Přejít na obsah

Martinbubenicek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Martinbubenicek

  1. Zdravím Vás, Trošku oživím téma. O2 BKD 2005, senzor deště, přísvit do zatáček a denní USA v mlhách. Do včerejšího dne funkční bez problému již několik let (cca 4-5). Problém: Jednotka správně vyhodnotí intenzitu světla a podle toho rozsvítí hlavní světlomety, ale když není šero, již nerozsvítí mlhy přičemž kontrolka světel na palubní desce svítí. Při přepnutí do polohy 0 nesvítí. Přísvit do zatáček funguje a samotné mlhovky též. Nevíte po čem jít než se ponořím do schematu? Jezdím denně Prahu a moc času není. Díky EDIT: Proběhla kontrola na VAGu a v komfortní jednotce jsou příslušné bity zaškrtnuté. Signál DRL je ovládáné z BCM přes relé na mlhovky? Je možné, že by odešlo relé přímo tam?
  2. Když jsem zástrčku rozpojoval, tak mi přišlo, že byla špatně nasazená. Šla lehce ven. Teď drží jak má. Budu to sledovat a pokud se to stane znovu, tak výměna.
  3. Tak mám resumé. Zástrčka od snímače oleje ve vaně plná oleje. Po vyčištění vše funguje.
  4. Mám ten samý problém. Dokonce stejný jako Jirka mz, který píše i o snímači oleje. Nevím už kudy kam. Větrák jsem vyndal, přezkoušel na zdroji a maká. Pojistka č.4 se ihned pálí i přes to, že ventilátor není zapojen a climatronic je odpojen. Vzhledem k tomu, že na tuto pojistku je i zapojený spínač couvacích světel, tak nejde ani parkovací asistent.
  5. Ahoj, Pociťuju to samé, resp. stejný projev na své O2 jako Pavel S. Vyřešil to někdo?
  6. Jasný, no zkusím to a dám případně vědět jak jsem pochodil.
  7. Teď jsem se i dozvěděl informaci, že by zespodu tlačítek byl nalisovanej světlík, co si o tom myslíš?
  8. Ještě k tomu panelu od klímy... Když jsem sundával columba tak jsem ho nevědomky opřel o hranu panelu a odřel jsem si to. Tak mě napadlo, že bych to mohl stříknout do černý v lesku a to samé udělat s rámečkem kolem rádia. Pak podle potřeby a desingu udělat zbytek, podle toho hak by to vypadalo...
  9. No právě, nad tím teď přemýšlím taky. Jestli udělat menší šablonku a nalepit to na to a pak sloupnout?
  10. Dá se stříknout přímo panel klimatronicu? Nemyslím rámeček kolem rádia, ale přímo ten panel. Prěmýšlím, že bych si stříknul vsěchny plasty právě. Co třeba madla, který jsou pogumovaný? Loupou se. Když jsem měl supa, tak jsem to pogumovaný odstranil a byl klid. Teď přemýšlím, že udělám to samé a stříknu to do barvy. To samé s tlačítky. Jak je vyřešeno to osvětlení těch tlačítek? Když voloupu třeba tlačítko na ovládání oken, tak co je pod tím?
  11. Chlapi, dodělávám si kontrolu tlaku taky a potřeboval bych konektor 4D0 971 636B. Kdepak ho koupím? Ve škodovce se dá koupit samostatně?
  12. Ahoj, dodělávám si přední parkovácí čidla a dostal se mi do rukou kabelový svazek na propojení čidel, ale zadních. Potřeboval bych el. schéma nebo popis pinů na svorkovnici,abych mohl plusy a mínusy přepinovat a tím zredukovat počet kabelů z 12 na 6. Děkuji
  13. Ok.Podívám se,jak to je u těch zrcátek od výroby a pak to zkusím aplikovat na ty facelift.Díky za tip.Pak sem napíši výsledek.
  14. Ahoj,nikde jsem nenašel jestli lze nastavit nebo nakódovat polohu el. sklápění zrcátek u S1 FL zrcátek. Koupil jsem si na S1 2005 FL zrcátka, kde je i el. sklápění zrcátek servomotorem. Při montáži jsem narazil na problém.Jedno zrcátko se mi sklápí moc a opírá se o sklo. Lze toto nějak nastavit nebo nakódovat? Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...