Přejít na obsah

FikoCZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    94
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem FikoCZ

  1. To čidlo spojky, jsem taky měnil. U mě to byly vyhozené peníze - ale určitě to stojí za zkoušku.
  2. Jsem zvědav jak to dopadne :) Kdybych to auto měl, hned si to u něj změřím :D
  3. Jsem zakladatel vlákna. informace jsou v prvním příspěvku. Benzín, alternator vyměněný za nějaký jiný použitý. Auto již nemám.
  4. Čeká mě příjemný úkol. Do září pořizuji auto a Ot v základní výbavě hodne dnešní doby stojí 900.. Taky mě to překvapilo. Ale uvidíme. Přijde Golf, VW dává ještě podnikatelům Někdy slevu 100 000. Škodovka dodělá ceník. Passat bude v prervadeckach s iq funkcemi možná za lepší cenu než nová Ot. Možná bude mít Superb po nějakém upgradu kapacitní volant. Takže pak se z něho bude dát taky vybírat.
  5. To už nemá měkčený u oken?
  6. Připadá mi trošku jako obézní auto, ale těším se na srovnání golfa a Ot na živo. Jsem zvědavý na místo pro pravé koleno po přesunutí displaye nahoru. Vždycky mě chytala křeč do nohy po delší jízdě ~4h. Postava 183cm. Do září si musím pořídit auto, takže budu mít tento rok na zkoumání značek VW group.
  7. Zdravím, nevíte kdy budou predvadecky Ot4 a Golfa 8?
  8. Superb se nedá pořídit s kapacitním volantem? Zatím vím o VW Golf 8, Octavia 4 a passatu. Jak je na tom Audi?
  9. Jediný co se měnilo je kompresor klimatizace, ale to nepomohlo. Ale vím, že na tom nikdo neměnil škrtící klapku :) Osobně si myslím, že to může být stále v ní, ale již to auto nemám :)
  10. Aktualizace 2019 (autor původního tématu) Problém stale přetrvává, automobil již nemám, ale mám o něm pravidelně informace. Nakonec padlo podezření na kompresor klimatizace že je pridreny. A zatím ho nikdo neměnil. dám vědět.
  11. Jinak prý tento svazek kabelů z DF konektoru co vede od alternátoru ovlivňuje dobíjení. Ale nijak jsem to nepoznal, než na diagnostice Mně se utrhl sám o sobě. Nebyla tam dostatečná vůle a prostě se vyrval.
  12. Já tuhle chybu měl, když byl utržený kabel od DF konektoru (ten na alternatoru).. jediné řešení jít po kabelu vede spodem motoru k převodovce do takového držáku spojek kabelů a pak dál. já ho měl utržený z té spojky u převodovky.
  13. Jak tady někdo psal. Já měl problém s vyhříváním a to ten, že se mi zlomil drát ve dveřích. Zjištěno přeměřením napěním na kontaktu v zrcátkách.
  14. Měnila se při rozvodech vodní pumpa? Jestli to neteče přes ní.
  15. V autě jsou dvě lambda sondy. Jedna na svodech z motoru a druhý pod autem. Měnily se obě?
  16. Zkus jestli ti to dělá s druhým klíčem. Třeba máš v háji mikrospínač v klíči.
  17. Jestli chcete alternator mám z Fabie 2 1.4 16V 63kw, BXW funkční použitý alternátor na prodej
  18. zkus držet ECON a vnitřní cirkulaci jestli ti to napíše nějakou chybu. Hádám, že odešel ventilátor. jen s tím rozdílem mně to psalo chybu. Viz: https://forum.skodahome.cz/topic/127879-blikanie-displeja-klimatizácie-climatronic/?p=2150120
  19. Mně taky diagnostika nikdy nic nenapsala. Tak dej vědět jak to dopadlo.
×
×
  • Vytvořit nový...