Přejít na obsah

mr.jonatan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení mr.jonatan

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky za pomoc...v sobotu jsem měnil olej a mel jsem sundany ten plast pod motorem, taky jsem pritahoval ten plastovej nasavač vzduchu, co je za maskou, trosku byly povolene sroubky. Kryt baterky je teda hodne volny, ale s tim jsem nic nedelal zatim. Nevím čím to bylo, ale kazdopadne uz to nedela. Je mozne nejak vymazat interval na výměnu oleje. Koukal jsem, a je tam pouze reset servisniho intervalu. Jde tohle nejak ručně, nebo se to musi delat pres VAG?
  2. Zdravím, mam problem u sveho Superba II, rv. 2009. Auto mám stat v zimě venku a kdyz je uplně studene, treba po 2 hodinach stani, a zasunu klicek a otocim abych zapnul budiky, atd. z prave strany, z palubní desky se zacne ozyvat takove divne cvakani, nebo drnčení, je to spojeny podle me s vetranim. Asi tak po 10 sec to prestane. Kdyz je auto zahrate, nic to nedela, to je v poradku. Nevite v cem je problem? diky za odpoved.
  3. Ahoj, v patek jsem poridil Superba II., rv. 2009, 2.0 TDI, motor 125 kw., CBBB, najeto 133tis. Vypozoroval jsem takovy divny zvuk z motorou kdyz nemam sešlapnutý plyn, ani brzdu, ale jen treba dojizdim se zařazenou rychlosti, takze vlastne auto brzdi motorem.Je to takové drnčení. Zadné vybrace nebo neco podobného necitím. Spis mi to příjde jako nejaký plast (doufam). Víc je to slyšet při zařazení nižších převodových stupňů. Pokud mám sešláplý plyn a motor je v tahu, není nic slyšet, možná jen tak 2 sekundy ze začátku...pak je zvuk uplne normální. Pak se chci ještě zeptat, dle servisky ještě nebyli dělané rozvody. A měli by se dělat až při další servisní prohlidce pri 151tis km. Příjde mi to nějak hodně. Neměl bych nechat rozvody udělat hned? Poslední můj dotaz je, co se týče jemného přidávání plynu. Jedu třeba na čtyřku a pak hrozne drobně tuknu do plynu, tak je cítit takové jako cuknutí lehke, jako kdyz se neco sepne v motoru je to normalní? Omlouvam se jestli uz to bylo nekde řešeno,ale nic jsem nenašel. Děkuju moc za pomoc.
×
×
  • Vytvořit nový...