Přejít na obsah

rejdn

Uživatel
  • Počet příspěvků

    96
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli rejdn

  • Narozeniny 12.11.1979

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

871 zobrazení profilu

Oznámení rejdn

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. Raději jsem se šel přesvědčit, ale štítek u klíčů mám. 3/2011
  2. Už jsem na to přišel, funguje to samozřejmě dobře. Odečítá zbytek benzínu v nádrži při tankování do plné.
  3. Nevím jak na to, ale mě přijde, že se špatně počítá průměrná spotřeba u jednotlivých tankování. Průměry se mají počítat z předchozího tankování a ne ze současného. Schválně, koukněte na to, případně mi poraďte, co dělám blbě.
  4. Suprový zážitek. Za 6 hodin pobytu v areálu jsem nebyl jenom v teplárně a ve výrobně nástrojů. Co mě samozřejmě nejvíce zaujalo tak montážní linky fábie a octavie. A pak taky kovárna a to nejenom proto, že zde fungoval provoz i během prohlídky. Testovací polygon jsem shlédl, ale přes velkou frontu neabsolvoval v testovacím voze. A říkal jsem si chudák moje auto, když ho tam takhle testovali - zkusit hned na začátku takový masakr Jo a kyčle mě bolí ještě teď
  5. Včera jsem hodně používal odstřikovače, potřeboval jsem vyprázdnit celou nádobku a jednou se mi stalo, že se nejprve spustily stěrače a potom až odstřik. Bylo to tím, že jsem úplně nepřitáhnul páčku ovládání. Jinak vše funguje normálně, nejprve voda a asi po 1 sekundě stěrače.
  6. Nevíte jak bude probíhat doprovodný program? Jaká bude jeho náplň a časový rozvrh? Chystám se s tátou na prohlídku závodu, ale ještě bude potřeba přesvědčit a nalákat nějak dámskou polovičku.
  7. V některých "limitních situacích", třeba do levé zatáčky se mi kolikrát lépe řadí na páce než na volantu.
  8. rejdn

    Fabia II RS

    Dix1: Jak je tato kombinace nádherná na S2000 tak na "obyčejné sériové" RS to vypadá divně. Prostě rozšířené blatníky udělají svoje.
  9. rejdn

    Fabia II RS

    Barevná kombinace dobrá, jen ta kola bych volil jiná - jinou barvu nebo vzhled paprsků.
  10. To by vcelku šlo. Jednoduché, účelné, držící se tradice a zapamatují si ho i v Číně. Tam se jim totiž nápis "škoda auto" blbě četl.
  11. rejdn

    Zajímavá videa

    Zábavná a vtipná recenze. Zajímalo by mě, kolik lidí se rozhodne pro koupi Yetiho právě z důvodu možnosti přistání helikoptéry na jeho střeše. :-)
  12. po pěti letech jsem alespoň koukl na ordinaci, i když jen na tu jedinou minutu; nebylo tam někde dál jak ta slečna eresku zvládla?
  13. nikde jsem tady nenašel přesnou funkci MDI bude přehrávat přes USB z normální třeba 8 GB flashky hudbu - MP3, nebo na USB musí být připojen externí hudební přehrávač?
  14. málokdy se vyjadřuji k věcem, o kterých se zatím jen spekuluje, ale pokud by to mělo vypadat takto, tak je to děs
×
×
  • Vytvořit nový...