Přejít na obsah

3dclub

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem 3dclub

  1. Joo super, dík Já jsem taky googlil obrázky a víceméně našel origo krabičku, a vedle UFI filtr. Nebo i tady obrázek z fora, tenhle je tedy 4bar
  2. Já spíš nechápu proč jsi sem přišel a začal akorát toxicky komentovat, nikdo tě nenutil. No ale vem to čert. Já se tu jen ptal Filtron vs UFI vs Champion, nic jiného Vezmu UFI to se pravděpodobně prodává jako origo Žádnou levnou čajnu dávat nechci.
  3. Já píšu, že se mi do stojícího auta nechce cpát palivák za pětibábu a ty mi napíšeš ať tam dám filtr za 8 kil.. Tak hlavně že umíš zhodnotit debatu
  4. Jo shrnul jsi to naprosto přesně Jeden dává to, druhý zase to. Pro někoho je nejlepší to, a pro někoho zase to. Já do ostatních aut v rodině dávám jen Mann, bohužel tahle Fabča více stojí než jezdí, a dávat pětiklíště za Mann palivák se nám nechce. Má nějaké porodní bolesti a palivák je stále původní (soudě podle škodovácké samolepky na něm )
  5. Čus borci. Jakou značku palivového filtru do 1.4 MPI 50kW? Vybírám z něčeho levnějšího - Champion, UFI, Filtron? Dík.
  6. Základní věci si dokážeš nakódovat sám s aplikací Carista a ELM adaptérem, otázka do 500Kč. Výhodou je, že ti to zůstane a bude se i hodit do budoucna na případnou diagnostiku Ovládání Caristy je velice jednoduché, v podstatě přepínáš tlačítka. Otázka ještě, jestli Carista podporuje úpravu tvého auta. To se dá zjistit na webu Caristy. Mojí F2 před FL to bohužel nepodporuje.
  7. Ahoj, potřeboval bych rychlou radu jak demontovat levý světlomet. 2x šroub na světle, pak sundat podběh, povolit nárazník a tam třetí šroub od světla? Díky:) Fabia II před FL
  8. Aha, tak to by mě upřímně nenapadlo.. a neznáš náhodou aplikaci se kterou se mi podaří resetovat interval ?
  9. Zkoušel jsem pak jen caristu z google play, starší né. Jiný auto po ruce momentálně nemám.
  10. Zdravím, potřeboval bych poradit. Koupil jsem si bílé OBD ze sunnysoftu a vůbec se mi nedaří připojit k F2 před FL. Závady nenačte žádné (s jednotkou se to ale asi spoji), v service můžu udělat jen emission test, a přes customization mi to napíše, že auto neodpovídá. :( Potřeboval bych hlavně smazat interval z maxika :D Mám poslední upravenou aplikaci, dveře zavřené, klíček v první poloze.. Když to střčím do konektoru tak to svítí červěně a bliká zeleně. Mám jít na reklamaci, nebo hledat problém někde jinde ? Díky za pomoc. Tak bohužel carista na moji fobii podporuje pouze diagnostiku a emisní test, popravdě by mě to ani nenapadlo, myslel jsem že interval resetovat půjde. Bohužel přes tlačítko na budíkách se mi to nedaří, interval už je přejetej jak o KM, tak o dni (servis jsem si už udělal)
  11. No výsledek je tohle, předpokládám že se s ním mám asi rozloučit ? :D Je to ten bílý co prodává sunnysoft :(
  12. Zdravím, potřeboval bych poradit. Koupil jsem si bílé OBD ze sunnysoftu a vůbec se mi nedaří připojit k F2 před FL. Závady nenačte žádné, v service můžu udělat jen test, a přes customization mi to napíše, že auto neodpovídá. :( Potřeboval bych hlavně smazat interval z maxika :D Mám poslední upravenou aplikaci, dveře zavřené, klíček v první poloze.. Když to střčím do konektoru tak to svítí červěně a bliká zeleně. Díky za rady a nápady, ještě asi půjdu zkusit tu aplikaci na test. :)
  13. Tak mě by celkem zajímalo co 6hodin trvá na vypustit olej, sundat vanu, řemen, řemenici, kryt rozvodů a vyměnit řetízek, ale klidně se nechám poučit.
  14. Tak jsem se taky rozhodl, že bych to nechal na své 1.4MPi 50kW vyměnit, řechtá to šlušně. No psal jsem do jednoho servisu, kolik si mám připravit a tohle mi přišlo jako cenová nabídka :D sada rozvodového řetězu 840,- bez DPH 6 hod práce 3540, bez DPH Celkem 4380,-bez DPH Celkem s daní 5300,- Kč DPH Celkem slušný, to i v atorizáku by to bylo snad levnější, nejvíc se mi líbí těch 6hodin práce :D
  15. Tak lepší sledovat, než na to kašlat :) Přijde mi prostě divný když to 40 minut valím po dálnici a pak sjíždim Barrandov dolů a teplota si jen tak klesne.. VAG bohužel nemám abych se podíval jestli něco ukazuje.
  16. Čaute, tak jsem teď vypozoroval, že po zahřátí motoru na 90°C a následné jízdě z kopce (bez plynu) klesne ručička teploty na nějakých zhruba 70-80°C. Předpokládám, že termostat je off a výměna se mi nevyhne ? Díky. .)
  17. Zdravím , trošku se blbě zeptám :) Je něco špatně , pokud po pár minutách jízdy topí topení , ale ručička teploty chlad. kapaliny je stále na nule ? Ručička se mi začne pozvolna zvedat tak po cca pěti minutách jízdy , pak se drží přesně na polovině. Podotýkám , že jsem po výměně chladiče a náplně. 1.4 MPI 50kW Díky.
  18. 3dclub

    Chladič

    Ahoj , mám problém na svojí 1.4MPI 50kW. Začal mi vlevo dole (při pohledu zepředu) téct chladič, je to mokré přimo v dolním levém rohu, kde to náledně teče i na kryt motoru. Nějaké nápady, kam se podívat ? Nebo už je chladič v nebi ? Díky :) Edit: Tak absolutně nevím kde to teče, jelikož mám ventilátor s tím celoplošným plastem, takže to vypadá, že dole je to celé mokré a vlevo to jen vytéka. Díval jsem se na příruby, ty jsou suchý, čidlo je taky suchý. Bohužel to vypadá na výměnu chladiče.
×
×
  • Vytvořit nový...