Přejít na obsah

huja

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli huja

  • Narozeniny 14.2.1973

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

796 zobrazení profilu

Oznámení huja

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Autoalarm Keetec toto umí.
  2. 1. Nikoho nic nenapadá, třeba jestli by to nešlo nákódovat tak, aby šlo auto odemknout klíčem včetně odblokování alarmu? 2. Ještě mě napadlo, že by to mohlo jít pomocí ukryté dálky v autě, která by se spínala pře nějaké relé výstupem z Keetecu. Myslíte, že by to fungovalo?
  3. Mám OII MR07 s originálním alarmem. Pro možnost dochlazování turba jsem doplnil alarmem Keetec 8000 CAN. Auto mohu zavřít jak originál dálkou, tak klíčem - zámkem a také ovladačem od Keetecu - vždy se aktivují oba alarmy. Otevřít lze jen originál dálkou (oba alarmy deaktivovány) nebo klíčem (odblokují se pouze dveře řidiče a deaktivuje keetec) a následným zasunutím klíče do zapalování (deaktivuje se originál alarm a otevře centrál). Otevření ovladačem Keetec odblokuje pouze Keetec. Ovládání od Keetecu je napojeno k zámku řidiče. Otázka je, kam napojit ovládání Keetecu aby se deaktivoval Origo alarm a otevřel centrál. Lze to? Dík
  4. V servise říkali, že od MR07 ostřikoče nepípaj. Ostatní by pípat mělo. Mě občas pípaj i ostřikovače.
  5. OII, štít přístrojů s maxiDOT. Při nedostatku paliva, vody v ostřikovačích, nutné kotrole stavu oleje, poklesu vnější teploty pod 4 stC se kromě zobrazení příslušné ikony na maxiku ozve zvuková signalizace. Tedy někdy se ozve někdy ne - pouze se rozsvítí příslušná ikona. Stává se nepravidelně. Bylo reklamováno, na návrh Škodovky byl vyměněn celý štít přístrojů - chovalo se to stejně a tak vrátili v autorizovaném servise zpět ten původní s tím, že dál nevědí čím by to mělo být a že u ostřikovačů dle Škodovky by to "pípat" nemělo. Nesetkal jste se někdo s něčím podobným?
  6. Měl bych dotaz, lze jednoduše přehodit novou řídící jednotku za starou - bez výměny kabeláže? Dík
×
×
  • Vytvořit nový...