Přejít na obsah

celeston

Uživatel
  • Počet příspěvků

    142
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 029 zobrazení profilu

Oznámení celeston

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Spojku včetně setrvacniku jsem.měnil cca.ve ,180 tis.Ted mám rovných 200.To by šla rychle do háje. No a nic jiného to být nemůže?
  2. Já mam jeste jeden problem. Při nastartování to jakoby bouchne zatřese se. Nevíš co by to mohlo být?
  3. Těžko říct. Já mám najeto přesně 200 a rozvody jsem dělal někdy při 130.No mě to dělá přesně jen při 1100 otáček nikdy jinak a je jedno jestli volnoběh či jedu.zarezonuje to přesně v těchto otáčkách jinak nic..
  4. Zdravím,mám takový problém. Hledal jsem podobné téma vibrace motoru,ale nenašel jsem stejný problém. Přibližně při 1100 otaček se do interiéru ozve takový rezonanční zvuk (hlučenější motor) Je to jen při tomto stavu otaček jak v záběru tak i na volnoběh když to vytočím do těch cca.1100. Je to slyšet jen v interiéru,když otveřu okno zvneku to neslyším. Nemá někdo podobný problém,nebo co yb to mohlo být?
  5. Jo to vím co by se vše muselo ještě dodělat. Mě šlo jen o to esli jsou to stejná svetla nebo ne. Takže ne. Ok díky
  6. Zdravím mám dotaz. Mám světla ze Scauta ( OCt II předface) Lze to předělat na xenony,Nebo xenony jsou jiné svetla jiná čočka atd.
  7. Zdrvaím. Nevíte kde v Praze dobrá firma na turbo? Repas nebo kupovat nové? Předem díky Oct. II 1.9 TDI BXE.
  8. Zdrvaím. Kde se dá jeste LED blinkr koupit? Z téhle stranky mi to nejde nejak objednat http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2pcs-lot-30W-Bau15s-7507-PY21W-High-Power-CREE-LED-Turn-Signal-Light-Bulb/32421017324.html
  9. celeston

    Letní pneu R17

    No je možné že je to placebo :-D Ale jak říkám. Já se toho bál,jak moc to bude tvrdé,tak možná jsem byl připraven na horší jízdní vlastnosti o proti těm 16 placů,ale v poho. Hustení mám méně to je fakt předek jsem dal na 2 a zadek na 1.9 ,nejezdím často naloženej.
  10. celeston

    Letní pneu R17

    No předtím jsem měl letní 16-ky Continental. Po výměně za 17 mi to nepřijde nijak moc jiné. A vím že jsou i tvrdší pneu (Pirelli,Bridgstone) Tyhle by měly být mekčí,takže komfortnější jízda.
  11. celeston

    Letní pneu R17

    Tak nakonec jsme koupil tyto http://www.gtradialcz.cz/novinky/produktove-novinky/sportactive . Je to čína (nebo Thaiwan či co) :-D Tak uvidíme . Mám je na autě zatím cca měsíc a zatím žadný vibrace a to jsme jel za sucha i za mokra po dálnici (rychleji) a klasika město. Jsou pohodlné. Možná ais budou o něco hlučenější než prémiovka,ale to nemám srovnání. Tak uvidím po sezoně..
  12. celeston

    Letní pneu R17

    Já si myslím ,že to tak žhavé nebude ve finále. Samozřemě pokud uplně nekoupíš ty nejlevenjsi pneu. Ale pak ty rozdíly jestli si koupis Michellin za 3000 nebo levnejsi jinou znacku už moc nepoznas. Pokus nejezdíš zavody nebo pilu. Stačí zlatá střední cesta. Noa na ty eneregtický štítky? Tam si každý muže napsat co chce.
  13. Tak to uz asi nezjistim.Koupoval jsem práve original aby vše sedelo. Jsou to Cygnus origo kola. No jinak si to nedokažu vysvetlit proc by nesedely.
  14. Zdravím. Mám problem Koupil jsme original kola Cygnus 17 placů na Octavii. (všechny paramatery včetně pneu podle TP) Chci si to vymenit ale oouha prave zadní vnitřní pneu dře o podběh. Docela jsem se divil když i na kolech (origo) jsou vyryty paramtery co mají an Octavii být ET 54 i roměr disku. V pneusrvisu se taky divili proc to nejde zřemě majitel co ej mel předtím musel vnitřní středy kol zbrousit ,tudíž kolo je moc utopene proto dře. Pomohli by nejake podlozky myslíte? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...