Přejít na obsah

mike500

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem mike500

  1. Ahoj, zdravím, zajímavé že jsem našel někoho dalšího komu to dělá to samé, vyskytuje se to i u mého motoru za podmínek stejných jak popisuješ. Už jsem o tom zakládal vlákno samostatné ale tohle je přesně ono. Ale co to způsobuje se mi nikdy nepodařilo zjistit.
  2. Zajímavý postřeh, ten zvuk je velice podobný, akorát to trvá několik sekund. Ale spíše bych se zaměřil na okolnosti kdy k tomuhle dochází, u mě vždy rozjezd a kola v rejdu doprava či doleva. Tohle to je jak kriminálna Miami vyšetřování.
  3. mkaba, to je totiž uplně záhada, teď mám naježděno zhruba ke 20 000 km a dělá mi občas v Brně když jedu od Obilního trhu na semaforu nahoru směrem k Masarykově univerzitě, přičem chod motoru to neovlivňuje, jen takový divný zvuk od 2000 otáček, subjektivně to jde z prva z prostoru před spolujezdcem.
  4. To asi nebude, to by dělalo pravidelně, auto jinak žádné divné zvuky nevydává, ani v interiéru. Je na tom divný že klepání vyskytne v okamžiku kdy motor překročí cca 2100 ot/min, když jedu pod těmato otáčkama tak se nic neozývá. To klepání je takové duté.
  5. Dobrý den, dneska tady zakládám svoje první vlákno, byť tohle forum čtu už nějakej pátek. Mám fabku 1.2 TSI přesně rok, najeto lehce přes 10 tisíc a za tu dobu jsem vypozoroval divný zvuk který se z ničeho nic ozývá z motor. prostoru. Ve voze to zní jako klepání do stolu, je zajímavé že se to objeví vždy kolem 2100 ot/minutu a zvuk je závislý na otáčkách. Za dobu co mám fabku, tak jsem se s tím střetl asi 4x naposledy včera 4.9.2013. Když snížím otáčky pod 2100 tak zvuk sám zmizí asi po 10 - 15 sekundách, Takže v servisu se to špatně replikuje tenhle zvuk. Chci se proto tady optat místních matadorů, zda-li se s tím někdo někdy nestřetl u toho motoru. Předesílám že žádné jiné pazvuky z motoru nepozoruji ani při startech ani při jízdě. Tento zvuk nikak neovlivňuje chod motoru, žádné cukání a pod. S fabkou jezdím jemně, nepodtáčím a ani nevytáčím motor, jezdím s dlouhodobou spotřebou 5,8 l/100 km. Děkuji za případé poznatky či rady. Martin
×
×
  • Vytvořit nový...