Přejít na obsah

symbian

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení symbian

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky moc za super rychlou odpověď. Teď jsem vyzkoušel stáhnout jen Rakousko a stáhne to 24 kB soubor. Stejně tak jakákoliv kombinace s Rakouskem vždy stáhne jen 24 kB soubor (třeba CZ + AT).
  2. Díky moc @wombat za databázi radarů. Aktuálně nefunguje dobře generování radarů z poi-radary.eu - při zvolení Rakouska se stáhne jen cca 10 kB archiv. Dále při zvolení Maďarska, Slovenska nebo Slovinska se vygeneruje soubor, který nejde importovat do Columbus 8" MIB2. Vyzkoušel jsem kombinaci Česká Republika, Německo, Chorvatsko, Itálie a Polsko a ta se importovala.
  3. Kde jsi našel tuto fotku? Nikde ji na internetu nemůžu najít. To je pravděpodobně z nějakého DE fóra.. předem díky! CarPlay by AID umět neměl, ale je možné, že se to někomu podařilo obejít..:) Navíc třeba AID v novém Touaregu je svými možnostmi přizpůsobení a ovládání zase o kus dále.
  4. Ano, je to normální. Spotřeba benzínu ukazuje různá čísla, která nemají s realitou nic společného (pokud využíváš CNG jako stálé primární palivo - tedy pravidelně tankuješ a na benzín jezdíš jen po natankování apod.). Nikde totiž nevyčteš, kolik km jsi jel na benzín a tedy z kolika se to počítá. Protože to jsou ale jednotky kilometrů, tak je odchylka od skutečnosti velká. Nemá cenu to řešit
  5. Style s nějakou výbavou navíc, ne na IČO, ceníková 985 000,- a sleva 8% - výsledná cena 906 000,- Passat v +- podobné výbavě - ceníková cena 1035000,- (DSG bonus 30000,- a od 1005000 sleva 9,5% - výsledná cena 909400,-)
×
×
  • Vytvořit nový...