Přejít na obsah

RED_BULL

Uživatel
  • Počet příspěvků

    78
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 590 zobrazení profilu

Oznámení RED_BULL

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

10

Popularita

  1. @Nicckky87 Ahoj, chtěl jsem se zeptat zdali se Ti podařil vyřešit problém v blikání kontrolky mazání oleje ? Mám stejný problém u toho motoru akorát Audi A3 u přítelkyně. Mám v plánu vyměnit olej a filtr na kterém je momentálně najeto 10 000km. Tak mě zajíma jestli to pomůže nebo ne. Díky za odpověď
  2. Zdravím klubáci, mám trochu jiný dotaz, ale v základu týkající se tohoto tématu. Ve svojí O3 2015 mám radio Bolero MIB 1 bez Bluetooth místo tlačítka "PHONE" mám "MUTE". A sehnal jsem si bolero rádio MIB1 s displayem i jednotkou kde už Bluetooth je. Když to vyměním za moje současné rádio bude všechno fungovat nebo se bude muset něco dokodovat případně odblokovat ve Škodovce ochrana komponentů? Šlo mi hlavně o to mít bluetooth. Díky za odpovědi.
  3. Zdravím Vás, nedávno jsem si pořídil Superb II s motorem 1.4 TSI 92kw r.v. 2009 a nechtěl jsem základ nové téma ,když tady je tento motor více probírán. A začal jsem přemýšlet o nechvalných rozvodech tohoto motoru. Chtěl jsem se zeptat co říkáte na tuto rozvodovou sadu i s přednastavovačem http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/03c198229b-sada-rozvodu-1-4-tsi-90kw-92kw-skoda-26376.html. Ještě jeden dotaz v roce 2013 byl ve voze na záruku vyměněn půl motor jelikož nejspíš přeskočil řetěz a tak by mě zajímalo jestli v tomto roce už dávali nějaké "lepší" rozvody např. ty co jsem uváděl. Díky za odpovědi.
  4. Ahoj, já jsem koupil od jednoho z VW-CLUBU podložky ,které děla on sám tady je odkaz http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=197867 a je tam i fotka jak to vypadá.
  5. Tak problém s Climatronicem vyřešen, nezapojil jsem jeden černý konektor ,který jsem neviděl. A u zámku je nejspíš studený spoj. Omlouvám se za off-topic. Chybama se člověk učí
  6. Ahoj, chtěl jsem se zeptat mám problém s klimatizaci konkretně Climatronicem . Když nastartuju a je venku teplo tak auto pořád topí musím vždycky sjet s teplotou nahoru a dolu a to jak při nastavení na AUTO i ECON a pak to jakž takž chladí nebo fouká vlažný vzduch Dále mi nejde VAG spojit s ŘJ climatronicu haže to že jednotka nenelezena.Měl jsem to napojené na orig. VAG.Se všemi ostatnimy ŘJ se spojit dalo. Jinak všechny klapky chodí jak mají sice v některé někdy lupne ale chodí chtěl jsem si udělat zakl. nastavení a kvůli toho spojení to právě nešlo. Další věc měl jsem vytopenou komfortku ,uvnitř boxu bylo pár kapek ale jak jsem přeletoval všechny ty spoje těch 5 drátu tak vše fungovalo. K tomu mi odešel pravý zadní zámek ten jsem vyměnil. Na DO funguje dobře zavřít i otevřít mikrospínač taky funguje ale když zamknu ze vnitř tlačitkem tak ten pravý zadní hned vyskočí zpět. Tak teď nevím jestli to nemůže způsobovat ta komfortní jednotka. Zda li to může ovlivnit i nějak ten climatronic jestli stačilo i těch pár kapek aby se pokazila.
  7. Toho se bojím abych to složil nechal jsem to přes noc vyschnout. Tak uvidíme ráno
  8. Tak i Já se přídávám, potkalo mě vytopení interieru. Klasika ucpal se kanálek pod baterkou a voda šla do vnitřku auta. Celá levá strana až po zadní sedačky pod vodou. Všechny spoje co byly pod bužírkami přeletováný. Jeden mi sám dokonce upad jak byl z oxidovaný. Přidávám pár fotek.
  9. Ty kola vypadají dost podobně kolům značky Tomason konkretně typ TN 4. http://www.tvw-cardesign.de/images/shop/art_156.jpg
  10. RED_BULL

    ALU KOLA 18"

    JJ je mi to jasné ,že největší problém bude na úřadech. Jinak ja jsem si ten TUV stáhl na str. výrobce byl tam přímo na Superba I. Jinak tady je přímo odkaza kdyby někdo náhodou sháněl. http://www.tomason.de/gutachten_tn1_hyperblack_polished.php Překlad řeším přes segru ,která žije v Německu a má i statnice ,tak se mi to snad podáří nějak ověřit.
  11. RED_BULL

    ALU KOLA 18"

    Zapis teprve řeším. Na stránkách výrobce jsem si stáhl TUV pro můj typ kol a auta. Akorát je v němčině tak si ho musím nechat přeložit do čestiny.
  12. RED_BULL

    ALU KOLA 18"

    Ja mám na svojem Tomason TN1 18 8,5 ET30 gumy 225/40/18. A musím říct že sedí dobře jak pr..l na hrnec.
  13. Tak ja se jsem zatím najel cca 300km. Taky nic nesvítí ani nebliká. Uvidíme dál.
  14. Tak dnes jsem váhu výměnil a uvidím co to bude dělat. Zatim se to jeví tak ,že váha byla opravdu špatná. Napíšu až najedu více KM zatím jsem najel jenom 50. Tak uvidíme
  15. Budu kupovat Bosch a cena 1600,- . S tím že chcou starou váhu na výměnu. Budu brát u www.mroauto.cz
×
×
  • Vytvořit nový...