Přejít na obsah

Petr 1.9 TDi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Petr 1.9 TDi

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Teď nedávno se taky ztratily 3 octavie v Žamberku, nejspíš prý nějaký Polský gang.
  2. Fabia RS hlavně v černé barvě je teď vyhledávaný auto zlodějů,nejspíš to vozí do Ruska.Já přišel o Octavii v Praze jsou to svině. Nějaký zabezpečení bylo?
  3. Zdravím, Mám Octavii r.v.2008. Dnes se mi stalo, že při dání pravého blinkru se rozblikal levý (auto bliká v obouch polohách pouze doleva) . Neděje se to však stále jen někdy, musím hodně kroutit volantem sem a tam ,a nebo zahýbat víckrát páčkou nahoru a dolů,aby se mi ta chyba zase stala. Za každou radu Děkuji.
  4. Policajti mi řekli že je to blbost že prý podle nich není možný aby se auto dostalo do Chorvatska když jsou s tom jejich slavnym schengenský prostoru. Neměl jsem to vůbec pojištěný a měl jsem ji jen rok.
  5. Přišla mi SMS od čísla z předvolačkou Bosna-Hercegovina že auto je v Chorvatsku,číslo je už ,ale nedostupný. Jsou to kurvy, obyčejnej člověk šetří aby si mohl koupit jetou octávku protože na novou nemá a pak mu ji ukradnou. A krade se čím dál víc auta ,motorky a kupa dalších věcí a naše slavná policie jen přihlíží.
  6. Mám nepotvrzenou zprávu ,že auto je možná v Chorvatsku :-(
  7. Zabezpečení pouze z výroby. Na policii hrozný ,čekal jsem asi hodinu a další hodinu to se mnou sepisovali. Kamery tam asi nikde nejsou,bylo to na nehlídanem parkovišti u metra stanice- rajská zahrada.Auto ukradli za bílého dne a nebyl jsem sám přišel tam ještě jeden pán kterýmu ukradli stejný model Octavie na tomtéž místě.
  8. Dobrý den, dne 18.7.2013 v Praze na Černém Mostě mi byla ukradena Škoda Octavia 1.9TDI r.v.2007 šedé metalízi, najeto 97tis.km, spz:4E72330, VIN:TMBCS61Z688020502. Výbava vozu:Automatická dvouzonová klimatizace,tempomat,parkovací senzory na zadním nárazníku. Poznávací znamení vozu:litá kola od škodovky, poškrábaný přední nárazník na pravé straně,trochu odřený zadní nárazník,držák SPZ nese popis : WWW.AUTO77BRNO.CZ. Za nález a nahlášení na POLICII Čr. dám 20tis.Kč. Můj kontakt :724945477, petr.castek@email.cz
  9. Při nastartování začne slabě syšet někde z pod palubní desky u řidiče,je to zvuk jako když uchází pneumatika.Když sešlápnu brzdový pedál syčení přestane,jak ho pustím znovu to syčí.Syčí to po celou dobu co běží motor. Děkuji za každou informaci co by to mohlo být.
×
×
  • Vytvořit nový...