Přejít na obsah

vti

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem vti

  1. Já mám problém s tím, že když zapnu výhřev (levá zadní sedačka), tak se rozsvítí ty tři kontrolky a během vteřiny zhasnou. Nikde nic se nepíše, nepípá, jen zhasnou a nic. Ostatní sedačky topí...
  2. Jak jste na tom v myčce s těma atrapama? Mám je doma a váhám, zda namontovat, aby to neodlétlo, když to vezmu wapkou nebo do myčky... Díky.
  3. Také mám 1,6 TDi 77kW a původně jsem chtěl jít do Cimbu, až mi skončí záruka. Ale už sem si na šnečka tak nějak zvykl a ještě to zvážím... 160km/h to dá bez problému na tempomat, to mi stačí... :-)
  4. Abych nezakládal nové téma, zeptám se na problém, který trápí mě... Při jízdě mi v nepravidelném intervalu něco z kufru (předpokládám tahle svítilna) problikává. Blikne na půl vteřiny a třeba za minutu, dvě to udělá znova. Myslel jsem, že je to nějakým dotekem, ale občas to udělá, i když auto stojí. Pokud jí vyndám, svítí normálně, jak má... Napadá někoho něco, co by se s tím dalo udělat? Je to nepříjemné vždy záblesk do zrcátka, i když jen odražený... Děkuji! P.S.: Ještě se mi několikrát stalo, že mi na vteřinku začalo naplno svítit za jízdy osvětlení nohou a zase se to vrátilo na těch nastavených asi 35%...
  5. Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda mi někdo poradí v situaci, kdy mi dnes odpoledne z ničeho nic přestal fungovat zvuk přes bluetooth přes Bolero a orig. HF sadu. S telefonem se to spojí, umí ho ovládat, vytočí hovor, ale zvuk se prostě neozve. Zkoušeny dva telefony (iPhone a Nokia). Nejde ani hudba přes bluetooth... Děkuji předem.
  6. Našel by se někdo ze západních nebo středních Čech nebo Prahy na zkoušku, zda by mi na OII FL šly nakódovat cornery?
×
×
  • Vytvořit nový...