Přejít na obsah

Plechus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli Plechus

  • Narozeniny 1.6.1990

Návštěvy profilu

1 096 zobrazení profilu

Oznámení Plechus

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. Ahoj, rád bych se u zdejších eresáků informoval, jakou teplotu oleje za jízdy u chrochty mají? Dřív jsem měl superba 2.0 TDi /103kw a tam byla klidná jízda 90-95, dálnice do 110 /a to jsem musel jet dlouhodobě nad 180/. Teď mám čerstvě rs a teplota je o dost výše- v klidu/svižně plynule/ jsem na 95-105, dálnice 115-120.. Přijde mi to dost. Máte to stejně?
  2. Dával jsem jen přední. Měl jsem interiér v černé kuži s bílou nití a povedlo se mi sehnat ve stejné kombinaci sedačky z rs, takže to v podstatě není poznat a nebyl důvod bastlit zadek (dle slov jednoho ze zainteresovaných mechaniků by to bylo skoro nemožné, rozdíly jsou moc velké-nevím co je na tom pravdy, dál jsem neřešil)- jediný rozdíl je teď v tom, že mám přední sedačky manuální, nikoliv elektrické. Funguje všechno- osvětlení nohou pro zadní cestující, airbagy, výhřev, kontrola obsazení sedadla..Zapojoval Rolbař. Až někam pojedu, můžu to nafotit, jestli chceš..
  3. V pohodě bych řekl, že to bude- já mám pod koly et 46 vzadu 2 cm podložky a žádnou neplechu to nedělá. 3 mm jsou tak málo, že to ani okem nepoznáš..
  4. Tak sedačky zapojeny, dělal to jak už jsem psal Rolbař a jediné, co nejede, je kontrola obsazení+ zapnutého pásu na sedadle spolujezdce- je tam nějaký rozdíl ve funkci čidla, který zřejmě nejde překonat- nicméně na funkci pytle to vliv nemá, takže ve finále je to fuk. U řidiče se podařilo vše, tam jede i pás.
  5. Zapojení se bude řešit teď v týdnu u rolbaře, o tom hodím info poté. Co se usazení týče, sedí to bez úprav, stačí vyndat staré a nasadit nové. Držák pásu jsem vzal ze starých sedadel- celý ten "jekl", na kterém je ten hříbek, do kterého se pás zacvakne, jsem nechal uříznout a navařit na nové sedačky. Jediná úprava, co byla poté třeba, je odfrézování plastu na boku sedačky v místě držáku- cca 2 cm.
  6. Co ten předek, jak se to chová? Nějaké potíže typu vibrace, tužší řízení, větší náchylnost na vyjeté koleje nebo tak něco? Mám objednané 20 na zadní nápravu a předek jsem uvažoval, že nechám, jak je. Možná bych to přehodnotil a 10-15 tam dal..
  7. Zadek dávat nebudu, tam je to beznadějný- to vím od začátku a tak jsem hledal jen přední sedačky. Mám v superbu černou kůži s bílou nití a podařilo se mi ty sedačky koupit také černá+bílá, takže to bude vypadat jako origo. Zatím se to lehce pozdrželo, protože se řešilo upevnění pásu- superb to má na sedačce, kdežto octavia na sloupku. V týdnu mi to převaří a měla by proběhnout instalace
  8. Zítra jedu vyzvednout sedačky z O3 rs a hned se chystám je instalovat do SII, tak pak dám reference co a jak, doufám, že nebudou třeba zásadní úpravy..
  9. Na OB autodilech jsou novy za 3500 kus..
  10. Panstvo kam v Praze a okolí na akutní servis, když mají pánové Rolbař a Kranát zavřeno? Dík.
  11. Já výhřev mám a nemyslím si, že výsledný efekt po dodělání bude rozumnou protihodnotou za investovaný čas a peníze. Jako jo, je to fajn, že nemusíš škrábat čelní sklo, ale tím to hasne. Ostatní okna stejně musím obejít, čili výsledný efekt je téměř 0- stejně škrábu. Bufík je mnohem, ale mnohem přínosnější, radím hledat auto s ním.
  12. Já to komplet (hliníková, hadrová, 4x oko + sítě) koupil za 1000 ,- . Projížděl jsem pravidelně bazoš a když byla tahle nabídka, hned jsem pro to jel..
  13. Ahoj, rád bych do svého auta černou stropnici. Ovšem háček je v tom, že dle mého pátrání origo černý strop do supa neexistuje. Jaká je nejjednodušší cesta k černému stropu+sloupkům? Díky za tipy
×
×
  • Vytvořit nový...