Přejít na obsah

Dolama

Uživatel
  • Počet příspěvků

    22
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Dolama

  1. Ahoj chci se zeptat, mam bubnovou napravu a budu menit za kotouč, lanovody a celou zadni napravu s kotouči mám doma, naprava je sice z IV golfa 1,4 ale mela by pasovat. Jenom nevim jak je to s ABS musí se jeste neco dokoupit ??
  2. Malé (opravdu malé) škrábance zvládne třeba Dodo limeprime a leštička, na větší škrábance to chce už nějaké kvalitní leštící pasty a leštičku.
  3. Ahoj potřebuju poradit, sestra má svadbu a potřebuju pořádně vyčistit interier octavie 2 FL ( spíš palubku a plasty než sedadla) nevim jaký přípravek použít a mam strach abych si něco nerozleptal například ten stříbrný rámeček kolem rádia díky za rady
  4. Ahoj, chtěl bych se zeptat jaký máte názor na origo nosiče na octavii 2 (sedan) po FL ?? Na octavii 1 jsem používal origo a byl jsem naprosto spokojen a taky se chci zeptat jestli někdo nemáte foto jak je to tam upevněný nechci poškodit auto. Díky za rady
  5. zdar kuci hele potřebuju radu když koupin original difusor na octavii stačí ho jenom nalepit něbo snim musim jeětě něco dělat ??
  6. osvětlení nohou na stropní lampičku na kabeli ve sloupku na levé straně
  7. Ahoj chci se zeptat protože jsem amatér a nejsem si jistej abych něco nepodělal. Vede tam 8 drátů mam to teda napojit na červenej a na jakej ještě ??
  8. Protože seat toledo a octavie 1 jsou totožná auta tak jsem myslel jestli tam v těch dveřích nebude jenom nějakej zaslepenej kabel protože seat je má vzadních dveřích od výroby viz. foto
  9. předu jeto od výroby
  10. Ahoj chci se zeptat jestli někdo nevíte nebo nemáte foto. Chtěl bych si dodělat boční světýlko v zadních dveřích. Octavie ho v serii nemá ale její španělskej brácha seat toledo 2 je má tak se chci zeptat jestli někdo neví kam by to šlo zapojit ?? díky za rady.
  11. Ahoj jak si napojil kabely aby původní lampička fungovala narval jsi to přímo do konektoru nebo jsi to připájel někde dál přímo ke kabelům ¨????
  12. Taky bych ji potřeboval jenomže přesně tam mam nefukční construkt
  13. ja vim ale já to kupuju jako dárek k narozeninám dik za radu
  14. ahoj chci se zeptat na ty vzpěry od milotecu musí se s nimi něco dělat nebo to funguje hnet bez uprav??
  15. Dolama

    Stěrače

    Diky za radu v manualu jsem to nenašel
  16. Dolama

    Stěrače

    ahoj jsem ameter a mam octavii 2. Nedávno jsem chtěl zvednout stěrače ale nepřišel jsem jak na to překáží mi v tom kapota. Potřeboval bych stím poradit prosim.
  17. Dobrý den chci se zeptat, mam octavii 2 elegance TSI rok.2011. Někde na netu jsem vyděl video že při startování motoru jse automaticky spustila kontrola ručiček. Nevite kdeto nastavit nebo se to musí naprogramovat přes VAG??
  18. Dolama

    octavia

    octavia
×
×
  • Vytvořit nový...