Přejít na obsah

ludekc

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem ludekc

  1. Dik za info, vcera uz jsem to nervove nevydrzel a rozebral jsem to cele. Tzn. vyndal jsem, zamek, kliku i třmen. No a na ten třmen jsem to nasadil tak, aby ten areteční šroub padnul do příslušného zářezu... Teď to drží, ale po namontování pouzdra vložky zámku mi to pouzdro nejde zvenku domáčknout (je tak 3milimetry nad úrovní) a pruží .
  2. Pri vymene vlozky zamku mi spadla "Aretace pouzdra vložky zámku" do dveri . Dvere jsem rozebral (teda krome zamku dveri, na to nejsem dost rozcvicen, ani nemam vybaveni), aretaci jsem nasel a potrebuju ji dat zpatky. Jenze jaksi nevim kam ani jak. Podle obrazku z DP to neudelam, protoze je to nakreslene vzdy z vnejsi strany a "vnitrni" pohled neni. Bez toho rozebraneho zamku se tam dostava blbe, ale jde to... jen musim vedet kam a jak Tak prosim o radu, obrazek, navod, jak na to... Do servisu bych nerad - az posledni moznost (uz jednou mi zahnojili od vazeliny cely tapec u dveri a tohle by skoncilo urcite podobne). Thx vsem.
  3. Tak jsem se do toho taky vcera pustil. Do vcerejska jsem nejvyse vymenil svetla, tak nevim, jestli jsem byl dost rozcvicenej . No, zda se, ze je diky tomuto foru zapojeno... Jeste pockam na kabel od Kullyho, zaktivuju a uvidim, jestli ty odrene klouby u prstu staly za to .
×
×
  • Vytvořit nový...