Přejít na obsah

Yofresh

Uživatel
  • Počet příspěvků

    141
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 179 zobrazení profilu

Oznámení Yofresh

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

4

Popularita

  1. To jsem si taky myslel, ale zkousel jsem několikrát vytahnout, zacvaknout, otočit apd.. a problém to neřeší. A je to stejné u halogen i žárovky led
  2. Chlapi zdravím Vás, mám dotaz. Potkávací světla sviti perfektně, ale dálkové levé světlo, svítí někam do nebe....a pravé normálně. Co se s tím dá dělat?? Dival jsem se, ale seřizovací šrouby dálky nemaji zvlášť. Nebo se pletu? Přikládám foto.... Potkavacky mam Led...dal jsem je i dálkové. Na fotce v dálce, zkoušeno i s halogenem. Poznáte žluté světlo.
  3. Ahoj, díky moc za informaci. Mám opraveno. Své pomoci, opravil jsem kontakty, naletoval nové, a koupil akorát nové lampičky rovnou. Už byly hnusné.
  4. Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat, přestala mi svítit jedna strana SPZ, nejdřív jsem myslel, že žárovka, tak jsem vyměnil a nic. No pak jsem si všiml dosti zaoxidovaných kontaktů. Ale také očištění nepomohlo. Zjistil jsem, asi to nejhorší, kabeláž na konci je uhnila, rozpadla. Poradí někdo, jakou přesně koupit kabeláž? Skoda-dily.cz nabízí spoustu, tudíž nevím co přesně koupit. Výměnu bych pak měl už snad zvládnout sám. Díky za pomoc.
  5. Jasne no. Díky za příspěvky :-)
  6. Aha, super. Děkuji za tvou odpověď :-)
  7. Ahoj, chci se zeptat, je nutné mít na fabii 2, 1.2htp motor, dole ten přední kryt motoru? Viz.odkaz. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6r0825237d-spodni-kryt-motoru-cn-8117.html Po srážce srnky tam nějak popraskal, padal, tak jsem ho sundal úplně. Ptám se, zda je nezbytně nutný nebo to je celkem jedno. Protože, zas tolik toho nekryje se mi zdá. Díky za odpověď
  8. Zdravím, stále nikdo ten problém s klimou ( zvuk setrvačníku ) nevyřešil ? Začíná být teplo postupně venku, už jsem sem tam pustil klimu, ten zvuk mi drásá nervy. :-/
  9. Ano,hlavně ráno,ale i když přes den dlouho stojí a pak po půl dni jej nastartují,tak někdy taky právě.
  10. Olej vyměněný, dán Shell Helix Ultra 5W40. Studené starty stále rachtá řetěz. Mám obavy, aby nepřeskočil. Najeto 117tis. a rozvody komplet dělané před cca 3mi roky.
  11. Zdravím, mě občas taky zarachta při startu řetěz. HTP 51kw. A to jsem měnil komplet rozvody i s napínákem. Pro jistotu, bylo mi totiž řečeno, ať to radší udělám. Když auto mělo 100tis najeto. No a teď mám 117tis a řetěz zachrasta při studeném startu. Mám se obávat ? Olej měním pravidělně. Dávám Shell Helix ultra 5W-40. Mám zkusit jiný? Nebo řešit napínak nový ? Nebo jen olej.. ? Díky moc za rady.. nerad bych, aby přeskočil řetěz.
  12. Dobrý den, mám problém s oknem u řidiče. Když jej dám spustit dolů, sklo se nahne ze šikma a pak až se srovná, nebo se srovná až jede nahoru. Nahne se směrem k palubní desce. Proč ? Co je příčinou? A dá se to lehce samo doma opravit? Rozdělat tapec? Je tam dobrý přístup? Nebo něco složitého ? Bude to vyskočene ? nebo něco zlomené? Děkuji pokud se s tím někdo setkal.
  13. Yofresh

    Motor 1.2 HTP

    Dej pak vědět,zda třeba tobě pomohla výměna palivoveho čerpadla. Pokud to pomůže, jde vidět, ze starty ovlivňuje asi více věcí.
  14. Yofresh

    Motor 1.2 HTP

    Rozebrat co jsem pochopil nejde. Ale jak jej presne cistili nevim,nechal jsem tam to auto a jel domu jinym. Kazdopadne mi to pomohlo. A jeste jak nekdo psal s tim,ze to ma cosik docineni s tlakem nadrze nebo tak neco,tak i to mi neco takoveho říkali. Ja jsem na tohle laik. Takze Vam to odborne nepopisu
×
×
  • Vytvořit nový...