Přejít na obsah

Foxxy_CZ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Foxxy_CZ

  1. Pánové, na ilustračním obrázku toho předního nárazníku je mřížka, která ale součástí toho nárazníku, co vám přijde, není. Kde ji sehnat?
  2. http://forum.skodahome.cz/topic/22166-stenlyho-bejby/page-5# -> 15. příspěvek seshora, tak by se mi to nějak líbilo.
  3. Ahoj, jen krátký dotaz, věřím, že už se to tady řešilo, ale chtěl bych se zeptat specificky přímo na tyhle budíky: http://www.tuningsamolepka.cz/e-shop/budiky-plastove/skoda/skoda-fabia-i-200km-7000ot-verze-rs-budiky-id:5441.eshop Teď tam mám klasický FI beze změny. V tom eshopu píšou, že to bude prosvítat modře.. má s tím někdo zkušenost? Sorry za stupidní dotaz, moc tomu ještě nerozumím.
  4. Foxxy_CZ

    Pedály RS

    Dnes se s tím taky morduju, nahřát a do toho
  5. Tak fajn, díky moc. Do budoucna pro ostatní lidi, co v tomhle tápou: http://www.skf.com/files/897346.pdf Podle mě pěkně vysvětlený.
  6. Jasný, já jen, že předchozí majitel tam dával modrou, z důvodů mně neznámých. A teď to mám fakt komplet prázdný. Petrkiller říká, že se tam dává G12, THORIN říká nemíchat, ale není to jedno když už je tam prázdno? Jinak všem moc děkuju za rady.
  7. Tak já tam měl celou dobu modrou třeba.. a zmizla podle mě proto, že to víčko odpadlo za jízdy a ta kapalina vypěnila.. už tam není ani kapka, takže sehnat G12 a naředit podle nějakýho návodu?
  8. Ahoj, snad to není moc stupidní dotaz - netuším, co se stalo, ale jednou takhle přijedu před barák a začne mi svítit přehřátí chladící kapaliny. Vypnu motor, přijdu ráno, otevřu kapotu, abych se podíval, kolik jí tam je, a celkem jsem se vyděsil: nebylo tam víčko a na povrchu byl zbytek něčeho, co pravděpodobně bývala pěna, teď už to byla taková houbovitá věc s krustou nahoře. Netuším, jakým způsobem to víčko mohlo zmizet, když má přece držet expančku natlakovanou a je šroubovací. Ale budiž. Víčko seženu na vrakáči. Teď jen co s tou kapalinou? Momentálně v expančce není VŮBEC nic, může mi někdo prosím říct, co tam v jakém poměru dolít? Někdo říká, že tam nalít normálně fridex tak, jak jsem ho koupil, někdo zase, že ho mám naředit destilkou... chci hlavně to auto co nejdřív rozhýbat, je mi jedno jestli to bude stát třeba o stovku víc. A do servisu asi moc nedojedu. Díky za jakékoliv rady, chladící kapalina mi je tak nějak cizí.
×
×
  • Vytvořit nový...