Přejít na obsah

mrzount

Uživatel
  • Počet příspěvků

    62
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • ICQ
    260631471

Oznámení mrzount

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, no Ondero minule jsem náhodou při hledání světel narazil na Tvé téma co jsi udělal s babetou, tak že od Tebe výraz jednodušší může být dost zavádějící. Klobouk dolů chlape. Dost jsem nechápal. Co tam máš za ty denní světla?
  2. Jo jo, na Felínu dělali origo mřížku na mlhovku, tam to bylo v pohodě. Já budu muset kutit. Nápověda už přišla od Plasma, tak uvidím. Nevím jestli sedí úhel těch kroužků z eresa Fábky, abych nesvítil za roh a jaký světla použít.
  3. Ahoj, dávám na autí novej předek s rs nárarníkem a chtěl bych dát do spodních mřížek kulatá světla pro denní svícení. Podle obrázků na netu jsem zjistil, že někdo je má přímo v mřížkách a někdo v liště s kroužkem okolo. Prý tam jdou upravit ty lišty z Fábky 2 rs, ale nic konkrétního nemůžu najít. Tak bych potřeboval poradit jak to máte pořešený Vy a jaký světla použít. Díkas za každou radu.
  4. Kola nemaj chybu moc pěkný. Ještě by jsi mohl přidat nějakou tu fotku a připsat jak se na nich jezdí.
  5. Ahoj, ještě by jsi nám mohl nafotit, jak to vypadá teď a napsat, jak se to chová. Moje zážitky s výfukem a jeho výměnou ve značkovém servisu jsou děsný. Starej výfuk rezonoval jen při brždění motorem, novej je děs několikrát jsem jim to tam dal na reklamaci, jednou se to na chvíli povedlo, to jsem byl unešenej jak auto ztichlo. Pak se začal znovu ozývat, tak jsem jim to tam dal znovu a pocelodením laborování výsledek nula. Závěr, že se to přenáší odjinud a řešení, že vzali majzlem po uchycení nad vlnovcem. Až se udělá teplo, tak mám domluveno na zvedák a uvidím. Mě to rezonuje při 1800 - 2000ot.
  6. mrzount

    RAM pamět

    Pohledej jinej everest, nebo Ti pošlu ten co mám. Tam je všechno.
  7. Tohle mi přišlo od jednoho policajta. Že by měli lepší informace?????
  8. mrzount

    mBank

    Já používám osobní konto u mbank necelé dva měsíce a zatím naprostá spokojenost. Hlavní důvod k založení bylo tátovo obchodování na aukru, kterým si krátí chvíli v důchodu. Každý měsíc je to několik desítek převodů a ve spořitelně to lezlo do peněz. Za tu dobu co tam jsem mám tak 600Kč v kapse a to za to stálo. Zrovna dneska jsem se pídil po tom, jestli u nich půjde i dobíjet kredit, což zatím nejde a dočetl jsem se i to na kolik je každý účet ze zákona pojištěnej. U nás je to 25000eur na 90%. Už bylo na čase, aby tady někdo ukázal, že základní služby jdou i bez poplatku.
  9. mrzount

    ignoranti

    Dám Ti radu " NEČEKEJ VDĚK ". Ušetříš si poooooustu nervů a svět se Ti bude zdát hezčí.
  10. mrzount

    SKLÁDÁNÍ PC

    Tak odborníci jó? To by se Ti snad nedostalo takové odpovědi. Vylučovací metodou by jsi to opravil i Ty, kdyby jsi měl náhradní díly. Nejlépe vzít to k někomu, kdo se tím živí a dát jinej procesor ke zbytku Tvých věcí, buď se potvrdí Tvoje podezření, nebo bude mít možnost otestovat i ostatní komponenty. Doufám, že konečně kápneš na někoho o kom budeš moci říct, že to byl odborník.
  11. Kamínek jsem měl taky. Byl schovanej za třmenem mezi kotoučem a držákem co tam je. Příznaky stejný.
  12. mrzount

    Notebook

    Na to pozor! Jak bude u noťasu napsáno "certifeid for windows vista", tak bude problém s instalací všemožných ovladačů. Stačí mrknout na různá fóra o pc. Někdy se dají použít starší ovladače nebo z jiného modelu, ale je to strastiplná cesta.
  13. Já je koupil na aukru. Vyhledej si aukce prodejce ISLESMAN, má tam toho víc.
  14. Hele, pokušiteli máš snad informace co mi normální smrtelníci nemáme? Zatím to vypadá, že sem i ta zdravotní péče proudí z Ruska
×
×
  • Vytvořit nový...