Přejít na obsah

Tuomma

Uživatel
  • Počet příspěvků

    41
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Tuomma

  1. Byl jsem před měsícem na servise ve 30.tis km a taky mě je měnili, jedná se o uchycení pátých dveří, byla to otazka cca 10 minut.
  2. Tuomma

    Matrix LED

    To by mě zajímalo, protože skutečně dálková na dálnici funguji špatně a kamiony oslňují. Nemůžeš to zjistit? Pokud by to ferda skutečně uměl, hned bych k němu kvuli tomu zajel.
  3. Jestli máš zájem, jeden takový se mi válí doma na prodej. Kdyžtak napiš kontakt do SZ a domluvíme se.
  4. Mám najeto cca 150.tis km a před dvěma týdny jsem musel poprvé dolévat chladicí kapalinu a dnes ráno opět upozornění na maxi dotu a hladina 1,5 cm pod ryskou. Za 14 dní jedu do servisu, tak jsem zvědavý co mi řeknou.
  5. Mezera tam zůstává i když máš sedadla posunutá namax dozadu, pokud máš opěradla ve vzpříměnější poloze. Pokud je víc sklopíš, tak mezera zmizí.
  6. Vzhledem k tomu, že Ti mapy.cz dlouhou dobu fungovaly bez problémů, tak si myslím že je problém v autě anebo nějaké aktualizaci phonu. Sám mám iphone xs a používám mapy.cz i waze bez problemů jak v kodiaqu, tak superbu. Stejně tak ženě která má iphone 13, funguji mapy i waze v obou autech.
  7. Mám iphone XS a i pri aktivnim carplay se v pohode nabiji a vse funguje (superb 3 fl. )
  8. Tuomma

    brzdy

    Tak tedy original brzdy na Kodiaqu zatím velké zklamání. Ve 20.tis mam měněné zadni na zaruku, v 60. tis jsem musel menit predni i zadni, v 90.tis predek a nyni na 102.tis mi uz zase hučí a jsou před smrtí zadní. Vzdycky měněny v autorizaku za originaly, premyslim ze nyni vyzkousim zimermany o kterych jsem cetl ze vydrzi vic. Mate s nimy nekdo na Kodiaqu zkusenosti?
  9. Neměl bys číslo dílu original pouzdra s lampičkou? Zrovna včera jsem si říkal jak ten kufr osvítit, na dvojkovym superbu jsem lampičku měl a tady mi chybi
  10. Tak to Ti zavidim a samozřejme přeji a už vubec nechapu dle čeho se vyrábí. Já čekam již od února a stále nic, automje někde vyrobené ale neni dokompletované, také combi sportline 140 kw..
  11. Tomu bych moc nevěřil, já objednáno od února, termín dodáni květen a zatím stále nic. Prodejce vůbec nemá žádné informace kdy bude, superb sportline 2.0 tsi. A postoj škodovky, bud počkáš a nebo můžeš jít jinam..
  12. Tuomma

    brzdy

    Mně se rozsvítila kontrolka když mi zbývalo necelé 3000km do velkého servisu a technik mi řekl, že když je odjezdim v klidu tak to vydrží. A v pohodě jsem je dojezdil.
  13. Tak držim palce at je co nejdrive, ja zatim informaci o tom že by již bylo vyrobeno nemam.
  14. Ja objednaval kombika ve sportlinu tsicko 140kw 26.unora, termín dodání polovina května a stále nic. Novy termin konec června, na letisti zatim nestojí, tak jsem zvědav kdy ho dostanu.
  15. Zvladne to Ferda ze Strakonic, mně to měnil a kodoval na kodiaqovi a vše perfektně funguje. Jen nevim proč je zde zabanovany.
  16. Tuomma

    brzdy

    Myslím si, že se škodovce brzdy na kodiaqu vůbec nepovedly a Jaro92 nemusí být hned závodník, protože má zadní brzdy k.o. Já jsem měnil zadní desky i kotouče na záruku v cca 21.000 km, protože strašně hučely a špinily a nyní jsem byl na servise v 60.000 km a mam vyměněné přední i zadní desky i kotouče, protože mi už svítila kontrolka opotřebení a byly sjetý. Když jsem se divil, dozvěděl jsem se že adaptivní tempomat brzdí jenom zadníma a že současný materiál už nevydrží tolik jako dřív. Je pravda ze na trojkové octavce scoutu 4*4 dsg jsem také předek desky i kotouče dělal cca po 65.000 km pravidelně, ale ne zadek.
  17. Tak dnes jsem měl Kodiaqa v servise po 60 000km. Výměna motorového oleje vč filtru, palivový i vzduchový filtr, olej v DSG, v haldexu, desky + kotouče přední i zadní, kabinový filtr, desinfekce klimy a stalo to 36.000 kč v olfinu v HK.
  18. Tak snad mi to bude fungovat take a bezdratove nabijeni jsem neobjednal zbytecne. Diky
  19. Ahoj funguje někomu bezdrátově carplay s iphonem na superbu III fl? Prodejce mi tvrdí, že to kvůli licenčním podmínkám nefunguje i když by uz toho měl mib3 být schopen?
  20. Známý prodejce mi říkal že od 1.3. se bude opět plošně zdražovat, tak už je to tu. Já naštěstí objednal ještě minulý týden...
  21. Ahoj ja pouzivam car play s iphonem pres dva roky a funguje vyborne. Samozrejme i prijem a ukonceni hovoru pres volant a bez nejakeho nastavovani
  22. Tak jsem ho vcera videl na cernaku, bohuzel jsem nemel u sebe mobil abych ho vyfotil. Predni maska je vystrcena dopredu jako u enyaqu a svetla maji novou linku jako ve videu. Zadni svetla maji take upravenou optiku a vevnitr vypadal stejne jen mel ten hnusny dvojramenny volant.
  23. Mělo by se to měnit automaticky vč infotainmentu a maxi dotu, mně to na amundsenu 2019 takto jede
  24. Ferdo, mohl bych se k tobě objednat? Rad bych trvale vypnul start stop, a nechal dokodovat ostatni vychytavky.
  25. Tak dej vědět až budeš mít chipnuto. Taky se k němu chystám se svym kodiaqem až budu mít více najeto. Chipoval jsem u něj předchozí octavii scout a maximalni spokojenost.
×
×
  • Vytvořit nový...