Přejít na obsah

bRi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 981 zobrazení profilu

Oznámení bRi

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Fany63

    Ahoj.Potřeboval bych nakodovat kufr na Sup2.Je to problém? Jsem z OV

  2. Právě naprogramováno na Superb 2014. Dva dny jsem zápasil s ovladači a s Win 8.1 i Win 7 až jsem vzal starý ntb a za 5 min hotovo. Obousměrné ovládání na klíčence (DO) i na tlačítku u řadící páky a bez pípání. Kdyby někdo chtěl, dejte echo do SZ - Ostrava. Nebo po cestě Ostrava/Prostějov jezdím téměř každý týden. R
  3. Programoval jsem u sebe a funguje. Ostrava-Poruba.
  4. To by mě taky zajímalo. Nový HTC Desire 500S DUAL CORE není podporovaný. Předpokládám, že jediné řešení je nový FW. Díky za zprávu.
  5. Často jezdím z Ovy přes PV, kabel mám a na svým jsem v poho naprogramoval, tak jestli je to ještě aktuální tak písni.
  6. Je tu někdo z Ovy nebo Brna, kdo by byl schopný naprogramovat zavírání 5. dveří na SII combi?Díky.
  7. Závada vyřešena! Původně jsem waikikimu a Milhauskovi chtěl napsat, že nejsem taková trubka co se viditelnosti a párování týče Neviditelnost BT mě od začátku vrtala hlavou. Celý problém byl v telefonu, kde je nešikovně popsáno zaškrtávací políčko "Viditelnost pouze ve spárovaných zařízeních", což jsem logicky nezaškrtával, jenže po zaškrtnutí se popisek změnil na: " Viditelné pro všechna zařízení BT.." Pak už bylo vše jasné. Takže díky borci za nakopnutí.. Teď ještě vyřešit to zavírání kufru dálkáčem/tlačítkem u řadící páky a jsem happy.
  8. Díky za tip. rSAP jsem nainstaloval dle instrukcí, ale hází mě to pořád nějakou chybu. Obávám se nutnosti dát factory reset a znovu instalace nebo počkat na Jelly Bean 4.1.2., která dnes vyšla pro Deutschland.
  9. Dobrý den, prosím o radu jak spárovat Samsung Galaxy III (Android ICS 4.1.1) s rádiem AMUNDSEN (Superb II, 2010) a jednotkou 5N0 035 730 C (jednotka se nachází pod plastovým krytem pod sedadlem spolujezdce). Pro další potenciální tápající popíšu můj postup (pokusy a omyly) a věřím, že se zde postupně od přispívajících dočtou podstatné informace k problematice a vyřešeni i jejich problému. V prvé řadě jsem při párování postupoval dle návodu (Škoda), tzn. zapnul BT na telefonu, zapnul klíčky zapalování a na palubním počítači dal vyhledat nové zařízení. Bohužel mi jednotka nic nenašla, jen zahlásila "Žádné zařízení..". Zkoušel jsem to opakovaně, ale bez úspěchu. Zkoušel jsem i vyhledávání od telefonu, bohužel se stejným výsledkem. Starší Samsung SGH-E250 i kámošův iPhone 4 to sice vyhledalo, ale i tak po pokusu o spárování jednotka zahlásila "Telefon není podporován..". Napadla mě aktualizace firmwaru v jednotce a s tím šel i do škodovky. Bohužel se nic nezměnilo. Po přečtení fóra jsem zkoušel stáhnout rSAP do SG III a celý postup opakoval, ale bez úspěchu. Řeším: 1) proč HF a SGIII se vůbec nevidí 2) proč nejde spárovat „žádný“ telefon Můžete mi někdo prosím poradit, jak dál pro spárování telefonu s HF přes BT? Předem děkuji za tipy a rady. bRi
×
×
  • Vytvořit nový...