Přejít na obsah

Ota Bartók

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

466 zobrazení profilu

Oznámení Ota Bartók

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím všechny, chtěl bych se vás zeptat na zkušenosti s výměnou těch bludiček v interiérovém světle ve stropě jak ve předu tak v zadu. Hledal jsem návod či zkušenosti a google mi bohužel neporadil. Co jsem si všiml je to tam uchycené pacičkama, ale nenašel jsem odvahu do toho nějak vážněji rýpat. Jedná se o FABII 2 před faceliftem.. Děkuji za ochotu poradit a pěkný den. Omlouvám se pokud se to tady jednou už řešilo..
  2. Příště budu žádat, mám teď v plánu k nim zajet. Nikdy mi nedali žádný papír do ruky, vyjímaje garančky. Jak budu vědět o něco víc ozvu se zde :-) Děkuji.
  3. Zdravím, chtěl bych se vás zeptat zda někdo má zkušenosti s tímto problém: JIž nějakou chvíli se mi stává, že motor zničeho nic ztratí výkon a jak kdyby se přechlastal. Stává se to kupříkladu, při rozjezdu na jedničku, zničeho nic klesnou otáčky a autu jak kdyby se nechtělo. I při zařazeném vyšším kvaltu se auto zatřepe a nechce se mu. Vím, že 1.2 htp není žádný závoďák, ale oproti chování před a nyní, je to rozdíl. Spozoroval jsem větší spotřebu paliva. Nestává se to pravidelně. Klimatizaci mám vypnout. Motor je zahřátý. Většinou po najetí takových 15 km nebo větších vzdáleností. Netankuji na "no name" benzinkách Na autě je najetých nějakých 17 tis. Obsazení 1 či 2 osoby bez nákladu. FABIA II, r.v. 09 , 1.2 htp Několikrát jsem byl na diagnostice, ale pořád dokola. Smažou jimi ojedinělou, blíže nespecifikovanou závadu, která se při novém nahrátí sw již nestane, a tahle pohádka pořád dokola. Při garanče objevili závadu na lambda sondě, kterou vyřešili opětovným resetem a přehrátím.. Když jsem požadoval výměnu součástky, apelovali tím, že se jim tato závada při kontrolní projížďce neprojevila a zaúčtovali mi dolití kapaliny do odstřikovače za nějakých 79,-Kč , kterou jsem měl předtím i tak plnou Ať žijí autorizované servisy Škoda Pokud by měl zkušenosti s tímto problémem. Servisu píšu knížečku, kdy se mi to stává a při jaké cestě, ale netuším jak to plánují udělat. Snad, že najednou 500 km ma budou doufat, že se to zrovna stane.
×
×
  • Vytvořit nový...