Přejít na obsah

kokoi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli kokoi

  • Narozeniny 31.7.1970

Návštěvy profilu

1 203 zobrazení profilu

Oznámení kokoi

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Jo, android auto mám, ale jak píšeš, jen přes kabel. Asi si prostě nahraju mp3 z mobilu na SD kartu do rádia a bude po ptákách.
  2. V mobilu mám předinstalovanou aplikaci Hudba, která si sama vyhledá všechny mp3 v mobilu a ty se dají třídit do složek Seznamy skladeb nebo Oblíbené. Rádio v autě si sice taky samo vyhledá všechny písničky v mobilu, ale tohle třídění ignoruje. V Boleru u oktávky mi to aspoň ukázalo seznam skladeb, ve kterém šlo listovat.Columbus v Karoqu nic :-(
  3. Ahoj, mám v autě Columbus a používám ho s mobilem Honor 7 s androidem. Když chci poslouchat hudbu z mobilu přes bluetooth, ukáže mi to jen aktuálně přehrávanou skladbu a šipkama jde měnit skladby jen dopředu a dozadu. Žádný seznam mp3 tam vidět není. Když dám volbu playlist, jen hláška že playlist není k dispozici. Nemáte někdo zkušenost jak to řešit, aby se mp3 z mobilu daly přes bluetooth nějak inteligentně zobrazit a vybírat?
  4. No, věci někdy bývají jednodušší než se zdají. Pokud z výroby existuje řídící jednotka s originálním SW, která autu se stejnou motorizací dělá např. 125 kW místo 103 kW, pak nejjednoduší řešení je do té 103 kW jednotky prostě nahrát ten originální SW pro 125 kW. A úpravce nemusí vyvíjet a ladit vůbec nic...
  5. Nechal jsem tam ráfky 18" a přezul na Michelin Pilot Alpin PA4. Zatím mně mile překvapilo že rozdíl v hluku oproti letním není prakticky znát.
  6. Co na to říct. Blá, blá, blá. To auto jede krásně, křivku výkonu má hladkou jak prdelku, spotřeba stejná nebo nižší než neupravované motory. Mluvím z osobní zkušenosti a neomílám fráze o nějakém oblbování, které neříkají vůbec nic. Jde o výsledek ne způsob jak ho dosáhnu.
  7. Je to marný, je to marný, je to marný. Ale napíšu to znova . Verze 77 kW má na brzdě většinou kolem 90 kW (viz výše zmiňovaná rezerva fabriky na nestandardní atmosférické podmínky apod). Když SW upravím motor 63 kW a na brzdě mi naměří zase kolem 90 kW - čeho jsem se na motoru dopustil horšího, než sám výrobce když pustí do světa 77 kW verzi?
  8. Ekkar> jestli platí obecně, že TSI motory 77 kW mají nižší životnost než 63 kW, je to jak jsi psal. Jestli ne, není žádný důvod se bát těch 63 kW trochu poladit.
  9. Potvrzuju, taky jsem si tam nechal nahrát ten nový SW a je to teď pocitově línější. Resp. musí se na to víc šlapat aby to jelo. Jsou to šmejdi, předvedou při koupi nějaké auto a pak ho zprzní, aniž by se ptali jestli můžou. Nechci ani domýšlet jak by to jelo, resp. spíš nejelo bez toho boxu.
  10. Mirdao - tak konečně další kdo pochopil, že tenhle motor má mnohem na víc
  11. kokoi

    Vývoj cen Octavia

    1 % je 7600,- Kč, za ty peníze se dá dojet kamkoliv. Takže rada zní - poptej Moravu
  12. V servisu se určitě zeptám, ale chtěl jsem napřed vědět, jestli to už někdo neřešil. Někdy se člověk dozví že to nejde a jinde to třeba není problém. Tlačítko Voice na rádiu nemám, ale na volantu ano. Jenže funguje jako Mute
  13. kokoi

    Vývoj cen Octavia

    Tak zrovna v tomto případě to o servisu není, ta auta jsou po celé ČR a servisují podle místa provozovny
  14. kokoi

    Vývoj cen Octavia

    Tak to pardon. Vlastník velké firmy si může udělat obrázek kam se může dostat nákupní cenou, prostý člověk kde se pohybuje rabat atd. Četl jsem tu hodně bezobsažnějších příspěvků
  15. kokoi

    Vývoj cen Octavia

    To psát nebudu. Ale je fér říct, že je to v rámci odběrů desítek aut ročně...
×
×
  • Vytvořit nový...