Přejít na obsah

tora

Uživatel
  • Počet příspěvků

    53
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem tora

  1. Jen pro info, těsnění vyměněno a preventivně přilepeno jako se dělalo na pred face.
  2. Tak koukám, že se to nejen dokáže natáhnout a odklonit z rámu dveří, ale i shrnout. Z kraje roku to při harančce nahlasím. Díky
  3. Řešil jste někdo tuto vadu i na FIII FL? Pro před FL je to známá vada a je i TPI, ale co na FL? Mate s tím někdo nějakou zkušenost (oprava/výměna atd).
  4. Zdravím, Kde Vám prosím zabírá spojka u 1.0TSI 81 kW FIII FL? U mé zánovní - 10t km najeto je to v horní polovině dráhy pedálu. (Přesněji v horní čtvrtině chodu dráhy pedálu). Je to tak normální? Nic neprokluzuje, vše ok. Srovnání nemám, protože jsem auto již takhle dostal.
  5. tora

    Blinkry Fabia

    Měl bych dotaz ohledně FI. Brácha ji pořídil a má k tomu sklopné klíčky, ale se kterými nejde na dálku otevřít. Vypadá to, že je tam někdo dodal, ale asi jen na parádu -> ale nezprovoznil. Tak bych se chtěl zeptat, co by bylo třeba, aby se sklopné origo klíče škoda zprovoznily. Centrál je origo. Díky
  6. tora

    střešní box

    To Stepnicka: No spotřeba se mi razantně nezvedla, je to v řádu desetin litru. Ani to nepozuruju.... i na jízdní vlastnosti to nemá vliv. Používám ho hlavně na dlouhé cesty a tam mi jde spotřeba razantně dolu, tak že pohoda. To Tomas 1893: no vše se odvíjí o ceně. Thule dělá celkem pěkný s "T" drážkou i se dobře a rychle montujou, ale ta cena je uplně někd jinde, jak u obyčejných, nevzhledných za pár šupů.
  7. tora

    Stěrače

    No vyměnit to musím, nenechám si vodu téct do kastle. O to mi jde. A abych tam dával ten orig husí krk, tak to ani náhodou. Rooma mám od 06 a je to asi také tím, že se dost chodí do kufru. Přemýšlím o tom, že přidám ještě jednu trysku nahoru nad okno.
  8. tora

    Stěrače

    Tak jsem koukal a jsem asi první... pokud jsem koukal tedy dobře. Moc zadní stěrač a ostřikovač nepoužívám, ale teď na to došlo. Z trysky na zadním stěrači nejdříve neteklo nic a pak jen čůrek. Tak jsem začal hledat závadu. Našel jsem zlomenou hadičku v místě zavírání pátých dveří jak vede gumovou průchodkou z kasle do dveří. Ale kdyby to byla klasická gumová hadička, tak by se to nestalo. Voda k trysce vede "ne hadičkou" ale tvrdým plastovým "husím krkem". Nevím, co to vymysleli za super věc..... Po svátcích vyměním za klasickou gumovou, co se používá třeba u Forda a bude pokoj.
  9. Pokud máš Roomstera, tak pres Vag. Páčkama jako to šlo u OI si myslim, že už to nejde... nezkoušel jsem to. Mám Vag, tak nebylo proč to zkoušet.
  10. tora

    Diagnostika OII

    No já nevim, ale tady je link na VAG http://www.vag-com.cz/ a dole jsou odkazy na prodejce. Sice jsou dva, ale je to jeden a ten samý. http://www.auto-diagnostika.cz/ Mám od nich a žádný problém
  11. a to má OII face jiné kodování než jen OII? nikde jsem to tady v diskuzi nenašel a nezdá se mi, že by to bylo uplne jiné.
  12. Aha No jak jsem psal... tak tedy nevim, neměl jsem možnost to odzkoušet.
  13. Já tedy nevím, ale myslím, že CodingCalculator by na to měl stačit. Některé věci umí i samotnej vag. Má v sobě taky nějakou zjednodušenou kalkulačku. Měl jsem jednu OII face napíchlou, ale kodování jsem tam nezkoušel. Jinak OII beproblémů.
  14. Dělá se to vše přes kodování. Stačí mít na to "kalkulačku" která ti tu danou výbavu vypočítá a pak HEX-CAN kabel s VAGem. Podobné jako u OII denní svícení s nastavení intenzity svícení.
  15. No většina věcí jde udělat. Takový hrubý seznam pro představu, co lze udělat je na stránkách: Nastavení pro OII (zdroj: www.auto-diagnostika.cz)
  16. Zkusit to napíchnout, projet akční členy, a pak si dát zkušební jízdu a mít to napíchlý a viděloby se něco víc co by to mohlo být. Teď jsem zkoušel O1 a měla zatuhlý ty naklápěcí lopatky u turba. Ale ta jela na 75% pořád. Možná ta váha, ale je divný že se to pak chytne, jako když už to pak zase je vše funkční.
  17. No stačí na to trochu hrubé síly jen zapáčit nahoře, dole a ono se to vytahne.. drží to myslim nahoře a dole, nebo vlevo a vpravo.. ty jo už je to nějaký ten pátek co jsem to předělával, ale když za to zatahneš tak to jde.. a hned vidíš kde to drží
  18. tora

    Predni mlhovky

    Ahoj, no jestli by to šlo, tak by jsi byl moc hodnej :-) jak říkám namontovaný to je, ale jen jak a kam to zapojit, aby to bylo jako originálu.... Když tak ti píšu i SZ.
  19. tora

    Predni mlhovky

    Taky si myslim, ale jak je to s tim zapojenim... mlhovky už tammám, tak jen jestli si natahnu svoje kabely a dám rele a svítim A nebo je tam už rele na který se to zapojí a pak jen přidá na vypínač. Dělali jste to už někdo? nebonějaká zkušenost....
  20. tora

    Predni mlhovky

    Jak se to s tím zapojením??? Nemusí se také vyměnit vypínač? Když bylo auto z výroby bez mlhovek...
  21. tora

    střešní box

    Já mám Střešní Box od THULE Ocean Bral jsem takový, aby šli otevřít páté dveře, nevyčníval mi moc dopředu a vešli se mi tam lyže. Špičku boxu mám asi tak k začátku předního okna, možná o trošičku víc. Jsem spokojen, je tichý - nijak nehučí, narozdíl od nějakých obyčejných levných z marketů.(které mají tvar nic moc a nevypadají na střeše hezky) Montáž na příčníky je jednoduchá: přidělává se takovými rychloupínáky. Během 5ti minut se může vyrazit.
  22. tora

    Letní pneumatiky

    No ono tak záleží co je tam za nápravu.... ty RS maj silnější brzdy, větší kotouč v průměru a tím pádem i brzdiče. Tam jdou jen ty R15. Já nemám RS a R14 taky nedám... a prej ta náprava byla jen na objednávku pokud to nebylo RS - což se mi nezdá, ale jsem rád že jsou tam silnější brzdy :-) alespoň něco k lepšímu ;-)
×
×
  • Vytvořit nový...