Přejít na obsah

Josef Pedro

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    102
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

1 794 zobrazení profilu

Oznámení Josef Pedro

Nováček

Nováček (1/14)

11

Popularita

  1. Měli by vyměnit obě nebo jen to jedno...?
  2. Nevíte někdo kde se nachází ty odvětrávací otvory na tom světle? Použití pouze denního svícení....
  3. Josef Pedro

    Zástěrky

    Zdravím dneska jsem taktéž montoval zástěrky předek v pohodě, taky mám mezeru. Zadní mi nejde nacvaknout ta sponka...Na jedné straně je, ale poškrábálo mi to nárazník. Co s tím? Mám ji vůbec dobře umístěnou ? Díky za rady tipy.
  4. Dobrý den prosím o informace zda se někomu podařilo dodělat multifunkci na volant s radiem Blues bez maxidotu. Je lepší koupit tlačítka nebo rovnou celý volant ? Děkuji za odpověď.
  5. Dobrý den když mám radio Blues výbava Ambiente, volant bez multifunkce, mám nějakou možnost nastavování tohoto asistenta... Zatím to na mě pouze houkalo při silném dešti a když předemnou bus zajížděl na zastávku. Typoval bych to na ten 2 stupeň... Děkuji za odpověďi...
  6. Tak nakodovat to nejde bere si to data z plováku tak mi to bylo vysvětleno... A jak píšete taktéž tankuji až mám poslední 2 dilky. Záposlední tankování vždy rozdíl 5 litrů oproti čísla k dotankovani... Souhlasím s kolegou první čárka vydrží vždy nejdéle a ty km +- taky pravda.
  7. Už se mi to podařilo a opravdu opačný postup než v návodu.... Šroubovákem zprava....
  8. Došli mi další z Wishu a opět bez problémů žádný symbol prasklé žárovky. Diamont bez problémů poslal nový za ty zhnědlý. Jen mám strach aby to neudělali i H4. PIAA jsou ojetý tak uvidím co vydrží....
  9. Já to myslel spíše když už to tam mám zjistím zda to někomu funguje na 100 procent... Ale děkuji za nápad.....
  10. Setkal se někdo s tím že ten plíšek byl na straně sviceni a ne na straně 0 jak píši v brožuře ? Nemohu ho za žádnou cenu vytáhnout.
  11. Ano mám digitální obyč, tedy zkusit to nastavit třeba na 50 či 55 a zjistit o kolik se to liší. Děkuji za rady.
  12. Mám to zapnuté přes diagnostiku s nastavením 45L obsah nádrže.... Kdy spadnutá čárka mi ukazuje 5L, a ty malý čárky před rezervou 2.... 5L.
  13. Dobrý den prosím o informace jak přesné máte množství paliva na dotankování. Podle Pc 25 L skutečnost 30 L benzín. Nejedná se o plnohodnotný maxidot. Děkuji za odpověďi a postřehy.
  14. Na denní svícení jsem zkusil i obyč Led žárovky z Wishu a bez chyby. V Rapidovi do couvačky hlásilo chybu... Nyní mám PIAA a paráda Diamonty nějak zhnědli po 10 dnech .. Stalo se to někomu? Jinak blinkry v Led pouze předek taktéž Wish a chyba žádná.
×
×
  • Vytvořit nový...