Přejít na obsah

MRoom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    85
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

1 Sledující

Návštěvy profilu

1 793 zobrazení profilu

Oznámení MRoom

  1. jj, drama to není a ani nic fatálního na konstrukci, ale 1.0 tsi se to týká
  2. Oživení téma VW Group svolává tříválce 1.0 TSI
  3. Ahoj, díky za info, nahraj pls nějaké foto, jak to sedí resp. chápu to tak, že jsi nemusel nic upravovat ani na přední ani zadní dveře, jenom nasadil a zavřel..
  4. tak dej Martab vědět, jestli pomohlo. Víceméně mám podobné, levá strana, pomohlo částečně vzít 80 smirkem oko zámku, ale při určitých nerovnostech nebo kroucení kastle to občas bouchne jakoby z levého sloupku nebo zezadu. Tak jsem zvědaf.
  5. řezat to určitě budou, ale pokud dodrží technologický postup výrobce, mělo by to být ok.. nakonec, když už máš zaplaceného znalce, může dohlížet na opravu.. určitě i bez něj bych chtěl fotodokumentaci z opravy.. spárová místa atd. co normálně po nastrojení nemáš šanci vidět. Ten zadní blatník by mne štval také nejvíce. To ostatní vymění kus za kus a pokud trefí lak, nebude to poznat.. jinak hodně sil, je to pech a hodně nepříjemné.
  6. Tak já po nějakých tís. km od výměny řeším opět. Nechápu. Ticho už tedy nemám, řeším to s AS, opět posílali do ŠA, chtějí řešit ložisko ventilátoru.. Přitom to jednoznačně souvisí s A/C. Bez zapnuté klima je ticho bez ohledu na otáčky ventilátoru. Opět dohadování.. ach jo
  7. Tak jak jsem slíbil, přidávám foto. Fotil jsem i místa o kterých mluvil ralff. Nakonec jsem dohledal, že jsem dával těsnění již před rokem (2. září 2017), takže stav odpovídá provozu včetně zimy, bez toho abych tam cokoli čistil a utíral. A myslím si, že nejde jenom o plasty, je tam spousta kovových dílů, od spon, přes šrouby atd. Já zase nebudu zakrývat náporníky v nárazníku, tohle má pro mne větší přínos a bezpochyby elegantnější.
  8. Ten minusový bod byl za formu jakou zde píšeš. Nemám rád arogantní lidi, kteří se vysmívají s cílem zesměšnit druhé a udělat z nich hlupáky s důrazem na svoji inteligenci. A přesně tak mi tvůj příspěvek vyznívá. Nikdo tu nepsal o tom, že to je zázrak, který ochrání motor všude od znečištění. Každý normální člověk to tu tak pochopil, troufám si říci, byl to tip na snížení prašnosti a znečištění. Teď nemám přes víkend čas, ale pokusím se v pondělí sem dát foto motoru po 8smi 12ti měsících provozu a cca 17ti tisích kilometrech. Každý si to potom může srovnat sám.
  9. Dnes ráno email od technika: Dobrý den, pane XY, je to tedy předběžně schválená výměna klima kompresoru, ale i tak je proplach a výměna vysoušeče (kondenzátoru) nutná jelikož v systému klimatizace budou pravděpodobně kovové špony od starého kompresoru a hrozilo by poškození nového kompresoru klimatizace. Závěr: Je tam Denso, ticho jest. Díky tady všem, co dali přesné informace a díky nimž jsem mohl argumentovat.
  10. No vždyť právě to.. Pochopil jsem, že ta výměna vysoušeče a proplach je kvůli kompresoru, vůbec mi to nejde do hlavy, všechno 2x včetně extrémně drahého chladiva.. Pokud by si byli jistí, že samotný proplach a výměna vysoušeče pomůže, nedávali by přece alternativu Denso kompresor. A nic nemluvil o tom že by byla inovace vysoušeče, jenom se ptal jaký mám kompresor. Napsal jsem mu ještě mail.
  11. Já dnes dostal vyjádření od technika. Ze Škoda Auto mu prý napsali ať nejdříve vymění vysoušeč a propláchnou okruh, když nepomůže ať vymění kompresor za Denso. To se mi tedy vůbec nelíbí, jsem objednaný na středu, tak to do té doby nevzdávám. A to není vůbec malý servis v Praze a prý jsem opět první s touhle závadou.
  12. Tak jak jinak to dostihlo mne.. je to od novoty, ale loni jsem to nějak neřešil, důležitější byly sedačky.. pak přes zimu ok, teď naplno, nechal jsem to na první servisku v pondělí, tak se psychicky připravuji opět na dohadování. Úplně stejný projev, cca prvních 5min ticho, potom cikády, různá intenzita, spíše se mi zdá, že podle vzdušné vlhkosti. Dost rušivé, hlavně při noční jízdě, vně jsem nějaký zvláštní zvuk nezachytil. Klimakompresor viz foto v příloze. To bych se z toho.. ..Škoda mluvit.
  13. To já už stejné klepání řeším od podzima. B sloupek už jsem rozebral a tím to není, ani vnější zákryt (černý lesklý plast), zůstává obložení LZ dveří, na to se chystám hned jak mi přijdou inštrumenty z Číny.. Roletku mám na několika místech podlepenou textilkou pro vymezení vůle, ale od plachty žádné klepání, možná tím, že mám ošetřené plasty emulzí.
  14. To si nemyslím, že je výhra. Baterie ti nepoděkuje, při rekuperaci (brzdění motorem) je jeden z mála stavů dobíjení 14V. Při jízdě většinou jen 12V. Asi tak.
×
×
  • Vytvořit nový...