Přejít na obsah

crawn

Uživatel
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 301 zobrazení profilu

Oznámení crawn

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Super funguje to. Diky za pomoc
  2. VAG-TACHO : Zvolil jsem typ budíků - VDO - načetl PIN, zvolil kódovní klíču, zadal PIN dal jsem kolik klíčů chci kódovat a potvrdil. VAG-COMMANDER : Přepnul na K-line, zvolil keylearning, zadal jsem PIN, kolik klíčů a dal learn VCDS : Instruments (17) - Login (zde jsem zadal PIN), pak Adaptation - kanál 21, dal jsem nejdřív hodnotu 0 na test, pak hodnotu 2 pro 2 klíče a save. Když jsem kódoval 2 klíče tak po prvním jsem ho vybral a dal jsem tam hned druhý, oba prošly v pořádku ale když jsem je vybral a dal zpět po cca 10-15 vteřinách imobilizér blikal zas.
  3. Ahoj Vlastním octavia I r.v. 12/99, kód motoru AHF, 1.9 TDI 81kw. Jde o to že jsem měnil budíky (budíky jsem měnil za stejné) a tím pádem musím nakódovat klíče (pokud dobřevím). Problém je ale v tom že když dám nakódovat klíče, tak se vše jeví jako v pořádku, imobilizér nebliká, auto lze nastartovat. Pokud ale klíč vytáhnu na více než 10-15 sec a zasunu ho zpět, imobilizér zase bliká. Zkoušel jsem programy jako VAG-COMANDER 1.4, VAG TACHO 5.0, VCDS ale výsledek stejný. Našel jsem i návody jak na to bez Počítače ale předchozí majitel tam dal magicar zamykání tak to asi nepůjde. Máte nějaké nápady/rady jak na to? Informace kdyžtak doplním. předem děkuji.
  4. Ahoj Potřeboval bych kabel, který funguje z CZ softem, poslední verze je tušim 11.11.2 nikde na ali nebo ebay ji nemužu najít, linky co jsou tady jsou nefunkční, poradíte prosím někdo jaký kabel z číny aby fungoval v češtine ?
  5. crawn

    Delphi vs WOW

    Ahoj Předem se omlovám pokud takovéto téma už na fóru je ale nikde jsem podobné nenašel. Takže k věci: chtěl bych se informovat pokud je nějaký rozdíl mezi čínskymi klony DELPHI DS150E a WOW5.008R2. Co se týče SW, tak ten WOW se m zdá být lepší už jen kvúli tomu, že jsou tam různé manuály, co se však týče HW tam už si tak jistý nejsem. Četl jsem, že prý WOW toho dokáže víc, aspoň co se aktivací komponent týče. Má s tím někdo zkušenosti ? Kdy to koukam přes ali tak se mi to zdá být úplně to samé pokud se koukam na PCB obou diagnostik. Cena je tam cca rovnaká tak proto bych rád vědel co objednat. S čínskou DELPHI už mám zkušenosti a jsem s ní celkem spokojen, no co říkáte na tu WOW ?
  6. No zmazalo se mi vsechno , taky nechapu , vzdy kdyz sem baterku vyndal , stav zustal . A kdyz je spatna ta eepromka, nebo i kdyz neni, je mozne vycitat puvodni stav km ?
  7. No samozrejme chci si tam dat puvodni stav km, jde mi hlavne o to jesli ten puvodni stav nekde v tom vag-tacho vycitam .
  8. Aha, a s cinskou verzi VAG tacho to jde udelat ? Kdyz ted budu jezdit tak ty km co najezdim, pripocitaji se k tem co jsem uz mel najezdeny kdyz to dam do puvodniho stavu ?
  9. Ahoj Mam octavii 1,9 Tdi 81kw r.v. 12/99. Ted sem sni delsi dobu nejel a vybila se mi baterka. Vyndal jsem ji, nabil a z nejakeho neznameho duvodu se mi vynuloval stav tachometru. Auto ma najeto kolem 310 000 a ted je tam jen 1. Da se to nejak vratit zpet ? Mam cinskou verzi diagnostika VAG 409, da se to udelat nejak pres diagnostiku ?
  10. Diki za odpoved , A jak se to resi ? Meni se ten ventil, nebo to staci nejak vycistit ? Vsimnul jsem si ze to dela hlavne kdyz jedu delsi jizdu nebo kdyz je aspon trochu zahratej motor. Kdyz je studeny tak to nedala - tedy kdyz ho startuju rano jedu tak cca 2 km a vypnu motor.
  11. Ahoj, vlastnim octavii combi 1.9 tdi 2000 81kw a pred 2 dny mi zacalo delat to , zek kdyz vypnu motor tak po vypnuti motor jeste jedno cukne, jakoby chtel znovu nastartovat nebo co. Vite nekdo kde by mohl byt problem pripadne kolik stoji oprava ?
  12. patrikcevela - diki za info, na tej stranke som bol a tam drzi tiez nejaky srobovak tak preto som sa pytal co je to zac. Viktor X- tim torx 20 si povolil i ten sroubek co jisti ten zamek ?
  13. Ahoj Chci taky menit mikrospinac na dveřích ridice. Chci se proto informovat jaky sroubovak je nutno pouzit na povoleni toho jisticiho sroubu zamku ? Momentalne tak dlouhy sroubovak nemam a tak chci zajet nejakej koupit ale nevim co si mam ptat.
  14. Takže je tu opäť problém s tým istým kolesom/nábojom alebo ako to nazvať. Teraz, pri jazde sa mi vždy ozýva také búchanie z pravého predného kolesa. Myslel som, že je to zas uvolnený náboj no ten je utiahnutý a stále to robi. Pokúsil som sa vám to nahrať, moc to nepočuť ale predsalen v pozadí počuť buchotanie. Čo by to mohlo byť tentoraz ? Hlas001.mp3 Hlas003.mp3
×
×
  • Vytvořit nový...