Přejít na obsah

OctaviaMartin TDI

Uživatel
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem OctaviaMartin TDI

  1. Chlapi funguje vám na mapách west v17 tmc? Ztratili se mi všechny zprávy a nenachází stanici jen R sever a občas mdr jump Němce. Zkoušel jsem i East v17 a to stejný. Fw mám 5238
  2. Ahoj, měl jsem problém na columbusu v octavia ii před fl. 2008 na rádiu stále hláška načítání CD/DVD nepomohl reset nic. Deska je c3 přeinstaloval jsem firmware na 5238. Rádio maká dobře, ale problém je samozřejmě s mf volantem a maxidotem. Mf volant nejde a maxidot najedu páčkou na audio a už se nikam nehnu, až když vypnu rádio můžu zase zpět třeba na mfd. Původní SW verze 1004. Nemáte někdo fix up. Aby to chodilo a nebo SW 1004 případně takový s kterým chodím mf volant a maxidot na daném autě.
  3. Ahoj dnes mi z ničeho nic přes den umřel columbus. Dopoledne vše v pořádku. Přijel jsem na oběd a při odjezdu se již rádio nezaplo. Je vidět že pouze o něco málo zesvětlá obraz ale již nenaběhne. Zkoušel jsem i reset 3 tlačítka a také nic. Máte někdo nějaký typ kde by mohl být problém. Vagem komunikaci nenavážu.
  4. Není to pro mě, ale pro známou. Octavia II před FL. Tuším že v tom má radio melody, takže dotykové rádio odpadá. A budíky v tom má právě polodotové. Spojit jednotku s maxidotem a pak jí dát k tomu polodotu ? Takže hf by fungovat mělo, ale předpokládám že nebude teda zobrazovat na budíkách ? A ovládání pouze po telefonu, bude se přenášet jen zvuk ?
  5. Ahoj zkoušel už někdo dodělat hf bt na polodot budíky, nebo to jde jen s maxidotem ?
  6. Ahoj, mám na Vás prosbu. Koupil jsem před pár dny o II FL rs Je v ní columbus. Chtěl bych dát nejaktuálnější mapy. Mohl by jste mi někdo doporučit jaké. Případě jestli bude potřeba úprava fw či sw. Pokud ano na jakou verzi ? Jinak za tohoto stavu který te%d je vše funguje. Pokud by se našel někdo ochotný kdo by mi byl schopen poskytnou odzkoušené mapy případě fw a sw samozřejmě se s dotyčným nějak vyrovnám. Vím že dnes není nic zadarmo. Předem děkuji.
  7. Mám na vás dotaz jestli to už někdo zkoušel. Mám octavii 1.9 tdi 81 kw Je to ta přelomová mezi starou a feceliftem. Bohužel řazení mám ještě staré. Seděl jsem v několika před faceliftových a všechny měly řazení volné a nepřesné. Kdežto faceliftové i když měly třeba více najeto to mají krásně tuhé a přesné. Chtěl bych to na té mojí vyměnit. Kulisu s táhly + ovládací páku na převodovce - to jde podle toho co jsem zjistil. Ale jde přehodit i ta páka na převodovce ?
  8. Nemáte někdo přímo tendle typ http://www.tuningoptika.cz/www-tuning-shop-cz/eshop/34-1-SKODA/287-3-TYP-1U-1Z/5/2421-SKODA-OCTAVIA-Vyskove-stavitelny-podvozek-TA-TECHNIX Chtěl bych to použít na 1.9 tdi 81 kW. Nebude s tím nějaký problém při naloženém autě? Aby závity pružiny neopíraly o sebe jak to tu bylo někde psané. Od JOM sem po pročetení tohoto fóra odstoupil.
  9. Ahoj co říkáte na tyto tlumiče ? http://www.highperformanceparts.cz/stavitelny-podvozek-jom-skoda-octavia-1u-vcetne-kombi-29704-mimo-4x4rs.9567 Mám na autě 17" kola. Chci to posadit o kousek níž a přitvrdit. Pokud budete psát rovnou že jsou úplně na nic. Zkuste napsat jinou variantu do dejme tomu 8 tisíc.
