Přejít na obsah

jakas

Uživatel
  • Počet příspěvků

    197
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    2

Návštěvy profilu

2 167 zobrazení profilu

Oznámení jakas

  1. Včera jsem si vyzvedl auto s touto aktualizací, zatím jsem moc neotestoval. Tady o tom píšu víc: https://forum.skodahome.cz/topic/153426-octavia-scout-modrá-titan-20-tdi-147kw/?do=findComment&comment=2578547
  2. Tak mám asi řešení problému s přiřazováním jmen k číslům. Přešel jsem od Samsungu S20+ na iPhone 13 Pro a je už víc jak týden po problému.
  3. Taková jízlivá poznámka: Tak třeba budou mít alespoň čas, konečně opravit auta vyrobená v roce 21 či 20. Jak jsem to mohl napsat, taková jedovatost :-)
  4. No, to jsem si myslel. Taky se mně to při parkování někdy stane, ale mílo často. A když ho pustíš ručně, tak senzory reagují dobře?
  5. A je problém v tom, že se Ti pozdě pustí asistent při parkování nebo asistent je spuštěný a přitom reagují senzory pozdě? Mě to funguje tak, že se většinou správně spustí sám asistent a pak senzory fungují s dostatečným předstihem. Výjimečně se asistent nepustí sám - asi nejsou splněny nějaké podmínky a pak senzory nefungují nebo se spustí na poslední chvíli jak popisuješ. Řešení je v takové situaci puštění asistenta ručně, tlačítkem pod infotainmentem.
  6. U mě to tím nebude, AA už delší dobu nepřipojuju, protože mě nebaví to nastavovat po každé opravě.
  7. Snad to bude jak píšeš, akorát to platí od verzí nad 1803, ta je ještě problematická a to nejen na mém autě.
  8. Co je ale velké zklamání, že to neřeší verze 1889.
  9. Dvousimkou to nebude, používám jen jednu. Android 12 to bohužel nevyřešil. S tou změnou v kontaktech to funguje přesně, jak píšeš. Po změně pár dní funguje, pak přestane. A to ještě ne úplně, některé kopntakty fungují dál. Určitě ty, které jsou v oblíbených, ale i některé další. A ještě mám pocit, že se to pak v čase ještě zhoršuje a identifikovaných kontaktů ubývá. Pak buď něco v kontaktech zedituji, nebo odpáruji telefon a znovu připáruji a jedu nanovo. A ještě je super řešení, při příchozím hovou mrknu na hodiny, kdo volá :-) Možná to tak i v ŠA mysleli - no a je to vyřešené... :-( Troška ironie, nemohl jsem si pomoci.
  10. Jj, určitě je to tak. Zdá se, že 1889 je jedna z finálních a funkčních verzí. Otázkou je, jestli jednotka J nemám úplně jiný HW než ty starší a proto lépe zvládá svoji práci.
  11. Řeším to už přes rok, v servisu jsem s tím byl průměrně víc než jednou měsíčně. Po desáté návštěvě jsem to přestal počítat... Od léta minulého roku slibovali 48. týden, ale asi týden před tím se v servise dozvěděli, že se komplexní náprava odkládá na 2.Q 22. I na britském fóru se taková informace objevuje, tak to bude jistě pravda :-)
  12. Díky za odpověď. Tak to jsem zvědav, jak dají do kupy to moje auto, máme jednotku končící E a SW 1803 a momentálně nic zásadního nezlobí, ale pomalý je to pořád a hlavně po startu. Oprava prý ve 2.Q tohoto roku...
  13. Jaké máš, prosím Tě, "Číslo zařízení:" ? Uvedeno v informacích o systému nahoře nad číslem verze SW a HW. Děkuji.
  14. Zatím ne. Těžko říct, v čem je problém. Fakta: - Samsung S20+ Android 11 - MS Exchange a kontakty google - více než 1000 kontaktů Krátkodobým řešením je buď odpárování a znovu připárování telefonu nebo jakákoliv i drobná změna v některém kontaktu. Kontakty se tak znovu naimportují a nějakou dobu přiřazení jmen k číslům funguje normálně. Trošku doufám v Android 12, který se blíží a s tím spojené tovární nastavení telefonu, které provedu při té příležitosti.
  15. Já mám 1803 a hlásilo to update na 1803, tak nevím. Stahovalo se 677MB. Pak dám vědět.
×
×
  • Vytvořit nový...