Přejít na obsah

vasatko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    20
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

656 zobrazení profilu

Oznámení vasatko

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Nejsem si 100% jistý, dělal jsem to před rokem a měl jsem VAG s českou kalkulačkou. Kódování: 09-Centrální elektrika, kódování-07 kód vložit do LCode (nebo kliknout na Kalkulačka pro dlouhé kódování), v bytu 17 zaškrtnout bit 4.
  2. OSTRAVA: hlásím se do srazu, taky bych rád nakódování (Golfino, poslal jsem ti na SZ kontakt na mě; Ferdo díky za odpověď)
  3. Ahoj, já používám tyto a max spokojenost: 48x smd turbo led epistar 3014 se zrcatkem dříve jsem měl tyto, ale ty hodně oslňovaly: cree led s rozptylovou cockou
  4. ty OSRAM LED žárovky mi poblikávaly a hlásily chybu, teď mám tyto a vše je ok
  5. Ahoj, pro někoho bastlení, pro jiného jednoduché řešení: Stačí pouze jeden odpor pro obě osvětlení SPZ (to pro ty co uvažují nad předřadnými odpory). Dal jsem obyč. LED sufitky (bez odporu apod.). Do lampičky jsem vrtnul malou dírku a protáhl drátky a paralelně jsem připojil původní žárovku, která mi svítí do nárazníku (nesvítí protože její konce jsou zaizolované a celá je v hliníkové trubičce. Výsledek je, že mám bíle podsvětlenou SPZ a žádné hlášení na budíku. Nebyl nutný žádný zásah do BCM (stejně by to u mé staré BCM nešlo) a cena za přestavbu je na 40Kč (ebay 36mm LED). Celkové mi to zabralo 10 minut. Výhodou tohoto řešení je, že kdykoliv to dokážu uvést do původního stavu (jen zalepím malou dírku v lampičce).
  6. Ahoj, dnes jsem se taky do toho pustil. Pokud je na mysli výměna LED osvětlení prostoru (což asi je, dle fotek), tak není třeba tak moc pitvat to zrcátko jako popisuje Barry2009. Na jeho 3. fotce už jsou vidět kablíky (červený a asi modrý) od světýlka se žárovkou. Stačí ručně vytočit zrcátko do boku, pak prsty podebrat a vycvaknout (v zimě bych to asi nedělal, bal bych se že ulomím všechny plastové pacičky). Potom už jde vidět plastová krytka od lampičky z které vede konektro s gumovou krytkou a drátky. Žárovka je zastrčena stejně jako parkovačka v předních světlech (stačí tedy zatáhnout za kablíky a žárovka je venku). Výměna mě trvala cca 5 minut (a to jsem to dělal potmě a poprvé). Jinak po výměně mi nefungovalo el. naklápění zrcátek, ale to se samo zpravilo (odešel jsem od auta a pak za hoďku vrátil a vše už běhá). Použil jsem tyto placaté LEDky (u kterých se nemusí řešit polarita, fungují i když je otočíte o 180°): 10x T10 194 168 W5W 6 5050-SMD LED (používám je všude v interiéru, kde není potřeba všesměr - lampička v kufru, čtecí lampička za stínítkem; jinak v celém interiéru mam SMD 5050 a bohatě to stačí; už mi chybí jen zpátečka a SPZ a mám všude bíle světlo)
  7. Ahoj, zapnul jsem si pres kabel CH a LH pres mlhovky. Jenze pri pomalem rozsvecovani i pri pomalem stmivani vychazi z prostoru motoru divny zvuk (priblizne z mista motorovych pojistek). Cim to? Celkem se za to stydim v garazich apod.
  8. diky chlapi, pristi vik3nd na to kouknu a nafotim to
  9. Ahoj, chci se zeptat v kterých místech je (mikro) spínač na stinítku? Jde mi o to, že lampička se nerozsvítí, když sklopím stinítko a otevřu krytku zrcátka. Když ale hýbu stinítkem tak problikává (tedy problém není ve spínači krtky zrcátka). Dá se to vůbec vyměnit nebo musím sehnat komplet stinítko?
  10. jinak koukněte k nám do fóra VW Clubu po kategorií Passat B5 / B5.5 do FAQ určitě se tam dovíte více (včetně fotografií)
  11. zdárek, ja jsem sice z VW Clubu s pašíkem, ale měl jsem stjný problém. Rady jsou tyto: 1. vyčistit odtokové kanálky (a ty posr... gumičky vyhodit - jen se ucpávají a nenašel jsem jiný význam) 2. pod deklem pylového filtru nanést vrstvu tmelu 3. zkontrolovat kryt torpéda (prostě ten plast který nejde sundat bez demontáže stěračů - já ho měl v místě nad filtrem zespoda praskly a teklo přes něj na filtr a přes filtr dovnitř) 4. přetěsnit tmelem kryt stahovačky (aneb plech pod tapecem dveří) 5. pokud máte šíbr tak vyčistit odtokové kanálky (otevřít okno doplna a v předu jsou dva které vedou A sloupkami k pantům předních dveří - tam jsou takové scvaklé hadičky - nastřihnout protože časem zatvrdnou a voda nemá sílu je oddělit aby odtekla) vždy řádně vysušit auto !!! (sedačky ven, vyždímat vodu pod kobercem a zavřít tam přímotop na celý den) hodně zdaru, než jsem vše utěsnil tak jsem vytáhl 3x6 litrů vody (3x vytopené auto)
  12. je to těžké nastavit? nebo to pochopí zkušený automechanik? zatím jsem nemám u sebe VAG
  13. to jsem zvědav na sebe, v pátek jdu do servisu
  14. držím palce, ať to brzo vyřešíš
×
×
  • Vytvořit nový...