Přejít na obsah

Strogi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Strogi

  1. Strogi

    GSM/GPS autoalarm

    Mám prosbu chci namontovat do Octavie 2 rok 2005 Alarm Jablotron Athos CA-1803 na ovládání RESET 1 a řeším kam připojit dráty pro odemykací a zamykací impuls. Může mi prosím někdo poradit?? Díky
  2. Strogi

    TEMPOMAT

    Čau zkus třeba mrknout sem http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...azTempomatu.htm
  3. Strogi

    (J)DOT

    Tak dnes namontováno. Za 20 minut není co řešit. Velká spokojenost. A velký dík Jeneburgovi za (J)DOT. Všem doporučuji.
  4. Je tam napsaný, že NELZE montovat s elektricky stavitelným sedadlem. To znamena na mechanicky ANO
  5. Nějakej dobrák se dobýval do auta a poškodil mi zámek u řidiče. Takže mě taky čeká demontáž. Uvažuji o tom že bych ten zámek dal úplně pryč a zaslepil stejně jak u spolujezdce. Jenom nevím co všechno je tam potřeba dokoupit. Kdyby byl někdo tak hodný a napsal čísla dílů tak budu moc vděčný.
  6. A co třeba taková clona http://autodoplnky.objednavejte.cz/c80-zim...via-od-6-2000r/
  7. Tak dneska jsem konečně nainstaloval tu páčku s tempomatem odpojil jsem ty dráty navíc. A už taky tempomatím instalece proběhla bez problemů. Ještě jednou díky.
  8. No momentálně tam zatím dám tu pačku co jsem koupil. Taky jsem došel k tomu stejnýmu názoru, že se někomu ten volant hodil.Časem ten multifunkční volant snad dodělam, až nějakej za rozumnou cenu seženu nejprve musím zjistit co tam vlastně všechno zůstalo a co tam chybí. Ještě jednou moc děkuji za odpovědi
  9. Velice děkuji za odpovědi. Moc jste mě nepotěšili s tim airbagem jen doufam že ten pytel vyletěl sam a né díky havárce nebo že se ten volant někomu hodil. Jinak jsem stím byl na zvedáku když jsem to kupoval kde na to čučeli 3 klempíři (známí) tak snad by to poznali kdyby to bylo někdy rostřelený. Jinak ještě otázka kde tak asi mám hledat tu jednotku od toho multifunkčniho volantu. A kolik tak zhruba stoji ten multifunkční volant kde se dá sehnat za rozumný peníze.
  10. Ne nepletu piny jsou skoro všechny osazeny kromě 6,7,8 a 10. Přiložim nějaký fotky omluvte kvalitu.Jinak je tam zatím ta packa co je na fotce je neni jen on a off a nevím vůbec kčemu to slouží (světla???). Je možný aby bylo připojeny na těch pinech něco jinýho než tempomat? Že bych je odpojil a dal tam nový dráty protože nevím kam tyhle co tam momentalně mám připojeny až vedou.
  11. Prosím o radu mám Octavii 1,9 TDI r.v. 2002, chci připojit Tempomat. Ale na černé 10 pólové svorkovnici v oddělovacím prostoru do které se má připojit kabelový svazek od tempomatu už jsou připojeny jiný dráty (protikus co je blíž k pedálům ) na PINU 1 - FIALOVOČERVENÝ, PIN 2 - FIALOVÝ, PIN 3 - ŽLUTÝ, PIN 9 – ZELENÝ tak nevím jestli je to před příprava z výroby nebo je tam něco jiného připojeného nebo ty kabely můžu odpojit a dat tam ty nové dráty od tempomatu. Předem děkuji za odpovědi.
  12. Potřeboval bych pomoci se zapojením alarmu Athos CA-1803BT do Octavie 1 r. v. 2002 mám dálkové ovládání v klíčku proto bych chtěl alarm ovládat přes tento ovladač ( RESET 2). Jedná se o zapojení na vstup dveřních spínačů a pak vstupy pro ovládání odjištění a zajištění centrálního zamykání na které dráty se mam v autě napojit? Předem děkuji za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...