Přejít na obsah

Graystorm88

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Graystorm88

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. A kdo tě uráží? Ty si tady napsal chválu na PowerTec stylem, že jsi buď od nich, nebo jsi se nechal opít rohlíkem. Pokusím se to "rozumně" vysvětlit. K čemu je záloha sw na CD ? Doma si to nepustíš, v autě asi taky ne. Co to je ten "certifikát"? Papír, který vyjede z tiskárny a je na něm napsáno CERTIFIKÁT, když ti vystavím certifikát na to, že ti auto nejezdí na naftu, ale na benzín, tak to bude pravda, když to stojí napsáno na certifikátu ????? Certifikáty kvality TÜV a ISO když projedeš internet, tak si zařídíš certifikát na vše, na co si vzpomeneš, stačí jen zaplatit firmě, která certifikáry uděluje "roztrhl se s nimi pytel" je to jen další marketingový tah, jak "oblbnout" potencionálního zákazníka a když se na to podíváš podrobně, tak certifikát nemá vůbec nic společného s úpravou motoru, protože nikdo nedokáže odborně kvalitu úpravy posoudit, kromě výrobce vozidla. Dále perličky z webu této firmy: kapacita až 2500 úprav za rok - množství na úkor kvality nadstandardní záruka 9 let na software - co se může zkazit na SW? Je tam toho více, ale nemá cenu rozebírat všechno. Novinka je, že měří výkon po každé úpravě, pokud si pamatuji, tak ještě nedávno, se brzdilo pouze za příplatek, ale pokud se nebrzdí i seriový výkon, tak je to celkem bezpředmětné, jak zde všichni víte, tak většina koncernových motorů má o dost vyšší výkon, než je udávaný, takže vlastně nikdo neví, z jakých hodnot se vycházelo a tudíž, jaké bylo navýšení, je zde hodně komentářů typu: já nepotřebuji výkon změřit, dám takový hezký příklad: Představte si, že si jdete k řezníkovi pro kilo svíčkové za 650,-kč, řezník vám dá kus masa a řekne, že je to asi kilo, ale jestli to chcete zvážit, tak to bude stát 50,-kč, takže dáte řezníkovi 50,-kč, on vám naváží 0,8kg, u pokladny zaplatíte 650,-kč + 50,-kč za zvážení a dostanete k tomu certifikát, že si řezník po močení pečlivě omeje ruce, přijdete domu a budete chválit řezníka na internetu, že sice chybělo 0,2kg, ale nažrala se celá rodina a máte k tomu i certifikát... No super.
  2. Tak hlavně, že máš certifikát a CD, bez certifikátu by ti to auto ani nejelo a CD můžeš poslouchat na delších cestách. Ale hlavně mi přijde, že ty sám jsi PowerTec (:
  3. Držte se toho, co napsal kokta7. CIMBU nebrat, nevim, co na něm všichni maj, dyť ty úpravy ani nejsou jeho, chlubí se na webu, jak udělal i 50 aut za den, ale jako důvod, proč nemá brzdu uvádí, že je to velká investice, takže firma bez vývoje a od té doby, co se v čechách urodilo pár brzd, tak se ty jeho slavný úpravy ukazují v pravém světle. A co se týče O III, tak se chipovat ještě nedají - nová generace jednotek, takže se vyrojí zase nabídky ABC, Profivpichu, autovpichu a ostatních "profesionálních, autorizovaných, certifikovaných" podvodníčků a krabičkářů.
  4. Máš dobré znamé, asi jako já... Jednou mi byla doporučena známým jeho kamarádka, antibiotika jsem žral 3 měsíce a do dneška, když někam přijdu, tak jsem zdraven větou "máš to hezký, hlavně si to neškrab" Ale to je nic, proti týhle firmě, to ti opravdu nedoporučil moc dobře. A za 2. což je důležitější, tak v III okině je nová generace jednotek, které jsou prozatím neupravitelné a jestli někdo tvrdí opak, tak lže!
  5. K DP se víc vyjadřovat nebudu, Motorpower a TDIFUN jsou snad poslední v republice, kterejm nepřeskočilo.. Buď jsou to SHIT firmy, což je 99% úpravců u nás, nebo se všichni zbláznili do marketingu a nabízení nemožnejch služeb... Motorpower a FUN jsou jediný dva, který se v první řadě soustředí na kvalitu a né na kvantitu... Nikomu nic nevnucuju, ale než se pro někoho rozhodnete, tak vždycky hledejte reference, nejradši ty, které si můžete ověřit, nekoukejte, kdo z úpravců má krásné www stránky, které snesou jakoukoli lež. Já, před X lety taky nevěřil, dokud jsem se sám nespálil a myslím, že jsem dostatečně vyškolen.
  6. jestli jsi z Prahy tak Motorpower, popřípadě je ještě dobrej mvolesko... Do DP bych už nejel, nabízej variantu bez diagnostiky, do novejch aut perou powerboxy, i když na ně dřív nadávali... Jejich úroveň drasticky klesla od doby, co jsou v Praze... Navíc Motorpower má momentálně asi nejlepší brzdu v ČR se simulací zátěže a na škodovky je u nás asi nejdál, nabízí i řídící jednotky, takže neni problém u něj vše vyřešit.
  7. Nemůžu na maxidotu chytit TV Prima, řešil už někdo?
×
×
  • Vytvořit nový...