Přejít na obsah

Zuzi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    61
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

723 zobrazení profilu

Oznámení Zuzi

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj bohužel ti moc neporadím. Zjistilo se že škrtící klapka zřejmě nefunguje na 100% ale nebyl čas na žádnou opravu nebo výměnu. Auto jsem si přivezl domů a mé potíže přestali. Vůbec nevím proč.Jediné co se změnilo byla venkovní teplota. Teď zase začíná zima tak čekám zda problém nastane nebo ne. Je to trošku záhada :-) Stále startuje na první škrtnutí.
  2. Tak provedeno a kufr zamyká zase jako nový ;-) Teď jen jak dlouho vydrží upravená pružinka.
  3. Ahoj díky za nabídku. Včera jsem auto odvezl do servisu. Jelikož prasklo to očko za které to bylo přichytnuté tak bych řekl že nebude velký problém z pružinky ubrat jeden závit a udělat z něj zase oko a vrátit zpět. Jeden závit by neměl nijak změnit vlastnosti pružiny. Takže uvidím jak to dopadne pokud špatně tak se určitě ozvu ;-)
  4. Tak už měsíc startuje jako nové. Jazdím stále stejně, parkuju na stejném místě jediné co se mění je venkovní teplota. Je to divné. A to jsem si nechtěl kupovat naftu kvůli zimním startům
  5. Ahoj mám stejný problém, prasklá pružinka co přitahuje ten protiháček. Kupoval jsi si nový zámek nebo jenom vyměnil pružinku? Jak jsem do toho zámku včera koukal tak vůbec nevím jak bych tam novou nasadil. Dík
  6. Ano svíčky jsou vyměněné. Auto bylo na pozorování a zjistilo se že při studeném startu špatně pracuje škrtící klapka. Ovše jak se venku oteplilo tak problémy přestaly.Už asi týden startuje na první dobrou. Je to divné. :-) Tak těžko říci kde je problém jestli přímo v kladce nebo někde na cestě k ní.
  7. Tak zhruba proto jsem na tento koment nereagoval. Děkuji za pěknou odpověď :-)
  8. Tak asi nic. Už jsem projel snad všechny fora a nic. Nikde to není nijak vyřešené prostě jenom že to 1,8t dělají.
  9. Ahoj tip altíku bohužel nevím minulý týden šlo auto do servisu. Tak jsem dostal novou volnoběžku a měnič napětí celkem za 3000,-. Ale stále mi přetrvává problém se startováním, chytá to až na druhý pokus. Co jsem tak koukal tak jsme řešení tohoto problému nikde nenašel. Zkoušel jsem vyčistit škrtící klapku ale stále se mu nechce.
  10. Ahoj chlapi, dnes se mi právě rozsvítila kontrolka dobíjení. Je to tedy výhradě alternátor a ne třeba špatná baterka? S těmi cenami jste mě nepotěšili. Jak dlouho jste s touto vadou jezdili? S autem jezdím denně do práce, tudíž si nemohu dovolit ho odstavit.
  11. Ahoj po hledání po různých fórech jsem narazil na zmínku o odvzdušňovacím ventilu. Ten prý zapříčiňuje u studených startů špatný chod. Myslíte že by zapříčinil i mé potíže. Tedy nastartování až na x-tý pokus a následné dušení motoru? Dík
  12. Ahoj poslední dobou se mi stává že mám problémy se startováním. Najeto mám cca 250tis km, přestavba na LPG. Dnes jsem ovšem už málem nenastartoval. Největší problémy dělá první start ten den. Zkoušel jsem i před zastavením jet na benzín cca 1km ale problém stále stejný. Když už se motor natočí tak ho musím chvíli držet trochu pod plynem jinak by se zase udusil. Problém je pouze u startování při jízdě žádné problémy nepozoruji. Dík
  13. Tak pořešeno. Byl to špatně vrácený kroužek pod volantem :-) Děkuji za rady ;-)
  14. Ano začalo to po pročištění páčky. Takže znovu dolu volant a zkontrolovat zapojení kabelů? Nebo tam je něco speciálního na co se mám zaměřit?
  15. Jooo tak to nevím :-) a to je nějaký kabel z těch svazků nebo to je nějak na pozici volantu? Vždy když nastartuju a poprvé šlápnu na brzdu tak v nich "zachrastí" asi jako ABS. Po chviličce to přestane, auto brzdí normálně ale svítí kontrolka ESP a nefunguje.
×
×
  • Vytvořit nový...