Přejít na obsah

modrobugulus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení modrobugulus

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Moc prosím o radu, zapojil jsem ten originální konektor,dále anténu,rádio odkódoval.Vše ukazuje jak má,stanice naladěny,ale dost podstatný problém je,že nejde zvuk.Měl jsem doposud 1dinové rádio a repráky hrály normálně.Čím by to mohlo být?Případně kdo by mi pomohl problém vyřešit?Praha,Kladno,Rakovník,Slaný.Tel: 725017349 Odměna jistá :-)
  2. Zdravím chlapi. Přicházím s prosbou, najde se tu někdo ze středních Čech (Kladno, Rakovník,Praha-záp.,), kdo by mi pomohl s kompletní montáží denního LED svícení na F1 (2005)? Několik fotek se mi v tomto vlákně líbí, mám mlhovky, takže asi nějaké do té mřížky vedle. Nechám si doporučit kvůli snadné a vyzkoušené montáži. Světla buď koupím já, nebo Vy a cenu za montáž respektuji. Pokud je někdo ochotný a baví ho tyto věci, nechť mi písne SZ i s cenovou nabídkou. Předem děkuji za nabídky, sám toho nejsem schopen
  3. Prosím o radu a osobní zkušenosti s maxidotem ve fabii 1. Občas se mi stane, že přestane na maxíku zobrazovat rádio. Trvá to cca 2-3 vteřiny a zase funguje normálně. Pro někoho banalita, mně to dost rozčiluje. Myslel jsem si, že by to mohl být špatně uchycený kontakt za budíkama. Ale nedělá to jen na nerovnostech, ale i na super hladké silnici. Rádio hraje a svítí normálně. Díky za jakoukoliv radu.
  4. Tak super, moc si mi tím pomohl !!! Díky a měj se fajn.
  5. Zdravím všechny odborníky a lidi co mají přístup do ETKY. Mám dotaz, dnes jsem se bavil s paní co prodává náhradní díly ve škodovce, že mám zájem o osvětlení se čtecími lampičkami jaké se dávalo do výbavy elegance. Bylo mi řečeno, že tam má identické světlo jaké mám já v clasicu a dále pak světlo se čtecí lampou a že se nemůže kouknout jestli tam je jedna nebo dvě čtecí lampičky. Cena byla někde okolo 420,- Kč. Můj dotaz je, zda-li existuje stropní světlo s pouze jednou čtecí lampičkou do fábie? Předem moc děkuji, abych neobjednal něco špatného.
  6. MAXICOSI TOBI-BEZKONKURENČNÍ !!! vlastní zkušenost
  7. Na tom plechovém disku máš u středu vyraženo zdali se jedná o 5J nebo 6J, dále je tam uvedena rozteč 5x100 a nakonec tam máš i ET což je velikost té středové díry.
  8. Tak já taky přidám perličku Objednal jsem si 4ks kolíčků ač potřebuji na mojí fabku pouze dva(zadní jsou zaslepeny). Jelikož jsem byl netrpělivý a chtěl jsem to mít přendané hned, pustil jsem se do toho v práci bez patřičného vybavení(pouze kombinačky) a sháněl jsem nějakou gumu, páč hadřík proklouzával! Dělal jsem to asi v -8 stupních! Výsledek-dva kolíčky jsem zničil, protože jak se chytli tak už jsem je nemohl dostat ven až jsem je ukroutil pokaždé na tři části, no a zbylé dva se mi povedli podle mých představ Myslel jsem si doposud, že jsem docela manuálně zručnej, ale na výsledku se podepsala ukvapenost!!! Teď už bych to zvládl taky za těch 5-10 minut bez problémů! Ale hlavně že jsou tam kluci blejskavý
×
×
  • Vytvořit nový...