Přejít na obsah

beeson

Uživatel
  • Počet příspěvků

    324
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli beeson

  • Narozeniny 3.1.1977

Kontaktní metody

  • MSN
    martcerny@seznam.cz
  • ICQ
    221415221

Oznámení beeson

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Taky jsem měl tu čest, léto 98-99 VU 7495 -Zbiroh, tmavě zelený barety- průzkum. Jinak řidič hotovostního traktoru , občas řidič V3S , T 815 a výkoňák RZty.
  2. beeson

    Dvojtá podlaha

    Kubíkovi jsem to nafotil a napsal že bych na tom ve dvou lidech asi nespal. Bočnice mají sice jádro z nějakýho dřeva, nevím jak je na tom samotná podlaha. Když na ní lezu se svým metrákem + tak se prohejbá. Nevim jakou má nosnost, dva lidi by na spaní možná unesla, ale bylo by to asi vo šajstlich.
  3. beeson

    Dvojtá podlaha

    Dvojitou podlahu mám v combiku. Moc místa pod ní není, ale boty se tam vejdou, odhadem 10-12 cm na výšku . Když nezapomenu odpoledne to vyfotím.
  4. beeson

    Expanzka

    Termostat si nemyslím, teplota funguje naprosto normálně. Tedy podle budíku.
  5. beeson

    Expanzka

    To víčko vyzkouším jako první. V neděli mě ho pujčí kámoš. Když to nepomůže, pujdu dál po hadicích.
  6. beeson

    Expanzka

    Když běží motor nic se neděje, voda se neztrácí, teplota je v normálu. Je to jen když chcípnu motor, tak to zabublá, jako když tam vlítne horná voda a trochu to vaří. Po pár sec. je klid. Přijde mě to jako kdyby si to někde přisálo, anebo neodvzdušńuje víčko?
  7. beeson

    Expanzka

    Zdravim kolegy, Je normální že po vypnutí motoru bublá voda ve vyrovnávací nádržce? Dělá mě to pokaždé ,ať ujedu 15 nebo 100Km. Jestli se nepletu ,tak chladící systém je pod mírným přetlakem, a přebytek tlaku by se mělo odfouknout víčkem na nádržce . Může znamenat probublávání nějakou netěsnost v chladícím okruhu- přisávání vzduchu? Dělá to někomu také? Díky za odpovědi
  8. beeson

    Bahna

    Jasan, pošli to. Na Bahna mám volno, žádnej výjezd tak by jsem se tam rád konečně mrknul.
  9. beeson

    Bahna

    Třeba se tam potkáme Vlasto.
  10. beeson

    Bahna

    Když neprší tak je to dobrý ale chce to roušku proti prachu, jak zaprší je to v p....i Užil jsem si toho dost na cvičení .
  11. beeson

    Bahna

    Taky bych rád konečně vyrazil. A jestli bude pršet tak to chce gumáky až ke krku, ne nadarmo se tomu říká Bahna. :p
  12. Tohle jsem měl ve Feldě, jsou to ultrazv. čidla pohybu, jak tu bylo řečeno . Nejvíc mě sraly v létě mouchy, ty spustili alarm raz dva.
  13. Taky mám vymáčklou spojku, co se jednou naučíš....
  14. Oproti SU-27 UB to je předělaný trochu víc, třeba větší SOP, větší žihadlo mezi tryskami , upravy na trupu, křídle atd. Ruský letectvo oficiálně verzi MK nezavedlo, byla dána na export- Indie ,Alžír, Malaysie, Venezuela atd. , rusové čekali až se dotáhne verze Su-35/37 s vektorovanými tryskami . Obecně je ale v celý rodině Sucharů 27, pěknej binec s jejich označováním.
  15. Taky bych se konečně rád přijel podívat, aspoň na jeden den.
×
×
  • Vytvořit nový...