Přejít na obsah

badi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem badi

  1. Nebudete mi to věřit, ale přijdu k autu a okna fungují tak jak mají. Nepochopitelné. Nedalo mi to a baterii jsem odpojil na zkoušku. Po připojení baterie se dělo to samé, komfortní stahování nešlo, ale s tím rozdílem, že nastavení oken šlo rozchodit pomocí klíčků v zámku dveří. Podržet v zamykací poloze, počkat až se okno zavře, výdrž cca 3 sekundy................ No ještě že to nešlo do servisu :-)
  2. Zdar lidi. Poradí někdo jak se znovu aktivuje "komfortní" ovládání stahování oken ve FABIE I r.v. 2001 po tom, co se odpojí baterie? Jen podotýkám, že ten postup strčit do zámku klíč a otočit s ním do polohy zamčeno a počkat až se okna zavřou/otevřou a pak znova podržet klíč v zamčené poloze cca 3 sec nefunguje. Nechával jsem si to dělat cca před dvěma lety v servisu (taky jim ten standradní postup nešel) a přiznám se, že si ten "jiný" postup už nepamatuju. Ale nedělali to softwarově, prostě přišel servisák místo kravaťáka a měl to za 10vteřin. Mě se odpojením baterie zruší dvojí funkce tlačítka ovládání oken. Tedy nelze okno jen pootevřít, vždy se otevře celé. A myslím, že ovládání okna spolujezdce z místa řidiče nejde vubec. Předem díky. PS. Nechce se mi jet s takovouhle banalitou do servisu.
  3. Tak mi za jízdy po okrsce asi v 90kmh zdechl motor. Naštěstí jsem ho pak nastartoval a cestou se stavil v servisu, kde mi přečetli chybu 17559 P1151 035 Adaptace směsi rozsah 1 nedosažena mez chudé směsi. Ucpal jsem výfuk a vpředu někde pod motorem, nejspíš ve sponě mi to podfukuje. Tak doufám, že pomůže jen přetěsnění a nebude to na půl novýho auta :-)
  4. Zdárec borci. Po prostudování Vašich příspěvků ohledně špatných startů (můj startér s motorem točil a motor kašlal jak Wimmer když recitoval Ostravu) jsem nechal vyměnit čidlo teploty chladící kapaliny motoru. Následně po výměně se ráno oteplilo z cca -6°C na nějakých +4 až +6°C se mi start výrazně zlepšil. Babo raď. Je to výměnou toho čidla nebo tím, že teplota venku stoupla? Dá se to nějak vyzkoušet, kromě toho, že auto nechám v noci v mrazáku? ;-) Nepředpokládám, že teď najednou příroda udělá výjimku a na jeden dva dny udělá ráno -5°C. A samozřejmě mi je uplně jasný že až bude ráno +15 tak to bude startovat jak švýcarský hodinky. Badi
  5. badi