  10. Zkontroluj kabely v přechodu do dveří, konektory a v zámku studené spoje na tišťáku s mikrospínači.
  11. Při úpravě předstřiku budeš muset povolit 3 šrouby jistící rozvodové kolo čerpadla. Uvidíš zda nebyly volné a nepohlo se kolo vůči čerpadlu. Jinak určitě to můžeš i postavit na značky a překontrolovat seřízení rozvodů, ale pokud máš cit pro ten motor, tak ten jeden zub je dost poznat na zvuku chodu toho motoru.
  12. Rozeber ten box očisty piny na pojisty a prostříkej celé kontaktolem. Jak se tu už psalo. U tédle chyby je to troufnu si říct z 90% zaoxidovaný ten pojistkový box. Osobně jsem to dělal už asi na 4 autech
  13. A je to originál ta váhá, nebo nějaká čína ? Ty čínské vůbec nevydrží odchází jedna za druhou.
  14. No jo děkuji ti Já to hledal nehoře v lištách. Tak pro představu přikládám i fotku jak moc je držák poškozenej.
  15. Ahoj aby nezakládal nové téma píšu sem. Je tu někdo z ústeckého kraje nebo poblíž kdo by mi dokázal svařit držák na světle. Světlo je úplně nové originál škodovácké, ale poštáci ho při přepravě dom..daly Takže bych ho nechal rád svařit aby nemusel kupovat zas ne za malé peníze nové. Dal bych sem i fotku, ale bohužel se mi nedaří jí sem dostat. Nevím asi dělám něco špatně
  16. Super tak jo. Nebyl jsem si tím jistej, protože když kouknu na jiný značky s podobnejma parametrama tak jsou cenově někde jinde. No píšou pro otevřenej box 42,4 l Mám vybranej box 48 l To by snad němel být takovej problém že bude o necelých 6 l větší. Nebo jo ?
  17. Ahoj zeptám se zkušených přez muziku. Co říkáte na tento wofer od známýho sem slyšel dobrý vychvaluje si ho, ale mě se to nezdá. Co vy na to ? Popřípadě můžete doporučit něco jiného. Zesilovač mám Crunch GTX 1000.
  18. jak to ? Mohlo by být ke zprávě zapomeň nějaké vysvětlení
  19. Dostanu 8x17" ET32 na octavia I hetchback bez úprav a bez dalších problémů během provozu ? Pneu nejspíš 215/55.
  20. Ano úplně rozházeným před střikem nebude chytat ani za studena, ale už by nechytl ani náhodou za tepla a psal že teplé starty ok. Nakonec závada už vyřešena a hle ono to předstřikem nebylo
  21. Přesně tak. Když je špatný předstřik tak nechytá za tepla, za studena ovšem jo.
  22. OctaviaMartin TDI

    rozvody

    Můžu ti je nabídnou za 4500 kč originál bosch od škodovky ( mám známýho ve škodovce proto ta cena) + 2500 za práci. Jo je to i s vodní pumpou, nikdy nenechávám starou pokaždé dělám komplet.
  23. Sice je o trochu složitější doladit to na čerpadle ale zastávám toto řešení. Zvýšení dávky pomůže ale není to správné řešení, jelikož tam jde právě o to že čerpadlo pošle dávku v jiném čase než má. Stačí vag pustit graf a zavrtět kolem dokud se nedostane v grafu na ideální středovou čáru. Poutahovat a má to nic tak šíleně složitého to není.
  24. Máš špatně nastavenej před střík čerpadla. Proto ti na studenej chití v pohodě a na teplej ne. Stačí to jen přes diagnostiku seřídit
×
×
  • Vytvořit nový...