Přejít na obsah

leos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení leos

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. leos

    Zámek dveří

    Právě, že mikrospínač je v pořádku, připadá do úvahy tišťák uvnitř. Nebudu dávat machrům a znám takové-, kteří ví, kde je studený spoj- 800 Kč za opravu, když koupím novej za 24 Euro v SRN- /podotýkám né čínskej /. Díky za Odpověď. Ale už asi vím. 8- smi pólová svorkovnice je pro přední a 6- ti pro zadní.
  2. leos

    Zámek dveří

    Zdravím, mám problém s pravým zámkem dveří, tzn. u spolujezdce. Při otevření dveří se nerozsvítí vnitřní osvětlení, ani červené varovné světlo dole. Chci celý zámek vyměnit, ale řeším, zda mám koupi s 6- ti, nebo 8- smi pólovou svorkovnicí. Zámek normálně zamyká, i odemyká, nevykazuje žádnou vadu. Jedná se o model 2003, 1, 9 Tdi, s centrálem. Díky za rady.
  3. Tak jsem to zkoušel, a nejde to. Radši to nebudu lámat přes koleno, abych něco neutrhnul. Vyřeším to jinak, ale díky!!!!
  4. Vyzkouším to a napíšu, jak jsem dopadl. Díky!!!!!
  5. Tak jsem to zkoušel a nějak mi to nejde. Mám strach, abych to nějak nezničil, není tam nějaký zajišťovací kolíček, nebo tak? Nebo nějaký fígl, třeba do strany, nahoru, nebo tlačit dolů- když to tahám k sobě? Díky za reakci...
  6. Chtěl bych se zeptat, jakým způsobem mám oddělit seřizovací kolečko nastavení polohy bederní opěrky + kolečko polohy opěradla, které jsou z boku sedačky. Chci natáhnout na sedačku potah a proto nechci dělat do potahů větší díry. Díky za odpověď
  7. leos

    Přední mlhovky

    Děkuju, pokusím se
  8. leos

    Přední mlhovky

    Díky za rychlé odpovědi. Je to tak. Technik mi to zkouknul, páč musí dělat technickou minimálně 30 minut a když koukal na světla, snížil ten bazmek- tan přípravek až k mlhovkám a řekl, to co jsem psal. Na otázku, zda to vůbec jde mi odpověděl, že jo, že prý v servisu. Tak nevím. Ale přesto dík. Jo jinak se jedná o facelit- F-I.r.v. 2007. Čus.
  9. leos

    Přední mlhovky

    Zdravím chlapi, chtěl jsem se zeptat, zda se nějak dá upravit sklon toku světla u mlhovek, protože mi technik na technický řekl, že mi svítí moc dolů a mělo by to jít přizvednout. Díky za odpověď.
  10. Přispěji také novou tváří- která by se měla objevit za rok nebo dva- více na www.autoplenum.de. Tak zdar
  11. nezadal svůj status

×
×
  • Vytvořit nový...