Přejít na obsah

Jarka_Farka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Jarka_Farka

  1. Spatne zpravy pro vas. Nekde je zde primo vlakno na stejnou zavadu, dvere spolujezdce-nedojizdejici okno-OCT 2. Mam nastudovano…. auto koupeno nove 2012 (OCT 2 Tour). Od 2013 nahodna chyba okna, jednou za cas, vzdy stacilo sjet a vyjet, sjet a vyjet výš…….az dojelo nahoru. loni 2022-sjelo a uz nevyjelo. Vymeneno:Nova (prinytovana) stahovacka a novy motorek s prevodovkou (dohromady jeden blok). Cena pekelna (cca15-20.000), jenom motorek jako dil stal 12.000. Od te doby plne funkcni, jezdi to luxusne…. mate-li penize, nechte opravit. Me to sjelo za chladneho dne cestou na chalupu, a rucne to slo vytahnout tak o 2 cm max. Vsichni v aute to odstonali…. drzim palec, zavada naprd. JFM
  2. OCTAVIA TOUR 2012 : Aby to pekne vypadalo, tak jsem odmontoval spodni kryt palubky pod volantem (resp. Nad pedalama), vycvakl OBD konektor, na ktery jsem pridelal tu slavnou prodluzku. Vlastni krabicku jsem pridelal do prihradky vlevo vedle volantu (rozumne misto kvuli GSM +GPS). Vse je vedeno "pod palubkou"', servis konektor najde s rezervou v uvedene prihradce. Za ty penize je to super, jedine spotreba je detekovana nesmyslne. DOPORUCUJI ! Pokud bude zajem o fotky, rad dodam....radost a trocha jistoty z hlidani na dalku.
  3. Ahoj all, Auto je na 17 nepatrne linejsi, spotreba do Chorvatska plne nalozen a podle predpisu bylo letos za 6.7l, zpatky "na prase" 7,7l. Jinak 17 jsou proste 17. Lip to sedi, hezky vypada, a kdo chce dynamiku, at zkusi RS..... Jsem rad, ze mam alespon octavii....zatim spolehlivy rodinny mazlik.
×
×
  • Vytvořit nový...