Přejít na obsah

marek7306

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení marek7306

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. děkuji za vyčerpávající odpověď, teď snad budu vědět jak na to.
  2. no nevím u 1.0 tsi je ten airbox trochu jiný …..
  3. Lezl tedy někdo k tomu zatracenému filtru? Chci si nechat vyměnit olej v 12000 a sám si chci vyměnit vzducháč. Zatím jak píšou kolegové, tak jsem zjistil že kolem airboxu jsou šroubky... to je vše co se mi povedlo vyzkoumat. Jak se teda k té mrše dostat a vyměnit?????
  4. Jo ale ty žárovky do 6 měsíců prostě puknou. Dnes jsem si taky koupil HID 5000k zítra je budu montovat. Už mně sere že nic nevidím, a to jsem měnil plno žárovek, prostě čočka ve Fabce nesvítí. Hned si zajedu seřídit světla a budu mít klid.
  5. 148 000 km byla první výměna komplet rozvody, v kolika udělat druhou a asi poslední výměnu ?
  6. Kdy druhá výměna rozvodů? 150 000 km máme již dávno za sebou, takže se ptám na druhý interval výměny podle plánu Škodovky? 1,4 TDI 59KW typ motoru BNV
  7. Ano je to mikrospínač, už se nemůžu dočkat jak budu dolovat zámek ze dveří. Zítra jdu koupit mikrospínače.
  8. Lukáši díky za zprávu, také jsem nad tím uvažoval, zkusím prostříknout kontaktolem, uvidím co se bude dít, je pravda že doposud jsem zámek nepoužíval manuálně ale pouze jsem otevíral dálkou. Ale z kontrolou kabelů ve dveřích řidiče jsem smířený ....
  9. Nefunguje mi kontrola otevřených dveří u řidiče, auto se chová jako bych ani nenastupoval, takže jsem také v klubu. O víkendu se bude cínovat a dávat smšťovačka.
  10. Ahoj jak jsi vyřešil ten problém, mně drží ručička po natankování doplna a ujetí cca 400 km pořád nahoře i když je v nádrži polovina
  11. Takže slavné Valeo se ukázalo jako výstřel mimo,po sejmutí převodovky se ukázaly rýhy na obalu spojky, ti pitomci mi prodali snad nějakou čínskou napodobeninu. Takže sada Auto Kelly Valeo letěla z auta a šla tam origo sada. Peníze co jsem chtěl ušetřit jsem utratil zcela zbytečně. Do Kelly už nelezu !!!! A dal jsem reklamaci, doufám že ti trhovci se rozhoupou velmi rychle vrátit peníze za zcela evidentní šunt. Jsem poučený kupovat pouze originální věci a to radím i ostatním, za ty nervy to vůbec nestojí.
  12. Ahoj kluci, řeším jiný problém se spojkou. Mám na autě najeté už více jak 177000 km Fábia II 1,4 TDI 59 kw, pro klid duše jsem nechal ve značkovém servisu vyměnit spojkovou sadu. Vzhledem k cenám za spojkové sady jsem si sehnal svou sadu a nechal namontovat. Po odjezdu ze servisu / měl jsem po noční/ poslouchám dva dny na to co se ozývá za kravál když pustím spojkový pedál. Jako by vibrovalo spojkové ložisko, když se zmáčkne a pustí spojka znovu je konečně ticho. Včera jsem si dělal na autě přední brzdy /nové kotouče a desky/ Když jsem sundal přední kolo na straně řidiče myslel jsem že mne omyje. Na vnitřní straně hliníkového ráfku bylo plno vazelíny z manžety homokineťáku, koukám a v manžetě jsem našel v ohybu gumy dírku po sjetém šroubováku. Chci se poradit jak by jste celou situaci řešily vy na mém místě???? Napadlo mne, zajet s autem nazpátek do značkového servisu a ať si problémy dají dopořádku. Poraďte. :kol-27:
×
×
  • Vytvořit nový...