Přejít na obsah

Tomsom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Tomsom

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Rád bych objednal ten odblok,ale Grygy má plnou schránku na SZ.
  2. Tak to by mě taky velmi zajímalo.Zkoušel jsem něco objednat z Stualarm,ale nefungovalo to.
  3. Dnes čekám balíček,ve kterém bude ta správná krabička,aby to běželo i za jízdy.Odpoledne dám vědět.Cena nejmenší fakt není.
  4. Tak jedině dokoupit TomTom a ono se to snad za půl roku zlepší!
  5. Já chtěl čip přímo od Cimbu a on se zeptal v jakém městě to uděláme.Je to jedno,protože v západních čechách a v Praze(dle mých poznatků se vždy chce sejít přímo někde u dealera) se dá domluvit jakékoliv město.A ty lidi tam zná.Máme od něho čipováno asi 10 služebních vozů. O2 TFSI po čipu je fakt někde jinde.Pružnost motoru je perfektní a jak už jsem někde na foru četl(a s tím se ztotožňuji),motor táhá na 3,4,5,6 jako dřív na 2,3,4,5.Prostě tahá!Zrzchlení 0 - 100 je určitě pod 7 sek,já to měřil několikrát a vždy stopky ukázaly do 6,5.Ale je to jen primitivní měření.Spotřeba víceméně stejná.Je pravda,že linearita ani turboefekt už není jako dřív,ale rozdíl je minimální.Já čip určitě doporučuju!
  6. Je asi pravda,že nexus umí víc.Nicméně zkoušel jsem to po Plzni a víceméně v pohodě.Body zájmu perfekt,výpočet tras od nejrychlejší,po nejkratší apod.taky super.Rychlost podstatně lepší.Je pravda,že tahle navi má velký potenciál,je krásná a Nexus je proti ní dědeček,ale chvilku bude trvat,než doroste! Já nelituju už jen kvůli tomu dvd,je to luxus!!!
  7. Naftové RS on nečipuje.Když dělal moje,tak jsem se ho ptal a on povídal,že ho koupil domů manželce a bude testovat.Bohužel je to u té nafty dost složité a on to zatím neumí.I to o něčem vypovídá.Holt když si není 100 procent jistý,tak do toho nejde. Svoje čipování jsem objednal u něj a nechal udělat v dílnách dealera Škoda.Žádnej problém,většinou se s lidmi od Škody zná osobně. Myslím si,že má za sebou hooooodně moc načipovaných škodovek a já se zatím nesetkal nikde ve foru se špatným hodnocením této firmy.
  8. Tak už jsem ji namontoval,mám ji od Alesia,vše opět bez problémů.Je na něj spolehnutí.Mapy pojedu zkusit odpoledne,ale v mém městě(cca 10 tis lidí jsou jen hlavní tahy.Nexus uměl víc.Ale uvidím odpoledne. V autě vypadá luxusně,zkoušel jsem dvd,hraje jen když auto stojí.Ale to taky nějak vyřeším. Zítra dám další info.
  9. Žádnej strach,já mám TFSI načipováno od Jandy už půl roku,najeto cca 30 000 km a v pohodě!A hlavně ten čip je tam znát!
×
×
  • Vytvořit nový...