Přejít na obsah

Stejv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    35
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Stejv

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Nevadí, že tam nikoho nebudu znát ani nikdo nebude znát mě? :D
  2. Zdarec, mam taky v plánu měnit přední destičky i kotouče, jen potřebuji menší radu... Chci Svou RS osadit vrtanejma kotoučema Zimmerman (původní rozměr 288x25) a desky bych chtěl ATE Ceramic, jen je nemůžu sehnat v prodeji přímo na fábku... Pujdou my tam desky na kotouč 288x25, který sou ale určený na oktávku?... Možná je to stupidní dotaz, ale radši se zeptám, než abych vyhodil zbytečně dva litry za destičky ... Dííííks Tady sou kdyžtak ty destičky http://www.octavia-dily.cz/brzdove-desticky-2/predni-brzdove-desticky-ate-ceramic-skoda-octavia-i-1 A tady kotouče http://www.rusmich-tuning.cz/OZ-Zimmermann/Sportovni-brzdove-kotouce-vrtane-OZ-Zimmermann-pro-KODA-FABIA-6Y2-1-9-SDI-1-9-TDI-RS-predni-_g9148.html
  3. Docela mě to tu zaujalo a přemýšlím, že bych taky jel.... Tedy pokud budu mít v práci volno nebo dostanu dovolenou :-)... Jenom jedna otázka. Když si přivezu stan je potřeba také rezervace? :-D
  4. Zdravím... Tak nějak sem brouzdal po internetu a našel sem tuto úpravu čalounění Docela se mi to zalíbilo.. Jen si nejsem jist, jak to bude vypdat v FRS.... Má dělaný celej interier do černý, sloupky i tapuc střechy. Z hlediska praktičnosti to asi taky bude špatný, jelikož auto využívám každý den a na bílí je vidět všechno. Tak sem se chtěl poptat, jestli už někdo z vás tuto úpravu zkoušel, přivítám každé připomínky i rady jak na to :-)... Čalouník přece jen nejsem a nikdy jsem nic podobného nedělal :-). Plasty bych asi stříknul do barvy
  5. Zdravím.... v tomle sem měl vždy trošku zmatek. Mam fabii RS s origo kolama 6,5Jx16" ET 37 s pneu 205/45 R16. chtěl bych jí obout na kola z Fabia II RS, ale má kola 7,0Jx17" ET 41. Jestli nebudu mít problém se zapsáním do TP a jestli na ně pude obout 205/40 R17 a nebo musí mít 215/40 R17. A celkově, jestli se to tam vůbec pak na šířku vejde abych nedrhl o podběhy. Nijak ji sníženou nemam. Děkuji vám za odpověď.
  6. Me to predtim po startu v zime taky vyvalilo bilej dym z vyfuku a pak za jizdy nic (jen vyjimecne asi 2x to coudilo i za jizdy bile)... tes uz to ale nedela a startuje paradne ;-) ... jen 1. Rano po uprave to za studena zase zakuckalo, ale chytlo hned... jinak zatim je vse ok
  7. Ano to je to označení... Sou tam vstřiky BA, jestli to má vliv na euro normu tak je mi to už vše jasný. Auto je dotaženo z německa. Kde musejí splňt určitou euro normu aby mohli do města. Tak někdo trochu experimentoval.
  8. Taky jsem se ale dozvěděl, že ten motor je označení ASZ, ale nějaký díly tam jsou na motor ATD (nejsem si jist 100% s tím označením), ale že to na to nemá žádný vliv.
  9. Právě že ne. Jediný jak se to předtím projevovalo, byly jen ty špatný starty a velká spotřeba. Jinak výkonově sem nic nepoznal, a do nouzáku to taky nešlo. Když se nastartovalo tak chod motoru byl taky pravidelný. Byla tam taky nastavená větší dávka paliva, jestli to na to mělo taky nějaký vliv nevím. Ale opravili to jen softowě a tu dávku stáhli na normal.
  10. Přesně nevím. Řekli my, že mají jen na konci jiný označení než který jsou zapsány v ŘJ. Ale, že prý jsou užší než originál.
  11. Tak zavada zjistena a nasledne opravena ;-)... rozvody ani starter to nebyl. Mel sem v motoru vstriky s jinym oznacenim nez je puvodne, tim padem nejak v softwaru to nesouhlasilo a proto to delalo to co to delalo. U DIESELPOWERu my dali na vyber, ze bud novy vstriky a nebo to upravej v softu. Zcolil sem upravu v softu jako levnejsi variantu tak snad to uz bude v pohode :-)
  12. Tak ve ctvrtek du k chlapkum od DIESELPOWER na diagnostiku a nejspis i na opravu pokud tam nebude hrat roli nejakej jinej extrem ;-)
  13. Imobilizér žádnou chybu nehlásí... tak nevim... Já nechám udělat repas startéru a pak dám vědět jestli se to spravilo... pokud to vyjde tak zítra na to zajedu.
  14. Takže mam nechat prověřit rozvody? Je pravda že byli dělaný u známýho a nevim jak je nastavoval... A nebo doporučítě rovnou repasovat startér?
  15. Tak zde přidávám slíbená videa: Start za studena: Po ujetí cca 1km (takhle chytá i v létě za studena): Za tepla při provozní teplotě:
×
×
  • Vytvořit nový...