Přejít na obsah

Stinger13

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

621 zobrazení profilu

Oznámení Stinger13

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ten držák jsem našel, ale nevěděl jsem jestli to tam mám strkat nebo radši ne .. Díky moc!
  2. Zdravím Vás, po návratu ze servisu jsem si všiml, že mi čelní maskou propadla nějaká svorkovnice/čidlo visící na kabelu viz. foto. Mohl by mi prosím někdo říci oč se jedná a kam patří? Na plastových krytech jsem přečetl označení 1J0 973 702 (vygooglil jsem, že by se mělo jednat o svorkovnici pro ukazatel teploty chladicí kapaliny, snímač otáček klikové hřídele, kompresor klimatizace) a součástka k tomu přivedená má na sobě označení 6h0 971 921 C, to vůbec nevím, co je. Předem díky! Jedná se o Škodu Octavii II FL L&K 2.0 TDi r.v. 2009 (DSG, bez PDF)
  3. Aha a mohl by si se mi tedy prosím mrknout, jestli tahle A2DP podporuje?
  4. Aha, tak děkuju moc za rady. Mohu já jako lajk zjistit, zda je to zapojeno a jednotka to podporuje? Respektive, kde bych to měl hledat?
  5. Ahoj, chtěl bych se optat, zda je možné u Columbuse přehrávat audio z telefonu přes bluetooth? Nepřišel jsem na to jak a v návodu o bluetooth není skoro ani zmínka. Vlastním Samsung SII, který se mi bez problémů spáruje a jde z něho telefonovat pomocí režimu vzdálené SIM. Ale když chci přehrát nějakou skladbu vzdáleně přes bluetooth, tak mi při skenování žádné bluetooth zařízení nenajde a telefon přehrává hudbu pouze ze svého reproduktoru. Stejně tak, když chci skladbu odeslat do jiného zařízení. Dájí se vůbec přes bluetooth ukládat audio soubory na HDD? V návodu píší, že modul bluetooth mají jen některé přístroje, stejně tak DVB-T adaptér. Jak mohu zjistit, zda můj Columbus obsahuje tyto adaptéry? Díky moc za rady! PS. Vlastním Octavii II 2.0TDi L&K r. v. 2009 a Columbus je zde od výroby (nevím, jak lépe ho specifikovat).
  6. Díky moc za rady! Po víkendu se do toho pustim, tak uvidíme, jak se s tim poperu.. S tou folií to není vůbec špatný nápad
  7. Tak jsem se byl zeptat dneska ve Škodě a z reklamace nic nebude, ikdyž bylo auto pravidelně servisované v autorizovaném servisu kontrola antikorozní ochrany prováděna nebyla, resp. v servisce není vyplněna. Takže mám smůlu...
  8. Stinger13

    Stěrače

    Auto jsem si privezl z bazaru před týdnem a to už v nádržce nebyla ani kapka žádné směsy, ostřikovače jely naprázdno (byl slyšet zvuk motorků ale nevyždímaly ani kapku). Po dolití té zimní večer normálně fungovaly několikrát, takže by v ostřikovačích měla být pouze nová zimní.
  9. O tom nevím, s tím bohužel nemám žádnou zkušenost. Auto je z bazaru, to by snad ale záruce (pokud taková existuje) bránit v ničem nemělo nebo ano?
  10. Stinger13

    Stěrače

    V návodu to je, co jsem tam ale nenašel je, na jaké pojistce jsou připojené ostřikovače čelního skla? Je to stejná pojistka jako pro ostřikovače světlometů? Z ničeho nic mi přestaly fungovat, po kompletním vystříkání původní směsy a dolití směsi do -20°C bezproblémů fungovaly. Druhý den ráno už ale ani ťuk, ani se neozve žádný zvuk bežících motorků, obávám se, jestli nevzaly za své. Přes noc bylo maximalně -10°C. Na kolik vyjdou nové motorky do faceliftu Octavie II 2009? Pojistka ostřikovačů světlometů byla přepálena, vyměnil jsem ji za novou ale to nepomohlo.
  11. Zdravím, před týdnem jsme si domů pořídili Octavii II 2.0 TDi r.v.2009. Je po prvním majiteli, který se o ni evidentně vůbec nestaral, jakmile mu došel leasing, auto poslal do světa. U levého předního kola vzal někde o patník/kámen, nevím, o co se mu to podařilo takhle orvat, ale evidentně si s tím nelámal hlavu. Místo začalo rezavět a dneska vypadá tak, jak je vidět na fotkách. Chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti, jakým způsobem by bylo možné poškozené místo ošetřit, aby dál nerezlo a opravit lak, nejlépe svépomocí. Všiml jsem si, že je práh zespodu ošetřen nějakou zdrsnělou vrstvou, co je to za materiál a dá se někde sehnat? Dále jsem si všiml, že se objevila rez i v zadní části vozu a to po obou stranách vozu na prahu u zadních dveří (viz. foto). Pročítal jsem si několik témat a prý je to způsobeno tvrdou těsnící gumou. Nevím, u naší předešlé, garážované Octavie I ani po 10ti letech po žádné rzi ani památky a u 3 roky starého auta hned tohle. Jak by bylo možné odstranit rez a opravit i toto místo? Jedná se o místa která nejsou až tak na očích, tak bych se je rád pokusil opravit sám, lakovnu bych chtěl navštívit až jako poslední možnost.
×
×
  • Vytvořit nový...