a desky), teď mám čerstvě udělanou geometrii, protože po výměně těchto věcí byla kompletně rozhozená, ovšem musel jsem s tim jezdit asi 3000km, nebyl čas to udělat, následkem toho se mi totálně sjely vnitřky předních pneu. Takže jsem teď koupil dvě ojeté pneu, které jsem dal dozadu a ty co byly předtím vzadu(na kterých jsem jezdil při rozhozené geo) jsem dal dopředu, jelikož mají mnohem lepší vzorek. Teď když jedu nějakých 120, tak mi pořád maličko vibruje volant a občas když přibržďuju, tak se taky rozvibruje. Může to být právě těmi pneu? Srovná se to, nebo čím by to ještě mohlo být? Díky moc A ještě, po geometrii, mam volant furt trochu doleva, když jedu rovně, když volant pustim, tak auto jede celkem rovně(na našich silnicích to člověk uplně nepozná :-) ), stačí když volant odšroubuju a prostě přesadím o zoubek doprava?
  10. Cejsi

    Zrcátka

    Mohu ti sehnat pravé DLOUHÉ zrcátko přímo na Fabii, stačí jen namontovat, nemusíš nic upravovat, pokud by jsi měl zájem, napiš SZ.
  11. Mohu sehnat i manuálně ovládané za 850,-Kč. V případě zájmu mi napiš SZ ;-)
  12. Mohu sehnat pravé dlouhé zrcátko anglickou verzi za 1000,-Kč, el. ovládané + výhřev, manuálně ovládané 850,-Kč. V případě zájmu pište SZ Edit: Nyní možno i na Octavia I s přípravou na lak. ceny stejné.
  13. Natankováno a je po pípnutí :-D
  14. No tak co jsem čekal, prostě tam píšou, že když to takhle pípne, že to mam odvést do Škoda servisu, jako u každé "závady"..
×
×
  • Vytvořit nový...