Přejít na obsah

Zdeneek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    72
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Zdeneek

  1. Co ta souprava na opravu laku z Lidlu, má to cenu kupovat? https://www.lidl.cz/cs/nabidka.htm?articleId=25998
  2. Zdeneek

    Elektro koutek

    Asi bych se zbavil buď jednoho nebo druhého a koupil to od jiné značky.
  3. Zdeneek

    Škoda KAROQ

    Tvarově je Ateca nicmoc, ale stejně mi jde spíše o to, jak bude vycházet cenově, protože ceníkové ceny Atecy začínají až nad půlmilionem.
  4. Zdeneek

    Škoda KAROQ

    O tom také dost pochybuji.
  5. Už od roku 2004 může servisní prohlídku předepsanou výrobcem provádět jakýkoliv neautorizovaný servis. Neautorizovaný servis musí akorát dodržet postupy dané výrobcem a používat certifikované náhradní díly. Majitel vozidla tím nepřijde ani o záruku a ani o prodlouženou záruku. Je to úplně jednoduché, prostě ti servisní knížku vyplní neautorizovaný servis. http://jankubelka.cz/blokova-vyjimka
  6. 12 let kvůli tomu do předraženého autorizovaného servisu tedy jezdit nebudu, to si raději koupím po 12 letech 4 nové dveře za vlastní a ještě ušetřím.
  7. Tak snad to udělají pořádně. Je to tedy Yeti z roku 2011 a záruku na korozi uznali i po 5 letech?
  8. Zdeneek

    Škoda KAROQ

    V tom pripade je to vonicem, ceny Atecy startuji nad pulmilionem, dekuji nechci. http://www.auto.cz/seat-ateca-zna-ceske-ceny-trivalec-1-0-tsi-stoji-vice-nez-pul-milionu-korun-95602
  9. Zdeneek

    Škoda KAROQ

    Na těch fotkách to ale nevypadá, že by se Yeti II měl podobat Atece? Možná je jen delší a širší než Yeti I? http://www.skoda-news.cz/nova-skoda-yeti-2017-nafocena-pri-testovani-bude-to-zmenseny-crossover-kodiaq/
  10. Zdeneek

    Škoda KAROQ

    Ateca se mi tedy moc nelibi, jestli tak bude vypadat Yeti II, tak radeji na nej cekat nebudu a koupim Yeti I. Byvaji u Skody nejake slevy na starou generaci pred uvedeni nove? Asi ne co?
  11. Zdeneek

    Škoda KAROQ

    To jsem si myslel, ze je Alteca spise primym konkurentem Kodiaqu a Tiguanu?
  12. Zdeneek

    Škoda KAROQ

    Bude ještě druhá generace Yetiho? Nebo už nebudou Yetiho inovovat, ukončej výrobu a jako SUV bude už jen Kodiaq?
  13. Zdeneek

    Yeti

    Kdyz jsou vsechny sloupky krom jednoho cerne, tak to vypada fakt divne, zvlast u svetlych karoserii, je to jako pest na oko.
  14. Zdeneek

    Yeti

    Také nechápu, proč tady ho nechávají v barvě karoserie, vždyť to je jako pěst na oko, nechat jeden sloupek v barvě a ostatní černé. První co bych po koupi nechal udělat, nalepit tam černou folii. Ale střechu bych nechal normálně v barvě karoserie.
  15. Díky, to jsem rád. Škoda to má takto na všech vyráběných vozidlech? Kolega ze zaměstnání koupil nový Seat Toledo a má tam ty drahé ventilky na hlídání tlaku, takže se mu sada kol na zimu prodraží.
  16. A za tu kalibraci se musi platit? Nebo to zvladne ridic auta sam?
  17. Má Škoda Yeti nějaké hlídání tlaku v pneumatikách? Jakým způsobem? Přes speciální ventilky nebo jinak?
  18. Na druhou stranu je lepsi, kdyz to je videt jeste v zaruce a ne az po zaruce.
  19. Jsem myslel, že ty dveře reznou zevnitř? Že z nich špatně odtéká voda a hromadí se uvnitř vlhkost?
  20. Takze myslis kobercove podbehy lepsi nez plastove, i kdyz nasaknou soli? Dej pak vedet, jak jsi dopadl s reklamaci dveri. Ktere dvere ti reznou? Vsechny ctyri?
  21. Me nabidli 4 % na Yeti Fresh a 9 % na Yeti Active s jen zakladni vybavou.
  22. A je to vubec k necemu dobre ten koberec? To maji Fabie, Octavie, Superby a Rapidy take koberec v podbehu? Jinak co říkáte na tohle? http://www.ruststop.cz V minulosti jsem si to nechal udělat na 7 let starou Felicii a stejně mě zrezla. Možná že kdybych to nechal udělat hned po koupi nového auta, tak by to bylo lepší?
  23. Jsem byl včera v autosalonu zkouknout Yetiho a co mě zarazilo, že zadní podběhy jsou vyplněny nějakou textilií připomínající koberec. To je myšleno jako antikorozní ochrana zadních podběhů? Funguje to? Vždyť to v zimě musí nasáknout solí ne?
  24. Jak to vypada se slevami na Yetiho v roce 2016?
×
×
  • Vytvořit nový...