Přejít na obsah

jsfk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jsfk

  1. Zdravím, chtěl jsem se zeptat jaký dát přední stabilizátor. Mám nové tyčky a stále trochu mlátí, v zatáčce při nerovnostech auto míň drží. Myslím že to bude ten stabilizátor mám najeto 280t jen nevím jaký dát. jestli máte někdo zkušenosti se ( sportovním ) ? Nebo jestli mám dát origo na škoda dílech mají asi 4 druhy pro přední pohon ( různé průměry ) zajímá mě jestli pasují všechny a jestli dát třeba největší průměr nebo se držet toho co tam mám. Děkuji
  2. Ahoj, mě svítí žárovka v popelníku málo neví někdo čím to může být ? Jde to nějak nastavit ?
  3. Tak jsem byl ještě v autorizovaným servise tam mi potvrdily že by tam měly pasovat tyto 1K0 511 115 BG. Na autě byla jedna pružina origo s označením barvou bílá - oranžová a druhá s označením 1K0 511 115 BF Je tedy ještě možnost že někdo přede mnou vyměnil pružinu za špatný typ a pružiny od kyb které jsem objednal byly zmetci. Možná to jsem teda nepatří, za každou radu budu rád ale nechci tam nechávat pružiny co tam nesedí auto mám ještě na heveru a nevím co s tím. Jaký pružiny objednat. Mají všechny pružiny stejný vnitřní průměr ?
  4. Ahoj, potřeboval bych poradit trošku se v tom ztrácím ve vin mám 1Z0 - kontrolní součet to chápu A potřebuju objednat zadní pružiny na combi - 1Z5 ? Dle vin by měly pasovat tyto 1K0 511 115 BG tak jsem objednal tady tyhle Bohužel mi nepasují. spodní závit pružiny má vnitřní průměr vetší než vrchní závit. Stará pružina oba konce stejný, průměr stejný jako ten menší u nový. Na starý pružině jsem rozlousknul kód 1K0 511 115 BF Tak chci objednat tady ty Jsou to náhrady co mi to našlo po zadání kódu a měly by být pro větší zatížení. Ale nechápu proč tyto pružiny 1K0 511 115 BF od jakýkoli značky i originál jsou pro 1Z3 = liftback V kelly moc nenakupuji dávám jen pro příklad u ostatních prodejců to mají stejně i v tomto dokumentu od kyb Uměl by mi to někdo vysvětlit ? V čem se liší liftback od combi koukal jsem že by rameno ve kterém je uložena pružina mělo být stejný. Ještě je tam guma do který je pružina v sazená neví někdo jestli je třeba jiná ? Kde najdu ten typový kód ?
  5. Zdravím, mám problém s abs / esp občas se mi stává po průjezdu zatáčkou nebo při prudkým brždění že se mi rozsvítí kontrolka a abs / esp vyřadí z provozu. po znovu zapnutí klíčku kontrolka nesvítí. Píše mi to chybu 01130 Někde jsem četl že se jednotky přehrávali. Mám tam už starou kapalinu může pomoct výměna ? Nebo je vadná jednotka ?
  6. Zdravím, koupil jsem si octavii a řeším úbytek vody. Jednou se mi rozsvítila kontrolka tak jsem zastavil voda byla lehce pod ryskou tak jsem dolil. Následně jsem zjistil že v hadičce co vede od chladiče ( malá přepadová ) je dírka tak jsem jí vyměnil. Po výměně se mi kontrolka rozsvítí při každé jízdě voda je vždy pod ryskou po otevření se voda vrátí do nádobky. Olej ve vodě není, olej nepřibývá, teplota na budíkách po zahřátí konstantních 90 stupňů. Motor jede celkem normálně jen se mi občas stává když jedu skoro bez plynu a pak ( lehce ) přidám tak jako by vynechal jeden válec ( propad ) to samý se my stávalo když jsem jel rychlejc po dálnici konstantní rychlostí že mi občas jako by vynechal. Ale to by mohl asi dělat nějaký vstřik nebo ? Jinak voda se mi moc neztrácí vždy když chci dolít tak se voda vrátí a kolikrát není ani co dolévat. Taky se mi i stalo že jsem zastavil po nějaký době od rozsvícení kontrolky a vody bylo dost ( normálně ) , větráky běželi tak to mi úplně nepřijde jako těsnění pod hlavou (nebo ? ). Hadice jsou tvrdší ale neměl jsem s kým porovnat. Motor bez dpf kód BXE. Čím by to případně mohlo být ? Má tento typ motoru chladič egru ? Za tím jsem vyměnil jen víčko expanzní nádobky, je v nádobce jak je přepadová hadička nějaký ventilek ? V nádobce kolem přepadu se mi tvoří malinký bublinky. Je tato závada skrytá závada ( pro případnou reklamaci ) ? Co případně při výměně těsnění nezapomenout udělat ( vyměnit ). Přebrousit a o tlakovat hlavu je třeba brousit i blok ? Dává se potom těsnění s vetší tloušťkou ? Rozvody byli měněny před 20000 Km mám nechat nebo radši dát nové jakou značku ? Za případné rady, nápady, postřehy, atd. Děkuji ?
×
×
  • Vytvořit nový...