Přejít na obsah

Daworis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Daworis

  1. ]A je to tady .... stalo se mi úplně to samé. Přehřívá se kabel na pozici č.2 na baterce. Přepálil mi kryt boxu, očko pojistky se totálně přetavilo. K přehřívání dochází pouze se zapnutým topením. Pokud jsem měl otočeno na studený vzduch vodič byl vždy studený. Chtěl bych poprosit jestli se někomu tenhle problém podařil vyřešit a jak to udělal. A taky pokud nevíte jaké číslo má ten vodíč popř. kde se dá objednat.
  2. měl jsem: - pomalá reakce sešlápnutého plynového pedálu - snížení výkony - spotřeba při 5stupni/130kmh 10-11.5l/100 Po výměně váhy vzduchu OK: - okamžitá reakce plynu - nárust výkonu - spotřeba 5stupeň/130kmh 13.5l/100 Fabia 1.9TDi 74kw
  3. ten cyklovač zřejmě nefunguje protože si použil faceliftovou BSG a je tam jiné zapojení cyklovače - musí se upravit zapojení.
  4. asi nebude fungovat dalka klicu, jinak na nic jineho to asi nema vliv. Mam 2001, kde jsem mel klice tusim ze 433Mhz a menil jsem komfortku 433E + klice 434Mhz a vse funguje OK.
  5. takze ty mas uz tu full verzi komfort manageru ? Zatim je na stahnuti lite verze a ta neumi vsechny komforty. Mno nic budu si muset pockat nebo koupit od tebe kabel.
  6. Ale neuděláš to na všech verzích komfortních jednotek např. 433E na konci to tímhle programem nende , jde to, ale plnou verzi mají jen vyvolení .... já samozřejmě mezi ně nepatřím
  7. a jaky jen tak pro zajímavost ? :-)
  8. Tak se mě to konečně povedlo taky juchuchu, díky ti Bobiku za cenne informace. Jenom jsem se chtěl zeptat, zda-li nevíte co se mění přepsáním těch tří prvních adres, protože mě to funguje i bez uprav. Naopak když jsem je přepsal, tak mi nefungoval dálkač a v komfortce byl kanál 2 pro přizpůsobení klíču nepřístupný. Jěště jednou díky
  9. cus , tak co jak si dopad ??? Neco podobneho jem mel take horke predni kolo, ze nesla udrzet ruka. Tim teplem mi obcas spatne brzdilo a piskalo pri brzdeni. Vymena prednich lozisek kol a vse bylo OK , snizil se i hluk auta.
  10. to diagnostik: to teda jsou, nekdy ziram co vsechno je mozne Kontrolka elektroniky take vyresena :-) : do urciteho modeloveho roku RJ motoru ( myslim ze je to tato RJ ) nepodporuje rozsvecovani teto kontrolky a asi od roku 2003 by to melo fungovat. jinak diky vsem :-)
  11. Tyto chyby na skode Fabia 1.9 TDi (2001) 00778 - Snimac uhlu rizeni (G85) 49-00 - bez komunikace 01324 - rid.jedn. nahonu na vsechna kola (J492) 49-00 - bez komunikace Popis zavady : kontrolka servorizeni po nastartovani zhasla, jakoby zadna zavada nebyla, auto pohon 4x4 nema :-) ani jedna zavada nesla smazat z pameti zavad RESENI: prekodovat 19-gateway na stejnou hodnotu na kterou byla puvodne kodovana ( poradil clovek, ktery takovou zavadu u Fabii videl vivekrat )
  12. Kontrolka servorizeni vyreseno : kontrolka se po nastartovani nerozsvitila, protoze zadna zavada neexistovala ikdyz diagnostika ukazovala jinak.Po rade cloveka z dieselpoweru, stacilo prekodovat 19 - gateway na stejnou hodnotu a chyba zmizela .... divne.
  13. zatim jede v poho alespon podle meho dojmu, ale takova vec mi neda spat ..... a da se to nejakym zpusobem (popr. svepomoci) zjistit jestli je neco spatne s RJ ?
  14. a co by to pro me znamenalo ? Doufam ze ne dalsi nemile prekvapeni...
  15. zkousel jsem akcni cleny jak pristrojovky - nebyl tam test kontrolky emisi ( neni uveden ani v dilenske prirucce ) tak ridici jednotky motoru - tam nebyla kontrolka taky testovana ale nekde v dil. prirucce jsem cetl ze by se mela ale nevim to jiste. Pokud jsem to pochopil spravne a nekdo chtel at kontrolky nesviti nebo sviti jinak tak by si musel hrat s panelem pristroju ?
  16. kontrolka servorizeni pri otoceni klickem sviti a po nastartovani zhasne ale kontrolka el.motora ani po otocenim klickem.
  17. Čaute prosím o radu , dnes jsem zjistil, že mi nesvítí v přístrojovce kontrolka ele. motoru ( kontrolka emisi ). Vůbec si nejsem vědom jestli při koupi svítila ( koupen ojetý vůz ) a jestli vůbec má svítit ( podle toho co jsem si přečetl tak ano ). Jinak včechny ostatní kontrolky svítí jak mají, ukazatele taktéž. Diagnostika ukazuje závadu - 00778 - Snimac uhlu rizeni (G85), 49-00 - bez komunikace. Tohle na to nebude mít asi vliv. Auto Fabia 1.9 TDi ( 2001 ). předem diky za rady
  18. Dneska jsem byl v servisu a rikali mi ze mi tam dal prvni servis spatny olej. A to 10W40 podle normy VW 505.00 coz by mel byt pro SDi motory. A mel tam byt 5W40 505.01 ktery je pro TDi. Takhle jsem to alespon pochopil. Rikali ze mam jeste chvili s tim jezdit potom mi to procisti a vymeni za spravny olej.Tak uvidim a doufam ze se nejak motor nepotento.
  19. Sakra tak ja nevim uz asi zacinam blaznit .... mozna jsem to jenom napsal nesrozumitelne. Automaticky se nedelaji musis byt objednany v nejakem servise coz u me trvalo tyden ( bohuzel si to nedokazi vymenit sam proto se tady ptam ) a do te doby jsem musel jezdit do prace.Tak jsem se tady chtel jenom zeptat at s tim zbytecne nikde nezenu a ve Skodovce ze me vytriskali majlant.Tot vse.Jinak diky za radu samozrejme ze jsem to nechaval menit dokonce jsem se placl pres kapsu a nechal si vymenit i rozvody vcetne vodni pumpy. Ale jak rikam zacalo to delat po vymene oleje.
  20. Diky moc. Zaclo to delat po vymene oleje. Co se v takovem pripade doporucuje ? Kupoval jsem ojete vozidlo a nevim co tam bylo predtim. Mam si ten olej hnedka nechat vymenit ? V prispevky oktavia pisou ze to nemusi resit pokud to je kratsi dobu, ale nemuze se casem neco stat ?
  21. Ahojte , Dlouho jsem procital forum a nic jsem nenasel pokud to tady nekde je omlouvam se. Po nastartovani studeneho motoru (jedna se o Fabii 1.9 TDi 74kW) se z motoroveho prostoru oziva cvakavy zvuk cca 5 - 10 sekund potom to prestane.Drive jsem to nepozoroval. Zda se ze se to stava kdyz je trosicku chladneji 15 stupnu a nize. Pokud nekdo vite prosim poradte co by to mohlo byt. Diky
×
×
  • Vytvořit nový...