Přejít na obsah

Behe

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

530 zobrazení profilu

Oznámení Behe

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Právě proto mi to nešlo do hlavy. Zkoušel jsem několikrát žárovku vytáhnout ze svorkovnice a zasunout zpátky, očistit kontakty na žárovce. Na svorkovnici jsem si nevšiml žádných nečistot nebo koroze a drátky se zdály taky zcela v pořádku. Poklepávat žárovku jsem nezkoušel, to mě v té chvíli nenapadlo. Když jsem to zkoušel, tak auto stálo, takže otřesy nepřipadají moc v úvahu. Zkoušel jsem to i s vypnutým motorem a chovalo se to stejně. Jediný, co mě napadá je nějaká ta kapička vody, jestli nedělala neplechu, pokud tam spadla. protože teď se zdá, že je to v pořádku. Musím to ještě zkusit problikat a uvidím.
  2. Světla jsou H7, rok výroby 2008. Na vodiče jsem se díval a vše se zdá být v pořádku. Včera i dnes se světla při zapnutí rozsvítila na první pokus, problikávat jsem nezkoušel, nebyl čas. Tak m napadá, jestli mi tam při výměně nemohla spadnout nějaká zbloudilá kapka vody. Poprchávalo a i když jsem si dával pozor, aby do toho nenapršelo, tak stát se mohlo. Jak bude chvilka, tak to ještě vyzkouším problikat, jestli se to chová takhle divně pořád...
  3. Zdravím, mám zvláštní problém s pravým předním světlem, respektive s potkávačkou a dálkovým. Když zapnu světla, někdy se potkávačka zapne, někdy ne. Pokud se nezapne, bliknu dálkovýma a občas naskočí, občas ne. Když nenaskočí, bliknu dálkovým znova a ona se zapne (obvykle do tří bliknutí). Levé světlo se chová naprosto normálně. Zjistil jsem to dnes, původně jsem si myslel, že odešla žárovka a tak jsem koupil novou. Když jsem ji vyměnil, tak nesvítila a já přišel na tohle blikání. Jde o Škoda Roomster. Setkal jste se s tím někdo? Může to být vadná žárovka nebo je spíš chyba někde v elektroinstalaci? Díky moc za případné odpovědi.
  4. No stojí to 9 korun, to snad ještě zvládnu Díky
  5. Ještě jednou díky moc. Já čekal, že to bude ještě tak jednou tolik Ještě si rozmyslím, jestli to vyměním, nebo se na to vykašlu. Případná výměna je složitá, nebo to zvládne i laik? Počítám, že tam budou jen nějaký káblíky od výstražných světel a celej ten modul se jen vycvakne a nacvakne novej, nebo se pletu?
  6. Buď jsem slepej, nebo ten díl nemůžu nikde najít. Nemáte někdo prosím odkaz nebo kód toho průduchu? Všude nacházím jen celou palubovku a tu bych úplně celou kupovat zrovna nechtěl
  7. Díky moc, zadařilo se. Už to funguje, jak má. Každopádně jsem si všiml, že nejspodnější lamelka má ošoupanou tu zarážku, která drží lamelku v kolejničce. ještě to drží, ale už to pomalu začíná vypadávat, Dá se to někde koupit, jen ta jedna lamelka nebo nějaká sada? Hladal jsem na netu, ale nenašel..
  8. Zdravím, někde jsem vytrousil takovej ten plastovej čep, na kterým je zavěšený plato. Plato sice drží i na jednom, ale znáte to. Hledal jsem na netu, ale nikde jsem na tento díl nenarazil. Nevíte někdo prosím kód nebo odkaz, kde čep koupit? Díky všem
  9. Zdravím ještě jednou. Tak jsem se na to o víkendu vrhl a pohrál si s tím. Po sundání toho stříbrného plastu jsem se k lamelám krásně dostal, tu špatnou vytáhl, ale nejsem schopný ji tam strčit zpátky. Ten čep, který má přijít do dírky v kolejničce má na konci rozšířený konec, který mi tam nejde zatlačit. Kolejnička mi uhýbá a měl jsem strach, abych to nějak neohnul. Ta vrchní lamelka drží jen v takovém "háčku", tu vytáhnu a nastrčím zpátky bez problémů, ale tu pod dní do té dírky nejsem schopen dostat. Je nějaký fígl, jak si tu kolejničku přidržet, aby neujížděla nebo jakým způsobem tam dostat ten rozšířený konec čepu? Děkuji všem za případné rady.
  10. Díky moc. Vyzkouším a snad se dílo podaří
  11. Ok, takže to vycvaknu a pak nějak vytáhnu ten "modul" s celou mřížkou nebo co s tím? Tu lamelku jsem zkoušel i vytáhnout, ale nejde. Nechtěl jsem ji páčit, abych ji nezlomil.
  12. Myslíš ten stříbrný rámeček kolem celého průduchu? Palubovka vypadá takto:
  13. Heh, chvilku jsem přemýšlel, jestli mluvíš o facebooku Jde o škoda Roomster scout
  14. Zdravím všechny, chtěl bych se optat, jak můžu vrátit zpět vyskočenou lamelu u předního středového průduchu klimatizace (u spolujezdce). Jde o druhou lamelu od vrchu, pokud ji zatlačím zpátky do "kolejničky", nejdou ostatní lamely sklápět a vrchní vyskočí úplně, pokud ji nechám vyskočenou, všechny ostatní se hýbou normálně. Když jsem se koukal na tu "kolejničku", zdá se mi, že je tam kruhová dírka, do které by (podle mě) měl zapadnout zadní čep té lamely, jenže když na ni zatlačím, kolejnička zajede dolů a k dírce se nedostanu. Jdu na to správně, nebo je na to nejaký fígl, jak ji tam dostat zpátky? Sice to nemá na funkci nijak zásadní vliv, ale ta vypadená lamela mě doslova irituje Díky všem za případné rady a tipy
×
×
  • Vytvořit nový...