    kontrolka ABS

    Zdar. Měl jsem loni podobnou závadu - teplo kontrolka svítí ráno za chladu nesvítí. Byla to prasklá pojistka. Vyměnil jsem ji asi za 20kč a rok v pohodě. Teď mi odešla řídící jednotka ABS :-( Badi
  6. Zdárec lidi. Potřebuju pomoct . Přestala mi fungovat řídící jednotka ABS. V servisu mi řekli, že do ní signál jde ale z ní již nikoliv -není tedy prasklá pojistka, kterou jsem už měnil. Jedná se mi o díl 6Q0698417. Zjistil jsem, že to je naprosto nedostatkový díl po všech vrakovištích. Všude mají jen na konci s písmenem. V servisu mi taky řekli, že náhrada neexistuje a že si musím sehnat přesně tuto. Nebo novou ale to se mnou málem švihlo, protože nová stojí strášný prachy. Kdyby se někomu válela na stole......... tak jsem první kdo si o ni řekl ;-) Předem dík za cokoliv Badi P.S. Pokročil jsem ve zjišťování náhrad ale jsem v tom čím dál tím víc zamotaný. V servisu mi řekli, že řídící jednotka má číslo 6Q0698417 ale ve skutečnosti v autě je na řídící jednotce vyražené číslo 6Q0614417. Na tohle číslo prý existuje náhrada 6Q0614417A a tuhle prý nahrazuje řídící jednotka rozdělená na hydraulickou část 6Q0698417 a elektronickou část 6Q0907375D a H. A jsem zase na začátku. Neudělá mi v tom někdo jasno?
  7. To mě mrzí, že jsem ti zkazil plány ;-) Foto pošlu, ale dejte mi čas ;-)
  8. Šel jsem do jednoho servisu, ať se mi na to rádio podívaj a jestli nemaj rámeček který by se mi do toho vešel. Jaký bylo moje překvapení, když jsem zjistil, že ostatní rádia jsou ždibíček užžší (vyjádřeno technicky 1.2mm) A rámeček kolem nich je hezky natěsno. Tohle rádio co mám má rameček s vůlí, že by se tam dala vsunout špejle na každý straně, proto nešel zasunout do toho plastu v palubce. Měl jsem sto chutí ho jít vrátit. Takže rada pro všechny - dejte si pozor na HYUNDAI CRRb 1330 SU. Má komfortní výbavu za rozumnou cenu ale je trošku problém s instalací.
  9. Dík za radu. Kabel jsem táhnul tak jak jsi říkal, umístil a šel vyzkoušet jak to funguje. Jaký bylo moje překvapení, když jsem zjistil, že vestaavěný mikrofon je na tom líp, než ten co k tomu dodávají. No nic.... Jinak jem plasty vyřezal, rádio polepil těsněním, vsunul a drží. Doufám že v první zatáčce ho neztratím Taky jsem zjistil že mi drnčí pravý repro ve dveřích tak se na něj budu muset mrkknout jestli neni uvolněný.
  10. Tak jsem tam šel včera večer narvat ten rámeček. Jenže když jem ho narval až na uroveň kde má být, tak v něm luplo a je zdeformovanej. Navíc jsem zjistil to, že při nasouvání rádia je ještě potřeba aby se odehnuly ty plechový packy a na to už tam dalších cca 5mm na šířku fakt není. Dneska koupím polyuretanový těsnění do oken nesjpíš to 3mm a nalepím ho na rádio. To tam pak nasunu s přesahem toho těsnění. Držet bude, toho se nebojím. Jestli někdo ví, kudy je nejlepší natáhnout kabel k mikrofonu zezadu od rádia vnitřkem palubky až k řidiči tak budu vděčný - spodem to jde ale nemám dost dlouhý kabel. Předem díky.
  11. Ahoj Lidi. Snažil jsem se vecpat Autorádio Hyundai CRMB 1333SU místo MS-402........... První problém vznikl, když jsem chtěl do otvoru po MS-402 narvat ten plechový mezikus co k rádiu dodávaj. Problém je v tom, že ten plechový nesmysl je širší než otvor v palubce. Další problém je s délkou rádia. Bez napájecího konektoru se tam vejde, ale s ním vyčnívá asi 1.5cm z palubky, protože naráží vzadu do toho plastu To to mám uříznout? Nevíte co s tím? P.S.: Mám Fabku 1,4 16V Combi Comfort 2001
  12. No dal jsem to rádio kámošovi (von je to takovej vrták v elektronice) a ten se na ty tlačítka koukal prý nějak z druhý strany zda jsou zamáčklý a nebyly. Myslím že je proměřoval, ale u toho jsem nebyl. Jinak stále nehraje ;-)
  13. Tak jsem autorádio zapojil u kolegy (taky FABIE), a nechtělo taky kóda. Tak mám takový pocit jestli není nadobro v háji. Mytslel jsem že ho rozchodím jinde ale nějak se nedaří. Asi mi nezbyde nic jinýho než nový, ale nechci se loučit s tím jakelegantně zapadá do přístrojovky ;-) A nekamenujte mě za to že se mi to líbí.
  14. Tak jsem zkusil ty tlačítka "povytáhnout" a děje se to dál. Zkusím ještě jestli půjde oddělat ten panel jestli není mikrospínáč v háji ale moc tomu nedávám. Jinak díky.
  15. Zdar lidi. Potřebuju poradit. Asi se mi zbláznilo rádio. Když ho zapnu, tak najde náhodně nějakou stanici a tu hraje tak 10-15 vteřin. Pak začne ladit a ladí a ladí a ladí. Vubec nereaguje na tlačítka - akorát TP občas zafunguje a vypne zapne TP. Pak taky dělá někdy to, že náhodně projíždí SETUP. Ale v zásadě vubec nereaguje na tlačítka. Zkoušel jsem ho odpojit od elektriky na týden ale v zásadě to nepomohlo. Navíc nepožádalo po připojení o kód. Nevíte co stím? Hola hola pomoooc.
×
×
  • Vytvořit nový...