Přejít na obsah

FiKuZZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    71
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem FiKuZZ

  1. FiKuZZ

    Spojka 1.4MPi

    Patriku u 1.4 16V mi to mám stejné, ale dokud spojka neklouže tak si myslím, že to je ok. Spíš mě trápí když je chladnější počasí tak pod 6 stupňů tak mi tam něco od spojky chrastí. Když zmáčknu pedál tak to přestane. Ale dělá to jen než se ohřeje motor.
  2. Spíš bych potřeboval vědět jak ten plast vypadá. Na tom plastu co je na pátych dveřích okolo třetího brzdového světla je číslo 6Y0 867 606 a to sem nikde nenašel.
  3. Zdravím, mohl by se prosím někdo podívat do ETKY a dát sem obrázek tohoto dílu 6Y0 867 605. Děkuji.
  4. Ahoj tohle mi můj motor občas udělá taky. Řekl bych, že to bude tímhle hnusným a vlhkým počasím.
  5. Jo je to startér mě už to dělá tak 2 roky. Zkoušeli jsme to i několikrát promazávat nachvili to pomohlo, ale pak to začlo dělat znova. Takže na to prdim. Zas tak vážná závada to není aby jsi s tím musel letět hned do servisu.
  6. Napada me: Mazda E http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6833827 Mitsubishi L300 http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6928878 KIA Besta http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=6611153 mozna nejake Iveco ci Isuzu tezko rict
  7. FiKuZZ

    F 90 KW

    No jak může někdo takhle sprznit Fabii to nepobírám. A ještě tomu říkají sportovní vůz
  8. FiKuZZ

    Koroze

    Nj asi máte pravdu.Je to naky podivný.
  9. FiKuZZ

    Koroze

    Nn ten odstin se ti jen zdá to asi zkreslil foťák.Barva je všude stejná.S autem nikdo nic nedělal aspoň já o tom nevim.Ale přakvapuje mě,že to takhle rezne.Jsem na to čuměl jak puk.
  10. FiKuZZ

    Koroze

    Rekl bych ze Pitrs ma pravdu ty bublinky jsou po cele delce svetla.Od sutru tam nic nebylo.Stejne nechapu,ze jsem si toho vsiml az ted.
  11. FiKuZZ

    Koroze

    Zdravim tak jsem dnes pri myti nasel na aute toto
  12. Radsi se v tom opravdu nehrab pokud to slape. Ja mam najeto 120000 a s tesnim problemy nemam.
  13. Ja jsem asi v 97000 menil teplotni cidlo a ve 102000 erg ventil.Kdyz pominu,ze po 100000 zacal klepat tak nic jineho.Zbytek je klasika jako u jine fabky loziska,stabilizator.
  14. FiKuZZ

    1.4 16V klepe

    Houmr nedela ti ten motor neco podobneho jak se resi zde? http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=46133
  15. FiKuZZ

    1.4 16V klepe

    Jo to je ono.Jestli todle je kutlivovanej motor tak to nevim teda:D.Za studena to je hlucnejsi nez turbochrocht.Mam z toho motoru dost smiseny pocity,ale co budu jezdit dokud se to nerozpadne:)
  16. FiKuZZ

    1.4 16V klepe

    Jj nez se to ohreje tak je v interieru dost citit jak sebou motor mele.
  17. FiKuZZ

    Cukaní motoru

    Na tech lambda sondach asi neco bude.Na mem auto jsou jeste puvodni,coz znamena, ze maji 6,5 roku. Garaz nemam takze auti stoji stale venku.
  18. FiKuZZ

    Cukaní motoru

    No palivovy filtr nevim no.Já mám nový respektive mam na nem najeto par tisic. Muj tip je ten zpropadenej pedal, ale to je kapanek vetsi investice.A nebo zkusit ocistit kontakty na vsech cidlech co to auto ma.Kdyz bude cas tak to zkusim nechat udelat.
  19. FiKuZZ

    Cukaní motoru

    Ano toto mi taky delalo ale nam to netrha kdyz je plyn ve stale poloze,ale prave pri praci s plynem.Proste pustim plyn aby auto zaclo spomalovat u normalniho auto to udela plynule.U nasich aut pri pusteni plynu sebou motor skubne.To same pri pridani plynu.Nejhorsi je 1,2,3 rychlost.No a 1 je fakt smrtici to auto hnusne skace.
  20. Zdravim presne toto mi to delalo cidlo teploty nekam jsem jel motor se ohral. Auto pak stalo treba pul hodiny a kdyz jsem ho chtel nastartovat tak ani boha az treba na popaty. Pravdepodobne to u vas bude taky cidlo zkuste ho vymenit zas tak drahe neni stoji par stovek.
  21. FiKuZZ

    Cukaní motoru

    Bylo by to super kdyby se na to prislo, protoze se desim kazdy pomaly jizdy.Pripadam si jak kdyz neumim jezdit jak to nekdy skace.
  22. FiKuZZ

    Cukaní motoru

    Ja ho mam vymeneny a taky mi to dela,ale zkusit to muze
  23. FiKuZZ

    Cukaní motoru

    Taky me to stve,ale co nadelas. Zkus jeste nalit ten stp cistic na vstrikovani do benzinu a uvidis me to trosku pomohlo, ale fakt jen trosku.Bud rad ze ti to neskube pri akceleraci a ustaleny jizde to jsem zazil taky:(
×
×
  • Vytvořit nový...