Přejít na obsah

neattom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    86
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli neattom

  • Narozeniny 21.3.1985

Návštěvy profilu

1 249 zobrazení profilu

Oznámení neattom

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. Rozhodně je to jedna z prvních a asi nejpravděpodobnějších možností
  2. neattom

    ABS

    No co vím, tak mě teda nikdy neblikala. Bliká mi je ASR/ESP při prokluzech.
  3. Já měl něco podobného, měl jsem vyhnilé kontakty v konektorech. Zkontroluj si konektor do kterého je zapojen díl se žárovičkou.
  4. No video pěkné .... ale úplně to smrdí reklamou :-D
  5. Ahoj, nevím co máš tedy za auto, ale možná by mohlo pomoct toto: http://forum.skodahome.cz/topic/123627-nejdou-otev%C5%99%C3%ADt-5t%C3%A9-dve%C5%99e/ http://forum.skodahome.cz/topic/35964-zaseknute-otvaranie-5dveri/
  6. neattom

    Kód barvy

    Kód barvy laku je například v servisní knížce, je tam taková velká nálepka se spousty kódama. To stejné mám i v kufru pod podlahou.
  7. No jedna je věc je ta, že spotřeba je opravdu velká, ale zase nebylo řečeno na jaké trase, zda ve městě nebo na dálnici. Včera jsem např. stále popojížděl v kolonách po městě a měl jsem taky průměr 9,9l/100km. Jinak na dálnici, zhruba 5,5l/100km. Taková spotřeba byla od začátku nebo to začalo dělat až teď někdy??
  8. Ahoj, já mám na své fabce kola 205/45/R16 a úplně v pohodě. Ty tvá kola 215 budou jen o 1cm širší, osobně si myslím, že se to tam ai vleze, ale pokud je nemáš zapsané v techničáku, tak by jsi to měl udělat, jinak tě vyhodí z STK. Mě se to stalo při přihlašování auta.
  9. Pravděpodobně špatné mikrospínače ve dveřích ..
  10. neattom

    počítadlo km

    Já myslím, že je to úplně normální, col jiného by jsi tam chtěl??
  11. neattom

    Natural v TDI

    Podle mě je to v pohodě, když je tam 90% nafty. Osobní zkušenost s tím nemám, ale četl jsem, že v malém poměru a ještě rozmíchané to nevadí.
  12. neattom

    Tažné lano

    Ahoj, prosím o radu jaké koupit tažné lano??? Chci koupit buď do 2000kg nebo 2200kg. Je lepší koupit lano s karabinama nebo bez?? U karabin se bojím, že nevydrží a prasknou. Díky za rady.
  13. Zamykal jsi klíčkem nebo centralem??? Pokud to dělá po dešti, je možná nějaká oxidace v kabelech.
  14. No právě že zkoušel a proto říkám, že to slabě brzdí :-D, že je brzdový pedál měkčí než ve druhém autě.
  15. No právě se mi zdá, že to brzdí docela slabě, pokud bych potřeboval krizově brzdit, tak nevím nevím .... o tom, že se to musí sjet, jsem také četl, ale mě spíš zaráží, že před výměnou byl pedál taky mekččí. Myslel jsem, že jak vyměním desky a kotouče, tak to bude ok, ale zatím nic. No zkusím s tím ještě chvilku jezdit, třeba se to ještě poddá.
×
×
  • Vytvořit nový...