Přejít na obsah

LSkejtak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli LSkejtak

  • Narozeniny 2.7.1993

Oznámení LSkejtak

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. To sem přesně potřeboval vědět! moc dík Ono by asi bylo dobré vyměnit i ty hadice že j? Daj se ty samý někde na netu sehnat?
  2. Prosím o radu jestli mohu postupně vyměnit (nebo nějak odrezit) a zase nandat svorky u hadiček v motoru (viz foto). Jde mi o to, jestli když nějakou sundám, tak aby mi se hned ta hadička neuvolnila a nezačala z ní téct kapalina.
  3. Tak se taky přidávám, mám následující problémy: přední dveře blbnou, často se musí vzít za kliku zevnitř aby šly otevřít zvenku zadní levý dveře to samý a pravý zadní nejdou vůbec ani zvenku ani zevnitř ikdyž je ta "západka" (nebo jak se tomu říká) vytažená. Dá se to nějak jednoduše opravit?
  4. Chlapi můžu se zeptat, kolik máte tak spotřebu (hlavně 55kw) teď ve městě první cca 5km než se zahřeje motor? Děkuji za odp.
  5. Dobrý den, rád bych se zeptal, kolik by měla být normální spotřeba Octavky 1.6 55kw r.v. 1997 ve městě, při couračkách. Protože já dojedu na 2.7L jen 15km což vychází 18l/100km je to normální nebo je něco špatně? Děkuji za odpovědi a názory.
  6. Může mi někdo porad proč mi ty dvířka nejdou zaklapnout? Mám octavii rv. 1997, odevírání taky z interiéru. Bylo mi řečeno že tohle http://imageshack.us/photo/my-images/163/praska.jpg/ k tomu patří, tak nevím.
×
×
  • Vytvořit nový...