Přejít na obsah

cecil

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem cecil

  1. Diky moc uz to mam,drzi se paradne.
  2. ahoj Na netu jsem si koupil uplne novy trirameny perforovany volant RS a rad bych ho prehodil za klasicky 4-ramenny.Vim ze by mnel byt odpojen klic atd.,ale pokud my to nebude delat autorizovany servis nebude s tim problem?Predem dekuji za vas nazor.
  3. Tak je pravda že já jel rychleji ale,mnel jsem poměrně těžký náklad,vezl jsem sudy s pivem.Takze auto se nehlo,drželo stopu dobre.Budu dávat Jeste ten columbus nakonec jsem se pro něj rozhodnul.Trochu mne děsí ty problémy co mnel nejaky kolega s 1,4tsi v superbu že mu vyskakoval při nastartování div ne motor z kapotu jak vyskočily otacky.Mne to udělal asi 3x ale jak jsem jej vypnul a nastartoval vše ok.Ve škodovce mi řekla že je to bežné že diagnostika to tak někdy udělá,no nevím.Avsak motor zádné vibrace jak popisuje kolega se Superbem nema jen se zvýší otacky.Jinak spokojenost veliká,kamarad si koupil Tiguana se stejným motorem a ma najeto uz 50tis a nic vše v pohode,krom toho že přišel na to že mu nejdou sklopit sedadla,čehož si při koupi nevšimnul jen do polohy svisle na opěradlo.Mnel za to že sedadla jdou normálně vyjmout jako u Roomstera nebo Yeti.
  4. Pánové tak po delší odmlce co jsem tu poprvé napsal,musím znovu potvrdit své první velmi kladné zkušenosti s 1,4tsi.Yeti jede krásně,ve sněhu se mu líbí hlavně v hlubším,vinou divočejší jízdy jsem 2x stratil závaží v elektronech ale bylo to fajn.Spotřeba zatím super,v průměru 7l ale dá se jet i za méně ale to se musí člověk opravdu loudat.Mám už najeto necelých 7tis,jezdím jak dálky tak město.Budu za nedlouho měnit olej,rozhodnul jsem se jej vyměnit v 10tis a sám,jen doufám že nejsou někde na motorové výpusti nějaké zár.plomby.Co mně ale trochu štve že mi někdy asi 4x se mi to již stalo,vylítnou při studeném startu otáčky výše až k necelám 2t jakoby na sytič ale dost nepřirozeně,před tím mi to nedělalo.Když vypnu klíč a znovu nastartuji vše ok.Stalo se to někomu?Jinak poctivě nechávám kladku napínat,žádné rychlé rozjezdy za studena apod.
  5. Panove Dekuji, takže defacto se da říci že většina Columbusu takto "upravených" je zřejmně kradenych.No za necelých 9t nekup to ale já si raději počkám a koupím proverenejsi zdroj byt dražší.
  6. Zdravím všechny kolegy má novou Yeti a rád bych vyměníl stávající rádio Blues za Columbus,zvažuji nekterou s bazarových nabídek avšak od jednoho prodejce mám zprávu že výr.číslo je nečitelné avšak kod po připojení na diagnostice to vyčte číslo které bude dobré a nebudou s ním nikdy problémy.Nevím co si mám myslet a pán tvrdí že je již druhý majitel se zakoupeného vozu.Je to možné na překupníka nevypadal a ani se tím zřejmně neživí žádné negativní hodnocení nemá.Zajímalo by mně jak se dá tedy ověřit zda je navigace z trestné činnosti a na co si dát popř. pozor při koupi columbusu z druhé ruky. Předem děkuji za Vaše rady či zkušenosti.
  7. Panove Dekuji všem za kamarádské přijetí,a vážím si Vašich nazoru a rad.Dneska jsem jel z Opavy do Brna pro zimní kola na Yetiho,a aktuálne Mam tedy něco okolo 450km.Musim říci že spotřeba opravdu neni tak strašná,v průměru mi vychází cca na 7l,jel jsem svizne přes okresky, na dálnici na 6 v průměru kolem 125-130km/h.Vzhledem k tomu že vůz Jeste neni zajety tipuji že by se to Jeste mohlo trochu snížit ale vše je od stylu jízdy a zatížení.Jako zarytý naftomilec jsem mnel se spotřeby TSI obavy ale myslím že to bude dobre.Olej a filtry Vymenim jiz po 5tis, motor nijak neklape zvuk je velmi pěkný.Velmi příjemný je i zatáh motoru,oproti memu předešlé mu Romsteru 1,4tdi 51kw je to nebe a dudy a na druhou stranu Roomster pokud se s ním jelo do cca 110km jel za 4,5l a po zrychlení na 130 a více uměl brát hravě i 7l,coz přisuzují trivalcovemu motoru.Fotky Yetiho udělám co nejdrive a uz se těším na zabudování Amundsenu, Blues hraje sice velmi dobre ale ta díra pod ním mi trošku vadi.
  8. Děkuji, mně to taky příjde jako lepší řešení,tvrdí mi to i velmi dobrý mechanik z VW avšak zároven nijak špatně se o longlife olejích nevyjadřoval.Zřejmně je to věc názoru.Od motoru tsi mně hodně lidí odrazovalo,jezdil jsem většinou v tdi,před vw t5 a roomsterem jsem mněl II octavii v combi rovněž tdi a to 77kw ale pouze dva roky a již ojetou ale žádný problém.Jako první škodovku krom tedy 120 a favorita jsem mněl ale 1,4mpi fabii uplně novou combi, a s tou jsem najel přes 300tis naprosto bez poruchy.Škodovky jsem mněl tedy vždy rád a jak benzínové tak naftové motory mně nikdy nezklamaly.S yeti 1,2 tsi jsem jel s předváděčkou,jelo to velmi slušně avšak 1,4tsi se mi zdála malinko lepší a navíc byla zrovna v provedení jaké jsem chtěl a se zvýhodněním tak nebylo co řešit.
  9. Zdravím všechny tak v pátek jsem si udělal radost a zakoupil si po dlouhé rozvaze Yetti 1,4tsi 90kw je nový mám najeto asi 100km.Auto jede velmi dobře a celkově jsem moc spokojený,zvažoval jsem mezi Mitsubishi ASX 1,6 a právě Yettinkou 1,4tsi.Po sednutí z ASX do Yetti bylo rozhodnuto.Yetti je lépe udělané a interier určitě kvalitnější,motor mi připadnul rovněž lepší v zátahu.Dosud jsem jezdil v dieslovém 63kw T5 a osobním Roomsteru 1,4tdi 51kw obojí spokojenost akorát 1,4tdi byla rel.pomalá na dálnici a při 120km a výše i celkem při chuti jinak dobré auto.Mněl bych prosbu ve formě dotazu ke zkušenějším kolegům. Chtěl bych si dát vyměnit rádio Blues za Amundsen který mám možnost zakoupit nový za 3,5t a na příp. Vaše zkušenosti s tím. a druhý dotaz na výměnu oleje po 30t garančce zda není lepší olej již vyměnit po 15t a pak třeba přejít na olej s kratším intervalem,ne tedy longlife. Spotřebu ted moc nehlídám,ale zdá se že to není nijak hrozné auto šlape výborně a snažím se jej za studena nevytáčet a za norm. prov. teploty jezdit trošku svižněji. Předem moc děkuji za Vaše odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...